ZANARDI, Emanuela
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 7.739
NA - Nord America 6.196
AS - Asia 2.779
AF - Africa 62
SA - Sud America 32
OC - Oceania 12
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 10
Totale 16.830
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.055
IT - Italia 2.808
CN - Cina 1.701
IE - Irlanda 1.256
SE - Svezia 968
SG - Singapore 802
FI - Finlandia 790
UA - Ucraina 687
DE - Germania 560
FR - Francia 159
GB - Regno Unito 150
CA - Canada 127
TR - Turchia 126
AT - Austria 95
ES - Italia 52
IN - India 51
CI - Costa d'Avorio 45
BE - Belgio 44
NL - Olanda 42
CZ - Repubblica Ceca 21
CH - Svizzera 19
VN - Vietnam 18
IR - Iran 16
BR - Brasile 14
PT - Portogallo 14
PH - Filippine 13
AU - Australia 10
RU - Federazione Russa 10
ID - Indonesia 9
KR - Corea 9
LT - Lituania 9
PE - Perù 9
TH - Thailandia 9
RO - Romania 8
ZA - Sudafrica 8
JP - Giappone 7
ME - Montenegro 7
MX - Messico 7
BG - Bulgaria 6
DK - Danimarca 6
EG - Egitto 6
EU - Europa 6
GR - Grecia 6
HU - Ungheria 5
PK - Pakistan 5
PL - Polonia 5
CL - Cile 4
DO - Repubblica Dominicana 4
CO - Colombia 3
DZ - Algeria 3
LV - Lettonia 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AR - Argentina 2
CR - Costa Rica 2
HK - Hong Kong 2
IL - Israele 2
LU - Lussemburgo 2
MY - Malesia 2
NP - Nepal 2
NZ - Nuova Zelanda 2
SI - Slovenia 2
TW - Taiwan 2
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 2
AL - Albania 1
BD - Bangladesh 1
KH - Cambogia 1
MC - Monaco 1
MD - Moldavia 1
PA - Panama 1
SA - Arabia Saudita 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SM - San Marino 1
Totale 16.830
Città #
Dublin 1.253
Chandler 1.054
Jacksonville 739
Singapore 594
Dearborn 457
Ashburn 409
Beijing 350
Ann Arbor 320
Boardman 310
Nanjing 274
Parma 266
Princeton 214
Milan 205
San Mateo 196
Shanghai 180
Bremen 136
New York 136
Wilmington 131
Izmir 109
Toronto 106
Rome 104
Vienna 89
Shenyang 88
Helsinki 81
Nanchang 80
Kunming 79
Des Moines 70
Hebei 70
Bologna 60
Santa Clara 60
Hefei 53
Marseille 53
Turin 52
Changsha 51
Jinan 51
Padova 46
Abidjan 45
Guangzhou 44
Los Angeles 42
Naples 41
Brussels 40
Florence 37
Düsseldorf 35
Houston 35
Norwalk 34
Woodbridge 33
Jiaxing 32
Seattle 32
Tianjin 31
Bari 28
Modena 26
Pune 26
Torino 26
Fremont 24
Augusta 19
Dong Ket 18
Perugia 18
Hangzhou 16
Munich 16
Palermo 16
Bibbiano 15
Brescia 15
Falls Church 15
Turi 15
Udine 15
Zhengzhou 15
Dallas 14
Durham 14
Venice 14
Arezzo 13
Haikou 13
Verona 13
Catania 12
Cesena 12
Torre del Greco 12
Washington 12
Cortona 11
Leawood 11
Redwood City 11
Ameglia 10
Genoa 10
Reggio Emilia 10
Chengdu 9
Chicago 9
Ravenna 9
Serra 9
Amsterdam 8
Auburn Hills 8
Napoli 8
Teramo 8
Ardabil 7
Edinburgh 7
Fairfield 7
Frankfurt am Main 7
Isola di Capo Rizzuto 7
London 7
Ningbo 7
Oderzo 7
Paris 7
Podgorica 7
Totale 9.660
Nome #
Fenomeni ossidativi nei prodotti di salumeria 567
Gli ossidi del colesterolo e loro importanza tossicologica nei prodotti lattiero caseari 517
Prodotti di salumeria crudi (Prosciutto, Salame, Coppa) e ossidazione lipidica 376
Indagine sulla presnza di metalli pesanti nel formaggio parmigiano-reggiano 230
Composizione dell'aroma di due prodotti di salumeria: mortadella e salame Milano 179
Determinazione del 2-dodecilciclobutanone mediante SPME/GC-MS nella carne bovina sottoposta ad irradiazione: studio preliminare 142
CONTENUTO IN ACIDI GRASSI DEL TESSUTO ADIPOSO SOTTOCUTANEO E INTRAMUSCOLARE NEL SUINO NERO DI PARMA 134
ANTIMICROBIAL RESISTANCE PATTERN OF METHICILLIN-RESISTANTSTAPHYLOCOCCUS AUREUS IN THE FOOD INDUSTRY 133
Applicazione del sistema CLASSYFARM su allevamenti suinicoli da ingrasso della Lombardia: relazioni tra consumo di antibiotici, benessere e lesioni al macello 130
Predictive models of heavy metals and toxic elements distribution during Parmigiano Reggiano cheese production 126
Indagine sulla presenza di ossidi del colesterolo nelle carni suine fresche e trasformate 122
Stable isotopes determination in food authentication: a review 121
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage 113
Abattoir-Based Measures to Assess Swine Welfare: Analysis of the Methods Adopted in European Slaughterhouses 112
Assessment of the Antibiotic Resistance Profile, Genetic Heterogeneity and Biofilm Production of Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) Isolated from The Italian Swine Production Chain 111
CONSUMO ANTIMICROBICO, LESIONI AL MACELLO E BENESSERE ANIMALE: RELAZIONI NEGLI ALLEVAMENTI INTENSIVI DA INGRASSO - ANTIMICROBIAL CONSUMPTION, LESIONS AT SLAUGHTERHOUSE AND ANIMAL WELFARE: RELATIONSHIPS IN INTENSIVE FATTENING PIG’S FARM 107
Assessing animal welfare at the slaughterhouse using Animal-Based Measures in docked and undocked heavy pigs 107
Studio preliminare sulla diffusione di Staphylococcus aureus meticillino-resistente nella filiera suina 106
Conservazione prolungata della materia prima e processi ossidativi nel salame e nella mortadella 105
Aroma volatile molecules of mortadella 101
Fenomeni di cessione di rame nella produzione dei formaggi Parmigiano Reggiano e Grana Padano 100
La valutazione del colore della carne suina fresca e del prosciutto stagionato. Parte I-Analisi della relazione tra dato sensoriale e dato strumentale 98
Domestic food handling practices and food safety 97
A NEW APPROACH TO DETECT THE ILLEGAL USE OF MECHANICALLY SEPARATED MEAT IN MORTADELLA DI BOLOGNA IGP: A PRELIMINARY INVESTIGATION 97
Lawrie's Scienza della Carne 96
Caratterizzazione genotipica e sierologica di Listeria monocytogenes isolata da alimenti e ambienti di lavorazione 95
Elementi in traccia in molluschi e crostacei dell’alto Adriatico 94
Indagine sui produttori artigianali di salumi 93
Rapid authentication of European sea bass (Dicentrarchus labrax L.) according to production method, farming system, and geographical origin by near infrared spectroscopy coupled with chemometrics 93
Comparative evaluation of some antioxidants in salame Milano and mortadella production 92
Detection of irradiated dry fermented sausages by near infrared spectroscopy 90
1H NMR of bovine meat extracts combined with chemometrics as a tool to distinguish between irradiated and non-irradiated meat 89
Aspetti di sicurezza dei prodotti biologici di origine animale 87
Evaluation of antibacterial activity of copper-based nanomaterials for food packaging applications 87
Effects of gaseous ozone on food-borne pathogens 86
Composizione dell'aroma di due prodotti di salumeria: mortadella e salame Milano 85
Low-fat mortadella: experimental formulations with some fat substitutes 83
Utilizzazione dell’ozono nell’industria alimentare. 83
APPLICATIONS OF CONE-BEAM COMPUTED TOMOGRAPHY (CBCT) IN THE FOOD SECTOR 83
Advances in troubleshooting fish and seafood authentication by inorganic elemental composition 83
Effetto antiossidante di composti diversi nel salame Milano 82
Survey on animal welfare and protection during transport in Northern Italy 82
Funzione antiossidante dei nitrati e dei nitriti nella produzione di salame Milano 82
Elementi in traccia in molluschi e crostacei dell'alto Adriatico 81
Indagine sulla produzione di carne equina presso un macello dell'Emilia Romagna 80
Prevalence of molecules of b-lactam antibiotics in bovine milk in Lombardia and Emilia Romagna (Italy) 80
Effetto della tipologia di cottura sulla ossidazione lipidica in lombate ovine 80
Impiego di fibre alimentari solubili nella produzione di prodotti a base di carne fermentati 80
Authentication of European sea bass according to production method and geographical origin by light stable isotope ratio and rare earth elements analyses combined with chemometrics 79
Use of near infrared spectroscopy coupled with chemometrics for fast detection of irradiated dry fermented sausages 79
Arsenic speciation in seafood from the North Adriatic sea 79
Impiego di fibre alimentari solubili nella produzione di prodotti a base di carne fermentati 79
Fenomeni ossidativi della carne suina fresca ed integrazione alimentare con vitamina E, acido oleico e rame 78
Exploiting NMR-based untargeted metabolomics approach to unravel the administration of antibiotics in pig liver 78
Prevalence and genetic characterization of Toxoplasma gondii in pigs from Northern Italy and its implication for consumers 77
Determination of 4-hydroxy-2-nonenal in pork products 76
Effetto antiossidante della vitamina E nel salame Milano 76
Osservazioni preliminari in merito ai fenomeni ossidativi nel salame e nella mortadella 76
Comparative proteomic of different strains of Staphylococcus aureus in planktonic and biofilm cultures 76
Two different forms and levels of CuSO4 in piglet feeding: liver, plasma and faeces copper status 75
Plasma fatty acids response to central volume expansion in salt-sensitive hypertension 75
Conservazione prolungata della materia prima e processi ossidativi nel salame e nella mortadella 75
Antibiotic resistance of methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) from Italian swine chain in planktonic and biofilm form. 75
Calorific value and cholesterol content of normal and low-fat meat and meat products 75
Analisi chemiometrica degli isotopi stabili e delle terre rare per l’autenticazione d’origine geografica e del metodo di produzione di branzini (Dicentrarchus Labrax L.). 75
Authentication of European sea bass (Dicentrarchus labrax L.) according to production method, farming system, and geographical origin by near infrared spectroscopy coupled with chemometrics 75
Volatile compounds during ripening in Italian dried sausage 74
Lean colour of green and matured Parma hams: comparative evaluation and technological relevance of sensory and objective data 74
The SIQUALTECA project: steam decontamination of carcasses in a commercial pig facility 74
Effect of curing agents and spices on lipolysis and oxidation in fermented sausages 74
Indagine preliminare sullo stato di ossidazione lipidica di salumi sottoposti a trattamento con radiazioni ionizzanti 73
Solid phase extraction and liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the evaluation of 4-hydroxy-2-nonenal in pork products 73
Oxidative stability and dietary treatment with vitamin E, oleic acid and copper of fresh and cooked pork chops 73
Indagine sulla presenza di contaminanti chimici in latte e carne di produzione tradizionale e biologica 73
Control of bioflavour and safety in fermented sausages: first results of a European project 72
Antioxidants and oxidative processes of lipids and cholesterol in a dry fermented meat product (salame Milano) 72
Valutazione del rischio associato al consumo di calamari e totani provenienti dall’Alto Adriatico in funzione della contaminazione da metalli tossici 71
Variazioni delle concentrazioni di rame ferro e zinco nella produzione del formaggio Parmigiano-Reggiano 71
Comparative study on nitrite and nitrate ions determinations 71
Valutazione comparativa dell'effetto di antiossidanti diversi nella produzione del salame Milano 71
Cyclopropane fatty acids as quality markers in meat 71
Effetto antiossidante della vitamina E nel Longissimus dorsi fresco e cotto di suino 71
Effect of light exposure on lipid and colour stability of Southern and Northern European type of sausages 70
Characterization of antimicrobial resistance of foodborne Listeria monocytogenes. 70
Chemical Residues in Organic Meats Compared to Conventional Meats 70
Cyclic fatty acids as quality markers in meat 70
Molecular characterisation and biofilm production in Staphylococcusaureus isolates from the dairy production chain in Northern Italy 70
A look inside the Listeria monocytogenes biofilms extracellular matrix 70
Survival of Salmonella in dried chicken meat residues on the surface of packaging materials 69
Colour stability and vitamin E content of fresh and processed pork 69
Determination of cyclopropane fatty acids in food of animal origin by 1H NMR 69
Residues of beta-lactam antibiotics in bovine milk: HPLC-MS/MS confirmatory analysis after microbial assay screening 68
Effetto dell'esposizione alla luce sulla stabilità dei lipidi e del colore in salami di tipo mediterraneo e nord europeo 68
Lipid and cholesterol oxidation in frozen stored pork, salame Milano and mortadella 67
Aspetti normativi e stato dei controlli degli alimenti irradiati 67
Monitoring of some environmental pollutants and aflatoxin M1 in organic and conventional milk 66
Monitoring of some environmental pollutants and aflatoxin M1 in organic and conventional milk 66
Lipids oxidation and vitamin E supplementation in fresh and processed pork 66
Staphylococcus aureus meticillino-resistenti (MRSA) nella filiera suina 66
Biofilm formation and its relationship with the molecular characteristics of food-related methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) 66
Totale 9.860
Categoria #
all - tutte 60.232
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 60.232


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.670 0 0 0 0 243 333 351 121 233 168 49 172
2020/20211.564 20 174 151 38 205 32 198 45 297 52 269 83
2021/20221.152 43 16 23 79 47 19 133 173 64 112 73 370
2022/20234.740 412 483 318 327 410 519 80 256 1.539 39 227 130
2023/20242.594 170 170 135 136 208 449 224 218 158 198 228 300
2024/20251.787 268 359 457 380 323 0 0 0 0 0 0 0
Totale 17.005