Baking of fresh and frozen potato by multistage cooking cycles: effect on selected properties and yield / Chiavaro, Emma; Barbanti, Davide; Rinaldi, Massimiliano; Vittadini, Elena Giovanna Piera; Massini, Roberto. - (2005), pp. 153-158. (Intervento presentato al convegno Eurotherm Seminar 77 tenutosi a Parma nel 20-22 GIUGNO 2005).

Baking of fresh and frozen potato by multistage cooking cycles: effect on selected properties and yield

CHIAVARO, Emma;BARBANTI, Davide;RINALDI, Massimiliano;VITTADINI, Elena Giovanna Piera;MASSINI, Roberto
2005-01-01

2005
8846713028
Baking of fresh and frozen potato by multistage cooking cycles: effect on selected properties and yield / Chiavaro, Emma; Barbanti, Davide; Rinaldi, Massimiliano; Vittadini, Elena Giovanna Piera; Massini, Roberto. - (2005), pp. 153-158. (Intervento presentato al convegno Eurotherm Seminar 77 tenutosi a Parma nel 20-22 GIUGNO 2005).
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