CONTER, Mauro
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.196
NA - Nord America 2.121
AS - Asia 781
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 6
AF - Africa 2
Totale 6.106
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.062
IT - Italia 1.077
CN - Cina 663
IE - Irlanda 484
UA - Ucraina 392
FI - Finlandia 388
SE - Svezia 374
DE - Germania 274
GB - Regno Unito 65
FR - Francia 61
CA - Canada 59
SG - Singapore 38
TR - Turchia 34
IN - India 16
BE - Belgio 15
ES - Italia 13
AT - Austria 11
NL - Olanda 11
PK - Pakistan 10
RO - Romania 6
RU - Federazione Russa 6
CZ - Repubblica Ceca 5
PT - Portogallo 5
PH - Filippine 4
EU - Europa 3
NP - Nepal 3
BG - Bulgaria 2
HK - Hong Kong 2
IQ - Iraq 2
JP - Giappone 2
VN - Vietnam 2
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AL - Albania 1
BD - Bangladesh 1
CH - Svizzera 1
EG - Egitto 1
GR - Grecia 1
HU - Ungheria 1
ID - Indonesia 1
IL - Israele 1
KR - Corea 1
LT - Lituania 1
NG - Nigeria 1
PL - Polonia 1
SM - San Marino 1
TH - Thailandia 1
Totale 6.106
Città #
Dublin 479
Jacksonville 394
Chandler 323
Beijing 164
Dearborn 153
Nanjing 133
Ashburn 128
Ann Arbor 94
San Mateo 87
Princeton 82
Bremen 77
Parma 72
Wilmington 61
Toronto 52
Shenyang 48
Milan 47
Shanghai 39
Helsinki 35
Rome 33
Bologna 32
Kunming 32
Jinan 31
Nanchang 31
Hefei 29
Des Moines 27
Turin 27
New York 24
Izmir 23
Hebei 21
Jiaxing 21
Seattle 21
Boardman 20
Düsseldorf 19
Florence 18
Changsha 15
Woodbridge 15
Durham 14
Norwalk 14
Tianjin 14
Brussels 13
Cagliari 13
Fremont 11
Guangzhou 11
Vienna 11
Bari 10
Los Angeles 10
Modena 9
Padova 9
Ravenna 9
Reggio Emilia 9
Hangzhou 8
Houston 8
Napoli 8
Gujrat 7
Naples 7
Vicenza 7
Bitonto 6
Dallas 6
Genoa 6
Palermo 6
Teramo 6
Verona 6
Zhengzhou 6
Castagneto 5
Kocaeli 5
Santiago de Compostela 5
Torino 5
Agoo 4
Amsterdam 4
Bacoli 4
Barcelona 4
Brescia 4
Carpi 4
Caserta 4
Chengdu 4
Chicago 4
Corato 4
Cortemaggiore 4
Falls Church 4
Fuzhou 4
Gradara 4
Haikou 4
Lunano 4
Piacenza 4
Pune 4
Simi Valley 4
Taranto 4
Abbottabad 3
Antrim 3
Augusta 3
Bisceglie 3
Bolzano 3
Cluj-Napoca 3
Crotone 3
Cumiana 3
Erzurum 3
Fornovo di Taro 3
Geislingen an der Steige 3
Gimigliano 3
Jinhua 3
Totale 3.290
Nome #
Gli ossidi del colesterolo e loro importanza tossicologica nei prodotti lattiero caseari 481
Patogenicità e fattori di virulenza di Listeria monocytogenes 328
Indagine sulla presnza di metalli pesanti nel formaggio parmigiano-reggiano 184
ANTIMICROBIAL RESISTANCE PATTERN OF METHICILLIN-RESISTANTSTAPHYLOCOCCUS AUREUS IN THE FOOD INDUSTRY 120
Predictive models of heavy metals and toxic elements distribution during Parmigiano Reggiano cheese production 110
Stable isotopes determination in food authentication: a review 108
Preliminary results on detection of Extended-Spectrum Beta-Lactamase (ESBL)-producing Escherichia coli from red foxes, corvids, and waterfowl in the Emilia-Romagna region, Northern Italy 99
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage 98
Fenomeni di cessione di rame nella produzione dei formaggi Parmigiano Reggiano e Grana Padano 94
Studio preliminare sulla diffusione di Staphylococcus aureus meticillino-resistente nella filiera suina 93
Indagine sui produttori artigianali di salumi 88
Caratterizzazione genotipica e sierologica di Listeria monocytogenes isolata da alimenti e ambienti di lavorazione 87
Domestic food handling practices and food safety 86
Contaminazione microbica in un macello suino 82
Molecular characterization of L. monocytogenes isolated from ready-to-eat seafood in Italy. 80
Survey on animal welfare and protection during transport in Northern Italy 77
A rapid impedimetric procedure for enumerating Escherichia coli and Gram negative bacteria in meat 76
Impiego di fibre alimentari solubili nella produzione di prodotti a base di carne fermentati 74
Impiego di fibre alimentari solubili nella produzione di prodotti a base di carne fermentati 71
Arsenic speciation in seafood from the North Adriatic sea 70
Condizioni microbiche delle carcasse suine e dell’impianto di macellazione in una struttura industriale 68
The SIQUALTECA project: steam decontamination of carcasses in a commercial pig facility 68
Variazioni delle concentrazioni di rame ferro e zinco nella produzione del formaggio Parmigiano-Reggiano 67
Brachyspira (Serpulina) pilosicoli, agente eziologico di spirochetosi intestinale umana ed animale per la prima volta isolata in suini allevati in Italia 67
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage 67
Produzione di biofilm da ceppi di Listeria monocytogenes 65
Verifica della possibilità di differenziare Brachyspira hyodysenteriae (agente eziologico di dissenteria emorragica) da B. intermedia (a patogenicità non accertata) mediante studio della sequenza del DNA 16S 63
Attivazione di metodiche molecolari innovative nel laboratorio della leptospirosi a Parma 62
Valutazione delle caratteristiche della carne di razze suine autoctone 61
Polymorphism of actA gene is not related to in vitro virulence of Listeria monocytogenes 61
Residui di aminoglicosidi nel latte: analisi di conferma 60
La sanificazione nelle industrie alimentari 60
Characterization of antimicrobial resistance of foodborne Listeria monocytogenes. 60
Aspetti normativi e stato dei controlli degli alimenti irradiati 60
Mercury, lead, cadmium and arsenic concentrations in seafood from the North Adriatic Sea 59
Preliminary notes on invasion and proliferation of foodborne Listeria monocytogenes strains. 58
"Leptospira spp. - rDNA 16S": un nuovo saggio molecolare per la diagnosi di laboratorio di leptospirosi 58
Ricerca di Leptospira spp. mediante doppia reazione polimerasica a catena (Nested-PCR) 58
Microbiological condition of carcasses and equipment and evaluation of a steam decontamination system in a pig slaughterhouse 57
Methicillin (oxacillin)-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in the pig production chain. 57
Antimicrobial resistance profile of Staphylococcus aureus isolated from meat: a research for methicillin (oxacillin)-resistant S. aureus (MRSA). 57
Contaminazione microbica delle carcasse e dell’impianto in un macello suino 56
PRESENZA DI PIU' SPECIE DI BRACHYSPIRE NELLE FECI DI SINGOLI SUINI ALLEVATI IN ITALIA 56
Valutazione di una doppia reazione Polimerasica a Catena (Nested-PCR) per la diagnosi di laboratorio di leptospirosi 56
Chemical Residues in Organic Meats Compared to Conventional Meats 56
Predictivity of antemortem findings on postmortem inspection in italian heavy pigs slaughterhouses 56
Possibilità di utilizzo dell'ICP-AES nell'ispezione degli alimenti di origine animale 56
VALUTAZIONE DI UN NUOVO SAGGIO MOLECOLARE "LEPTOSPIRA SPP.- RDNA 16S" PER LA DIAGNOSI DI LABORATORIO DI LEPTOSPIROSI 56
Survey on typology, PRPs and HACCP plan in dry fermented sausage sector of Northern Italy. 56
Impiego delle radiazioni per il trattamento dei prodotti di salumeria: effetti sulla componente lipidica 55
Effect of radiation processing of pork products on its lipids 55
Association between gastric lesions at the slaughterhouse and anti- inflammatory drug use in Italian heavy pigs 55
Modificazioni della componente lipidica di salami sottoposti ad irradiazione 54
Studio delle correlazioni genetiche di spirochete intestinali patogene per l’uomo e gli animali mediante metodiche molecolari avanzate: RFLP-PCR 53
Influence of temperatures and food-contact surfaces on biofilm formation by Staphylococcus aureus: relationships with icaA gene. 53
PRIMO ISOLAMENTO IN ITALIA DI BRACHYSPIRA AALBORGI DA UN CASO DI SPIROCHETOSI INTESTINALE UMANA 52
Studio del potere patogeno di Listeria monocytogenes isolati da alimenti e ambienti di lavorazione. 52
Sensibilità agli agenti antimicrobici di ceppi di Listeria monocytogenes isolati da alimenti 52
Consumers' behaviour toward typical Italian dry sausages 52
Listeria monocytogenes: biofilm in food processing 52
Evaluation of 2-alkylcyclobutanones in irradiated cured pork products during vacuum-packed storage 52
EVIDENZA DELLA CONTEMPORANEA PRESENZA DI PIU' SPECIE DI BRACHYSPIRE NELLE FECI DI SINGOLI SUINI ALLEVATI IN ITALIA 51
Residues of aminoglycosides in milk: confirmatory analysis 51
In vitro susceptibility of L. monocytogenes to 22 antibiotics commonly used in veterinary and human therapy. 51
Indagine sui produttori artigianali di salami: valutazione dell'autocontrollo 51
Preliminary survey on sodium and other minerals content of typical Italian dry fermented sausages 49
Mineral composition of Italian salami and effect of NaCl partial replacement on compositional, physico-chemical and sensory parameters 49
Lipid oxidation of irradiated pork products 48
Brachyspira aalborgi per la prima volta isolata in Italia da due casi di spirochetosi intestinale umana 48
Microbiologia dei salami 47
Longitudinal study on the sources of Listeria monocytogenes contamination in cold-smoked salmon and its processing environment in Italy 47
Rapid detection and identification of Brachyspira aalborgi from rectal biopsies and faeces of patient 45
Dimostrazione per la prima volta in Italia di Brachyspira pilosicoli di origine suina potenziale agente di zoonosi 45
Lipid changes in Italian salami induced by irradiation 44
Sources and tracking of Listeria monocytogenes in a cold-smoked processing plant 43
In vitro antibiotic-susceptibility of Listeria monocytogenes from fish and fish-processing environments. 42
Safety improvement and preservation of typical sensory qualities of traditional dry fermented sausages using autochthonous starter cultures 40
Identificazione di Brachyspire (Serpuline) patogene per l’uomo e gli animali mediante RFLP-PCR. 40
Influence of temperature on biofilm formation by Listeria monocytogenes on various food-contact surfaces: relationship with motility and cell surface hydrophobicity. 40
Isolamento di E. coli O157 da carcasse di vitelli a carne bianca 39
Rapid isolation and identification of Brachyspira hyodysenteriae, B. pilosicoli, B. murdochii and B. intermedia from pigs by a newly described method. 39
Detection of carbapenemase- and ESBL-producing Klebsiella pneumoniae from bovine bulk milk and comparison with clinical human isolates in Italy 35
The challenge of education for the veterinary inspector. 34
Can metabolomics fingerprinting detect the antibiotic administration in pigs? 32
Filling gaps in animal welfare assessment through metabolomics 31
La gestione della refrigerazione domestica: caratteristiche igienico-sanitarie di frigoriferi dell’Italia centro-settentrionale. 31
Antimicrobial Resistant E. coli in Pork and Wild Boar Meat: A Risk to Consumers 28
Comparing Visual-Only and Visual-Palpation Post-Mortem Lung Scoring Systems in Slaughtering Pigs 25
The Pork Food Chain as a Route of Transmission of Antimicrobial Resistant Escherichia coli: A Farm-to-Fork Perspective 20
A Preliminary Study on the Relationship between Gastric Lesions and Anti-Inflammatory Drug Usage in Heavy Pigs 19
Relazioni tra i rilievi di benessere in allevamento ed in macello in allevamenti suinicoli del Nord Italia. 16
Valutazione della frequenza di lesioni gastriche in suini pesanti al macello e studio della loro associazione con il consumo di farmaci antinfiammatori. 16
Prevalence and antimicrobial resistance profile in Salmonella spp. isolates from swine food chain 13
Transmission of β-lactamases in the pork food chain: A public health concern 12
Different Roles of Wild Boars and Livestock in Salmonella Transmission to Humans in Italy 8
Salmonella in horses at slaughter and public health effects in Italy 7
Feasibility of Near-Infrared Spectroscopy in the Classification of Pig Lung Lesions 7
Isotope Fingerprinting as a Backup for Modern Safety and Traceability Systems in the Animal-Derived Food Chain 7
Comparing non-compliances and non-conformities: The different points of view of pig slaughterhouse operator, competent authority and customers 7
Real-time and non-destructive control of the freshness and viability of live mussels through portable near-infrared spectroscopy 6
Totale 6.147
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Totale 18.189


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201969 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 52 17
2019/20201.320 190 229 96 18 111 114 167 50 153 74 26 92
2020/2021674 15 86 75 7 86 10 93 14 145 23 104 16
2021/2022486 17 5 16 40 29 1 68 86 20 51 29 124
2022/20231.708 171 168 105 87 174 181 32 104 575 17 58 36
2023/2024860 57 86 63 52 71 140 81 98 64 108 40 0
Totale 6.147