CONTER, Mauro
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.526
NA - Nord America 2.372
AS - Asia 1.141
AF - Africa 20
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 6
OC - Oceania 3
SA - Sud America 3
Totale 7.071
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.306
IT - Italia 1.285
CN - Cina 726
IE - Irlanda 485
FI - Finlandia 415
UA - Ucraina 392
SE - Svezia 374
SG - Singapore 317
DE - Germania 299
FR - Francia 95
GB - Regno Unito 72
CA - Canada 63
TR - Turchia 34
IN - India 21
NL - Olanda 21
BE - Belgio 18
CI - Costa d'Avorio 15
ES - Italia 14
AT - Austria 12
PK - Pakistan 10
RU - Federazione Russa 10
ID - Indonesia 9
PT - Portogallo 8
CZ - Repubblica Ceca 6
RO - Romania 6
EG - Egitto 4
JP - Giappone 4
LT - Lituania 4
PH - Filippine 4
AU - Australia 3
BG - Bulgaria 3
EU - Europa 3
NP - Nepal 3
GR - Grecia 2
HK - Hong Kong 2
IQ - Iraq 2
MX - Messico 2
PE - Perù 2
VN - Vietnam 2
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AL - Albania 1
BD - Bangladesh 1
CH - Svizzera 1
EC - Ecuador 1
HN - Honduras 1
HU - Ungheria 1
IL - Israele 1
KG - Kirghizistan 1
KR - Corea 1
MY - Malesia 1
NG - Nigeria 1
PL - Polonia 1
SM - San Marino 1
TH - Thailandia 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 7.071
Città #
Dublin 480
Jacksonville 394
Chandler 323
Singapore 221
Beijing 171
Dearborn 153
Ashburn 143
Boardman 133
Nanjing 133
Parma 96
Ann Arbor 94
San Mateo 87
Princeton 82
Bremen 77
Milan 61
Wilmington 61
Helsinki 60
Shanghai 58
Toronto 53
Rome 51
Shenyang 48
Bologna 43
Marseille 33
Kunming 32
Jinan 31
Nanchang 31
Turin 30
Hefei 29
Des Moines 27
Santa Clara 25
New York 24
Izmir 23
Florence 22
Hebei 21
Jiaxing 21
Naples 21
Seattle 21
Düsseldorf 19
Padova 19
Brussels 16
Abidjan 15
Bari 15
Changsha 15
Munich 15
Woodbridge 15
Durham 14
Norwalk 14
Tianjin 14
Cagliari 13
Modena 13
Vienna 12
Dallas 11
Fremont 11
Guangzhou 11
Los Angeles 10
Ravenna 9
Reggio Emilia 9
Hangzhou 8
Houston 8
Napoli 8
Amsterdam 7
Gujrat 7
London 7
Vicenza 7
Bitonto 6
Frankfurt am Main 6
Genoa 6
Lucca 6
Palermo 6
Teramo 6
Venice 6
Verona 6
Zhengzhou 6
Castagneto 5
Kocaeli 5
Lisbon 5
Santiago de Compostela 5
Torino 5
Trento 5
Agoo 4
Bacoli 4
Barcelona 4
Brescia 4
Carpi 4
Caserta 4
Chengdu 4
Chicago 4
Corato 4
Cortemaggiore 4
Falls Church 4
Fort Worth 4
Fuzhou 4
Gradara 4
Haikou 4
Lunano 4
Piacenza 4
Prineville 4
Pune 4
Simi Valley 4
Taranto 4
Totale 3.903
Nome #
Gli ossidi del colesterolo e loro importanza tossicologica nei prodotti lattiero caseari 514
Patogenicità e fattori di virulenza di Listeria monocytogenes 339
Indagine sulla presnza di metalli pesanti nel formaggio parmigiano-reggiano 228
Preliminary results on detection of Extended-Spectrum Beta-Lactamase (ESBL)-producing Escherichia coli from red foxes, corvids, and waterfowl in the Emilia-Romagna region, Northern Italy 152
ANTIMICROBIAL RESISTANCE PATTERN OF METHICILLIN-RESISTANTSTAPHYLOCOCCUS AUREUS IN THE FOOD INDUSTRY 133
Predictive models of heavy metals and toxic elements distribution during Parmigiano Reggiano cheese production 126
Stable isotopes determination in food authentication: a review 121
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage 113
Studio preliminare sulla diffusione di Staphylococcus aureus meticillino-resistente nella filiera suina 106
Fenomeni di cessione di rame nella produzione dei formaggi Parmigiano Reggiano e Grana Padano 100
Domestic food handling practices and food safety 97
Caratterizzazione genotipica e sierologica di Listeria monocytogenes isolata da alimenti e ambienti di lavorazione 95
Indagine sui produttori artigianali di salumi 93
Contaminazione microbica in un macello suino 87
Molecular characterization of L. monocytogenes isolated from ready-to-eat seafood in Italy. 85
A rapid impedimetric procedure for enumerating Escherichia coli and Gram negative bacteria in meat 84
Brachyspira (Serpulina) pilosicoli, agente eziologico di spirochetosi intestinale umana ed animale per la prima volta isolata in suini allevati in Italia 84
Survey on animal welfare and protection during transport in Northern Italy 82
Impiego di fibre alimentari solubili nella produzione di prodotti a base di carne fermentati 80
Arsenic speciation in seafood from the North Adriatic sea 79
Impiego di fibre alimentari solubili nella produzione di prodotti a base di carne fermentati 79
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage 76
The SIQUALTECA project: steam decontamination of carcasses in a commercial pig facility 74
Condizioni microbiche delle carcasse suine e dell’impianto di macellazione in una struttura industriale 72
Variazioni delle concentrazioni di rame ferro e zinco nella produzione del formaggio Parmigiano-Reggiano 71
Attivazione di metodiche molecolari innovative nel laboratorio della leptospirosi a Parma 70
Characterization of antimicrobial resistance of foodborne Listeria monocytogenes. 70
Produzione di biofilm da ceppi di Listeria monocytogenes 70
"Leptospira spp. - rDNA 16S": un nuovo saggio molecolare per la diagnosi di laboratorio di leptospirosi 69
Chemical Residues in Organic Meats Compared to Conventional Meats 69
Valutazione delle caratteristiche della carne di razze suine autoctone 68
Verifica della possibilità di differenziare Brachyspira hyodysenteriae (agente eziologico di dissenteria emorragica) da B. intermedia (a patogenicità non accertata) mediante studio della sequenza del DNA 16S 68
Aspetti normativi e stato dei controlli degli alimenti irradiati 67
Ricerca di Leptospira spp. mediante doppia reazione polimerasica a catena (Nested-PCR) 67
Polymorphism of actA gene is not related to in vitro virulence of Listeria monocytogenes 66
VALUTAZIONE DI UN NUOVO SAGGIO MOLECOLARE "LEPTOSPIRA SPP.- RDNA 16S" PER LA DIAGNOSI DI LABORATORIO DI LEPTOSPIROSI 66
Residui di aminoglicosidi nel latte: analisi di conferma 65
Mercury, lead, cadmium and arsenic concentrations in seafood from the North Adriatic Sea 65
Antimicrobial resistance profile of Staphylococcus aureus isolated from meat: a research for methicillin (oxacillin)-resistant S. aureus (MRSA). 65
Contaminazione microbica delle carcasse e dell’impianto in un macello suino 64
La sanificazione nelle industrie alimentari 64
Association between gastric lesions at the slaughterhouse and anti- inflammatory drug use in Italian heavy pigs 64
Preliminary notes on invasion and proliferation of foodborne Listeria monocytogenes strains. 63
Microbiological condition of carcasses and equipment and evaluation of a steam decontamination system in a pig slaughterhouse 63
Possibilità di utilizzo dell'ICP-AES nell'ispezione degli alimenti di origine animale 63
PRESENZA DI PIU' SPECIE DI BRACHYSPIRE NELLE FECI DI SINGOLI SUINI ALLEVATI IN ITALIA 62
Predictivity of antemortem findings on postmortem inspection in italian heavy pigs slaughterhouses 62
Survey on typology, PRPs and HACCP plan in dry fermented sausage sector of Northern Italy. 62
Methicillin (oxacillin)-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in the pig production chain. 61
Impiego delle radiazioni per il trattamento dei prodotti di salumeria: effetti sulla componente lipidica 60
Modificazioni della componente lipidica di salami sottoposti ad irradiazione 60
Valutazione di una doppia reazione Polimerasica a Catena (Nested-PCR) per la diagnosi di laboratorio di leptospirosi 60
Effect of radiation processing of pork products on its lipids 59
Studio delle correlazioni genetiche di spirochete intestinali patogene per l’uomo e gli animali mediante metodiche molecolari avanzate: RFLP-PCR 59
EVIDENZA DELLA CONTEMPORANEA PRESENZA DI PIU' SPECIE DI BRACHYSPIRE NELLE FECI DI SINGOLI SUINI ALLEVATI IN ITALIA 58
Studio del potere patogeno di Listeria monocytogenes isolati da alimenti e ambienti di lavorazione. 58
Influence of temperatures and food-contact surfaces on biofilm formation by Staphylococcus aureus: relationships with icaA gene. 58
PRIMO ISOLAMENTO IN ITALIA DI BRACHYSPIRA AALBORGI DA UN CASO DI SPIROCHETOSI INTESTINALE UMANA 57
Sensibilità agli agenti antimicrobici di ceppi di Listeria monocytogenes isolati da alimenti 56
Indagine sui produttori artigianali di salami: valutazione dell'autocontrollo 56
Listeria monocytogenes: biofilm in food processing 56
Evaluation of 2-alkylcyclobutanones in irradiated cured pork products during vacuum-packed storage 56
Brachyspira aalborgi per la prima volta isolata in Italia da due casi di spirochetosi intestinale umana 56
Residues of aminoglycosides in milk: confirmatory analysis 55
In vitro susceptibility of L. monocytogenes to 22 antibiotics commonly used in veterinary and human therapy. 55
Consumers' behaviour toward typical Italian dry sausages 55
Microbiologia dei salami 55
Preliminary survey on sodium and other minerals content of typical Italian dry fermented sausages 53
Mineral composition of Italian salami and effect of NaCl partial replacement on compositional, physico-chemical and sensory parameters 53
Longitudinal study on the sources of Listeria monocytogenes contamination in cold-smoked salmon and its processing environment in Italy 53
Lipid oxidation of irradiated pork products 52
Rapid detection and identification of Brachyspira aalborgi from rectal biopsies and faeces of patient 50
Identificazione di Brachyspire (Serpuline) patogene per l’uomo e gli animali mediante RFLP-PCR. 50
Dimostrazione per la prima volta in Italia di Brachyspira pilosicoli di origine suina potenziale agente di zoonosi 50
Detection of carbapenemase- and ESBL-producing Klebsiella pneumoniae from bovine bulk milk and comparison with clinical human isolates in Italy 49
Lipid changes in Italian salami induced by irradiation 48
Can metabolomics fingerprinting detect the antibiotic administration in pigs? 47
Sources and tracking of Listeria monocytogenes in a cold-smoked processing plant 47
In vitro antibiotic-susceptibility of Listeria monocytogenes from fish and fish-processing environments. 46
Influence of temperature on biofilm formation by Listeria monocytogenes on various food-contact surfaces: relationship with motility and cell surface hydrophobicity. 45
Safety improvement and preservation of typical sensory qualities of traditional dry fermented sausages using autochthonous starter cultures 44
Rapid isolation and identification of Brachyspira hyodysenteriae, B. pilosicoli, B. murdochii and B. intermedia from pigs by a newly described method. 43
Isolamento di E. coli O157 da carcasse di vitelli a carne bianca 42
Antimicrobial Resistant E. coli in Pork and Wild Boar Meat: A Risk to Consumers 38
The challenge of education for the veterinary inspector. 38
Comparing Visual-Only and Visual-Palpation Post-Mortem Lung Scoring Systems in Slaughtering Pigs 37
Filling gaps in animal welfare assessment through metabolomics 37
La gestione della refrigerazione domestica: caratteristiche igienico-sanitarie di frigoriferi dell’Italia centro-settentrionale. 35
Relazioni tra i rilievi di benessere in allevamento ed in macello in allevamenti suinicoli del Nord Italia. 32
Resistenza alla vancomicina e presenza di geni di virulenza in Enterococchi isolati da carne di maiale e di cinghiale 31
Real-time and non-destructive control of the freshness and viability of live mussels through portable near-infrared spectroscopy 29
A Preliminary Study on the Relationship between Gastric Lesions and Anti-Inflammatory Drug Usage in Heavy Pigs 27
The Pork Food Chain as a Route of Transmission of Antimicrobial Resistant Escherichia coli: A Farm-to-Fork Perspective 26
Salmonella in horses at slaughter and public health effects in Italy 24
Valutazione della frequenza di lesioni gastriche in suini pesanti al macello e studio della loro associazione con il consumo di farmaci antinfiammatori. 23
Comparison of official non-compliances and internal non-conformities in a pig slaughterhouse 22
Transmission of β-lactamases in the pork food chain: A public health concern 21
Comparing non-compliances and non-conformities: The different points of view of pig slaughterhouse operator, competent authority and customers 21
Vancomycin resistance and virulence genes evaluation in Enterococci isolated from pork and wild boar meat 21
Feasibility of Near-Infrared Spectroscopy in the Classification of Pig Lung Lesions 18
Totale 7.024
Categoria #
all - tutte 24.575
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 24.575


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020787 0 0 0 0 111 114 167 50 153 74 26 92
2020/2021674 15 86 75 7 86 10 93 14 145 23 104 16
2021/2022486 17 5 16 40 29 1 68 86 20 51 29 124
2022/20231.708 171 168 105 87 174 181 32 104 575 17 58 36
2023/20241.029 57 86 63 52 71 140 81 98 64 108 92 117
2024/2025809 82 157 245 207 118 0 0 0 0 0 0 0
Totale 7.125