Authentication of European sea bass (Dicentrarchus labrax L.) according to production method, farming system, and geographical origin by near infrared spectroscopy coupled with chemometrics / Varrà, MARIA OLGA; Ghidini, S.; Zanardi, E.; Colagiorgi, A.; Ianieri, A.. - ELETTRONICO. - (2018), pp. 96-96.

Authentication of European sea bass (Dicentrarchus labrax L.) according to production method, farming system, and geographical origin by near infrared spectroscopy coupled with chemometrics

Maria Olga Varrà
;
S. Ghidini;E. Zanardi;A. Colagiorgi;A. Ianieri
2018

Authentication of European sea bass (Dicentrarchus labrax L.) according to production method, farming system, and geographical origin by near infrared spectroscopy coupled with chemometrics / Varrà, MARIA OLGA; Ghidini, S.; Zanardi, E.; Colagiorgi, A.; Ianieri, A.. - ELETTRONICO. - (2018), pp. 96-96.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://hdl.handle.net/11381/2853647
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 27
social impact