MASSINI, Roberto
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.582
EU - Europa 2.185
AS - Asia 1.271
SA - Sud America 145
AF - Africa 37
OC - Oceania 3
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 6.225
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.403
CN - Cina 578
DE - Germania 507
SG - Singapore 426
IE - Irlanda 411
UA - Ucraina 346
FI - Finlandia 254
SE - Svezia 248
CA - Canada 171
HK - Hong Kong 164
BR - Brasile 126
GB - Regno Unito 120
IT - Italia 120
NL - Olanda 85
FR - Francia 32
IN - India 32
TR - Turchia 29
CI - Costa d'Avorio 25
RU - Federazione Russa 21
BE - Belgio 17
IR - Iran 13
MX - Messico 6
TN - Tunisia 6
EC - Ecuador 5
ES - Italia 5
RO - Romania 5
AR - Argentina 4
PE - Perù 4
PL - Polonia 4
AU - Australia 3
CO - Colombia 3
IL - Israele 3
IQ - Iraq 3
JO - Giordania 3
VN - Vietnam 3
AT - Austria 2
BD - Bangladesh 2
EU - Europa 2
JP - Giappone 2
LT - Lituania 2
MY - Malesia 2
PK - Pakistan 2
SA - Arabia Saudita 2
UZ - Uzbekistan 2
VE - Venezuela 2
ZA - Sudafrica 2
AL - Albania 1
AM - Armenia 1
AZ - Azerbaigian 1
BG - Bulgaria 1
CH - Svizzera 1
DZ - Algeria 1
EE - Estonia 1
EG - Egitto 1
LK - Sri Lanka 1
LV - Lettonia 1
MA - Marocco 1
NG - Nigeria 1
NP - Nepal 1
PA - Panama 1
PT - Portogallo 1
TH - Thailandia 1
TT - Trinidad e Tobago 1
UY - Uruguay 1
Totale 6.225
Città #
Dublin 411
Jacksonville 374
Chandler 310
Singapore 278
Santa Clara 261
Munich 228
Beijing 178
Hong Kong 164
Dearborn 159
Ashburn 132
Montréal 118
Mcallen 107
Boardman 100
San Mateo 96
Nanjing 93
Bremen 78
Princeton 77
Ann Arbor 63
New York 63
Wilmington 47
Toronto 45
Shenyang 37
Parma 32
Kunming 31
Shanghai 31
Düsseldorf 30
Nanchang 30
Izmir 27
Helsinki 26
Abidjan 25
Hefei 23
Hebei 22
Marseille 21
Des Moines 18
Brussels 17
Augusta 15
Leawood 15
Moscow 15
Woodbridge 15
Bengaluru 14
Seattle 14
Changsha 13
Jiaxing 13
Jinan 13
Norwalk 12
Tianjin 11
São Paulo 10
Los Angeles 9
Milan 8
San Francisco 7
Ardabil 6
Fremont 6
Monmouth Junction 6
Chengdu 5
Chicago 5
Council Bluffs 5
Hangzhou 5
Modena 5
The Dalles 5
Cluj-Napoca 4
Fuzhou 4
London 4
Montreal 4
Zhengzhou 4
Amman 3
Bangalore 3
Casina 3
Crone 3
Dallas 3
Grafing 3
Guanzate 3
Naples 3
Pognano 3
Porcia 3
Redmond 3
Ribeirão Preto 3
Rockville 3
Rome 3
Turku 3
Warsaw 3
Wuhan 3
Albinea 2
Amsterdam 2
Annapolis 2
Auburn Hills 2
Betim 2
Brooklyn 2
Columbus 2
Curitiba 2
Duque de Caxias 2
Forest City 2
Freiburg 2
Goiânia 2
Granada 2
Gravataí 2
Guayaquil 2
Haifa 2
Haikou 2
Haiphong 2
Houston 2
Totale 4.093
Nome #
Simulation and experimental validation of simultaneous heat and mass transfer for cooking process of Mortadella Bologna PGI 590
An experimenthal approach for the estimation of apparent thermal diffusivity in frozen food 140
Baking of fresh and frozen potato by multistage cooking cycles: effect on selected properties and yield 116
Effect of superheated water cooking on some textural characteristics of cuttlefish (Sepia officinalis) 113
Aspetti metodologici e strumentali ritenuti critici per la progettazione ed il controllo di un metodo di simulazione dei processi di sterilizzazione termica 106
An innovative mathematical method for the thermal diffusivity estimation and thermal process modelling. 98
Application du procédé d’extrusion aux farines grasses: cas de la farine d’almande 96
Controllo statistico di processo applicato ad una linea di confezionamento di gnocchi in vaschette plastiche 95
Apparent thermal diffusivity estimation for the heat transfer modeling of pork loin under air/steam cooking treatments 94
Sieroproteine del latte: caratterizzazione tecnologica e possibilità di impiego in prodotti da forno. 93
Evaluation of Pasta Thermal Treatment By Determination of Carbohydrates, Furosine, and Color Indices 93
The study of acidifying blanching of pickled "Cicorino" leaves using Response Surface Methodology 90
Studio sul processo di estrusione applicato a farina di semi oleosi 90
The effect of different convection cooking methods on the instrumental quality and yield of pork Longissimus dorsi 90
Le origini dell'industria alimentare e meccano-alimentare nel parmense / The origin of the food and food machinery industry in and around Parma 89
Trattamenti termici di pasta e prodotti da forno: valutazione di indici chimici e colorimetrici 87
Controllo statistico di processo applicato ad una linea di confezionamento di gnocchi in vaschette plastiche 86
Real-time estimation of slowest heating point temperature and residual cooking time by coupling multipoint temperature measurement and mathematical modelling: Application to meat cooking automation 85
Caratterizzazione organolettica della pasta in funzione delle modalità di essiccamento 83
Effect of equivalent thermal treatments on the colour and the antioxidant activity of tomato purees 83
Effects of drying processing on the Maillard reaction in pasta 81
Determinazione della diffusività termica di alcuni prodotti alimentari: metodo basato sulla minimizzazione dell’errore tra temperatura sperimentale e temperatura calcolata 81
Validazione di un programma di simulazione numerica di trattamenti termici conduttivi 81
Heat treatment of fluid foods in a shell-and-tube heat exchanger: comparison between smooth and helically corrugated wall tubes 81
“La dieta mediterranea” Quaderno 4 del kit didattico per insegnanti “Cultura che nutre” 80
The effect of different cooking methods on the instrumental quality of potatoes (cv. Agata) 79
Effetti del condizionamento sulla shelf life di semi oleosi. Studio sulla mandorla 78
La risorsa conoscenza per l’innovazione alimentare competitiva e sostenibile / The knowledge re source for a competitive and sustainable food innovation 78
Pecorino of Appenino Reggiano cheese: evaluation of ripening time using selected physical properties 77
A quick method for thermal diffusivity estimation: Application to several foods 77
Effect of the rheological behaviour on the performance of a shell and tube heat exchanger equipped with helically corrugated tubes 77
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull’ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 75
Mathematic modelling of the effects of temperature, pH, NaCl and aw on the proteolytic and lipolytic activities of cheese-related lactic acid bacteria by quadratic response surface methodology 75
Autoxidation of packed almonds as affected by Maillard reaction volatile compounds derived from roasting 75
Validation of aseptic packing machines 74
Sviluppo di un analogo di formaggio spalmabile a base di avena: Studio preliminare 73
Food Hygiene in aseptic processing and packaging system: a survey in the Italian food industry 73
Experimental determination of thermal diffusivity using a numerical technique to solve heat transfer equation in conductive foods 73
Effects of high pressure treatments on olive oil oxidation and Maillard reaction in model and food systems 72
Evaluation of thermal treatment markers in wheat flour-derived products cooked in conventional and in low-emissivity ovens 71
FMECA approach to product traceability in the food industry 71
Mathematical Modelling of Heat Transfer in Mortadella Bologna PGI during Evaporative Pre-Cooling 70
Valutazione delle condizioni igieniche della lavorazione e del pescato nella marineria di Manfredonia 68
Industrial chilling of pork legs for Parma ham production: temperature fields and microbial growth simulation 68
Shelf-life extension of fresh-like ready-to-use pear cubes 68
Il controllo dei contaminanti fisici per garantire la conformità igienica dei prodotti alimentari 67
“La dieta mediterranea” Quaderno 4 del kit didattico per insegnanti “Cultura che nutre” 67
Nuove tecnologie di produzione: per Novel Foods o come Novel Foods 67
Preventing enzymatic browning of potato by microwave blanching 66
Study of thermal diffusivity of multiphase low acid sauces 66
The effect of fruit processing and enzymatic treatments on pomegranate juice composition, antioxidant activity and polyphenols content 66
Oxidative stability of the lipid fraction in roasterd coffee 65
Industria alimentare italiana: quali prospettive di ricerca e sviluppo ? - Seconda parte 65
An innovative mathematical method for the thermal diffusivity estimation and thermal process modelling. 65
The influence of Heat Treatments on the Antioxidant Properties of Foods 65
Sulle tracce del maiale - Linee guida per l'applicazione e la certificazione di un sistema di rintracciabilità di filiera conforme alla norma UNI 10939:2001 nella filiera suina 63
Maillard reaction and lipid oxidation interactions as affected by temperature. 62
Industria alimentare italiana: quali prospettive di ricerca e sviluppo? – Prima parte 62
Sviluppo di un analogo di formaggio spalmabile a base di avena: studio preliminare 62
Uso di farine non convenzionali per la produzione di cereali da prima colazione: studio sui pretrattamenti enzimatici II 61
Flow diversion in aseptic processing and packaging systems: how guidelines allow avoiding bad design 60
Effects of heated glucose-fructose-glutamic acid solutions on the growth of Bacillus stearothermophilus 59
Response surface methodology applied to the study of some factors affecting the Maillard reaction 57
Preliminary investigation on the characterization of durum wheat flours coming from some areas of south Italy by means of 1H High-Resolution Magic Angle Spinning Nuclear Magnetic Resonance 57
Estrapolazione di simulazioni di laboratorio alle condizioni di sterilizzazione termica per prodotti alimentari confezionati 57
Influence of total solid concentration and temperature on the changes in redox potential of tomato pastes 57
Effetto di diverse condizioni termoigromatriche nello stoccaggio post-stagionatura di alcuni tipi di salame 56
Procedure for checking conformity to regulations and standards to ensure food safety and process optimization in continuous thermal processing plants 55
Salatura sotto vuoto di formaggio tipo caciotta: confronto con metodica tradizionale 55
Sulle tracce del maiale - Linee guida per l'applicazione e la certificazione di un sistema di rintracciabilità di filiera conforme alla norma UNI 10939:2001 nella filiera suina 54
Study of the effects of temperature, pH and NaCl on the peptidase activities of non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) by quadratic response surface methodology. 53
Effetto di soluzioni riscaldate di glucosio-fruttosio-acido glutammico sullo sviluppo di Bacillus stearothermophilus 52
Il ruolo della tecnologia alimentare – The role of food technology 52
L'evoluzione tecnologica delle macchine 50
Pomegranate Market, Production Trend and Technology Innovation 48
Italian salami production by different pork cuts: utilization of an algorithm procedure for the estimation of the final quality 48
Prospettive di R&S per l’industria alimentare 43
Maillard reaction and lipid oxidation interactions as affected by temperature 41
null 31
Totale 6.247
Categoria #
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Totale 21.662


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202082 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 82
2020/2021582 5 79 64 2 78 2 77 1 102 6 163 3
2021/2022347 4 4 0 7 11 3 54 75 10 45 32 102
2022/20231.312 159 93 49 94 165 129 7 70 503 2 21 20
2023/2024409 30 44 6 5 29 129 28 36 8 18 20 56
2024/20251.480 36 91 106 58 230 180 17 36 172 175 111 268
Totale 6.247