CONTER, Mauro
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 4.516
NA - Nord America 3.805
AS - Asia 3.197
SA - Sud America 660
AF - Africa 173
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 7
OC - Oceania 5
Totale 12.363
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.671
IT - Italia 1.639
SG - Singapore 1.241
CN - Cina 1.091
BR - Brasile 531
IE - Irlanda 493
FI - Finlandia 480
DE - Germania 462
UA - Ucraina 403
SE - Svezia 389
HK - Hong Kong 316
VN - Vietnam 232
NL - Olanda 178
ZA - Sudafrica 126
FR - Francia 119
GB - Regno Unito 102
RU - Federazione Russa 88
CA - Canada 86
TR - Turchia 49
AR - Argentina 47
IN - India 45
BD - Bangladesh 44
ID - Indonesia 31
AT - Austria 26
ES - Italia 25
JP - Giappone 24
IQ - Iraq 23
BE - Belgio 21
MX - Messico 21
EC - Ecuador 19
CI - Costa d'Avorio 16
PK - Pakistan 16
KR - Corea 15
LT - Lituania 13
VE - Venezuela 13
PE - Perù 12
PT - Portogallo 12
DO - Repubblica Dominicana 10
PY - Paraguay 10
CH - Svizzera 9
CO - Colombia 9
EG - Egitto 9
GR - Grecia 9
PL - Polonia 9
CL - Cile 8
CZ - Repubblica Ceca 8
UZ - Uzbekistan 8
AE - Emirati Arabi Uniti 7
SA - Arabia Saudita 7
UY - Uruguay 7
MY - Malesia 6
NP - Nepal 6
PH - Filippine 6
RO - Romania 6
AU - Australia 5
HN - Honduras 5
MA - Marocco 5
OM - Oman 5
BG - Bulgaria 4
NO - Norvegia 4
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 4
AM - Armenia 3
AZ - Azerbaigian 3
BO - Bolivia 3
EU - Europa 3
HR - Croazia 3
IL - Israele 3
KE - Kenya 3
KZ - Kazakistan 3
SN - Senegal 3
TH - Thailandia 3
TN - Tunisia 3
TT - Trinidad e Tobago 3
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 3
BW - Botswana 2
DZ - Algeria 2
HU - Ungheria 2
LV - Lettonia 2
PA - Panama 2
PR - Porto Rico 2
RS - Serbia 2
TJ - Tagikistan 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AL - Albania 1
AO - Angola 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BB - Barbados 1
BH - Bahrain 1
BS - Bahamas 1
CR - Costa Rica 1
ET - Etiopia 1
GE - Georgia 1
GT - Guatemala 1
GY - Guiana 1
JM - Giamaica 1
JO - Giordania 1
KG - Kirghizistan 1
KH - Cambogia 1
KW - Kuwait 1
LB - Libano 1
Totale 12.358
Città #
Singapore 592
Dublin 487
Ashburn 410
Jacksonville 394
Santa Clara 373
Chandler 323
Hong Kong 313
Beijing 286
Dallas 242
Munich 158
Dearborn 153
Boardman 150
Nanjing 133
Johannesburg 122
Parma 119
Helsinki 106
Milan 103
Ann Arbor 94
Hefei 91
San Mateo 87
Los Angeles 85
Rome 85
Princeton 82
Ho Chi Minh City 81
Bremen 77
Shanghai 61
Wilmington 61
Toronto 60
Hanoi 54
Shenyang 50
Bologna 48
New York 45
São Paulo 42
Moscow 39
Jinan 35
Turin 35
Buffalo 34
Marseille 33
Kunming 32
Nanchang 31
Naples 31
Des Moines 29
Izmir 24
Seattle 24
Florence 23
Düsseldorf 22
Jiaxing 22
Bari 21
Hebei 21
Tianjin 21
Tokyo 21
Padova 20
Brussels 18
Council Bluffs 18
Columbus 17
Rio de Janeiro 17
Vienna 17
Abidjan 16
Changsha 16
Amsterdam 15
Guangzhou 15
Jakarta 15
London 15
San Jose 15
Woodbridge 15
Atlanta 14
Brooklyn 14
Cagliari 14
Durham 14
Norwalk 14
Porto Alegre 14
Seoul 14
Modena 13
Nuremberg 13
Reggio Emilia 13
Stockholm 13
Turku 13
Chicago 12
The Dalles 12
Curitiba 11
Frankfurt am Main 11
Fremont 11
Lima 11
Orem 11
Palermo 11
Teramo 11
Verona 11
Bengaluru 10
Brasília 10
Da Nang 10
Denver 10
Genoa 10
Haiphong 10
Houston 10
Ravenna 10
Boston 9
Hangzhou 9
Pisa 9
Santo Domingo 9
Zhengzhou 9
Totale 6.694
Nome #
Gli ossidi del colesterolo e loro importanza tossicologica nei prodotti lattiero caseari 575
Patogenicità e fattori di virulenza di Listeria monocytogenes 383
Indagine sulla presnza di metalli pesanti nel formaggio parmigiano-reggiano 317
Preliminary results on detection of Extended-Spectrum Beta-Lactamase (ESBL)-producing Escherichia coli from red foxes, corvids, and waterfowl in the Emilia-Romagna region, Northern Italy 248
Longitudinal study on the sources of Listeria monocytogenes contamination in cold-smoked salmon and its processing environment in Italy 217
ANTIMICROBIAL RESISTANCE PATTERN OF METHICILLIN-RESISTANTSTAPHYLOCOCCUS AUREUS IN THE FOOD INDUSTRY 205
Predictive models of heavy metals and toxic elements distribution during Parmigiano Reggiano cheese production 188
Fenomeni di cessione di rame nella produzione dei formaggi Parmigiano Reggiano e Grana Padano 182
Analisi comparativa dei controlli ufficiali e delle certificazioni volontarie per garantire la conformità alla sicurezza alimentare 180
Resistenza alla vancomicina e presenza di geni di virulenza in Enterococchi isolati da carne di maiale e di cinghiale 174
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage 163
Stable isotopes determination in food authentication: a review 154
Caratterizzazione genotipica e sierologica di Listeria monocytogenes isolata da alimenti e ambienti di lavorazione 149
Studio preliminare sulla diffusione di Staphylococcus aureus meticillino-resistente nella filiera suina 146
Polymorphism of actA gene is not related to in vitro virulence of Listeria monocytogenes 143
Domestic food handling practices and food safety 142
Attivazione di metodiche molecolari innovative nel laboratorio della leptospirosi a Parma 138
"Leptospira spp. - rDNA 16S": un nuovo saggio molecolare per la diagnosi di laboratorio di leptospirosi 137
Indagine sui produttori artigianali di salumi 136
Arsenic speciation in seafood from the North Adriatic sea 134
Brachyspira (Serpulina) pilosicoli, agente eziologico di spirochetosi intestinale umana ed animale per la prima volta isolata in suini allevati in Italia 131
Antimicrobial resistance profile of Staphylococcus aureus isolated from meat: a research for methicillin (oxacillin)-resistant S. aureus (MRSA). 122
A rapid impedimetric procedure for enumerating Escherichia coli and Gram negative bacteria in meat 120
Variazioni delle concentrazioni di rame ferro e zinco nella produzione del formaggio Parmigiano-Reggiano 119
Contaminazione microbica in un macello suino 119
Predictivity of antemortem findings on postmortem inspection in italian heavy pigs slaughterhouses 117
Impiego di fibre alimentari solubili nella produzione di prodotti a base di carne fermentati 117
Mercury, lead, cadmium and arsenic concentrations in seafood from the North Adriatic Sea 116
Association between gastric lesions at the slaughterhouse and anti- inflammatory drug use in Italian heavy pigs 115
Can metabolomics fingerprinting detect the antibiotic administration in pigs? 114
Survey on animal welfare and protection during transport in Northern Italy 114
Produzione di biofilm da ceppi di Listeria monocytogenes 112
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage 112
Characterization of antimicrobial resistance of foodborne Listeria monocytogenes. 111
Molecular characterization of L. monocytogenes isolated from ready-to-eat seafood in Italy. 111
Comparison of official non-compliances and internal non-conformities in a pig slaughterhouse 110
Detection of carbapenemase- and ESBL-producing Klebsiella pneumoniae from bovine bulk milk and comparison with clinical human isolates in Italy 109
Residues of aminoglycosides in milk: confirmatory analysis 108
Chemical Residues in Organic Meats Compared to Conventional Meats 108
Impiego di fibre alimentari solubili nella produzione di prodotti a base di carne fermentati 108
ELIME-IMS hybrid assay for Salmonella detection in swine mesenteric lymph nodes at slaughterhouse 108
Aspetti normativi e stato dei controlli degli alimenti irradiati 104
Microbiological condition of carcasses and equipment and evaluation of a steam decontamination system in a pig slaughterhouse 103
Possibilità di utilizzo dell'ICP-AES nell'ispezione degli alimenti di origine animale 103
The SIQUALTECA project: steam decontamination of carcasses in a commercial pig facility 103
Brachyspira aalborgi per la prima volta isolata in Italia da due casi di spirochetosi intestinale umana 103
Filling gaps in animal welfare assessment through metabolomics 101
Evaluation of 2-alkylcyclobutanones in irradiated cured pork products during vacuum-packed storage 101
Residui di aminoglicosidi nel latte: analisi di conferma 100
Valutazione delle caratteristiche della carne di razze suine autoctone 99
Effect of radiation processing of pork products on its lipids 98
La sanificazione nelle industrie alimentari 98
Real-time and non-destructive control of the freshness and viability of live mussels through portable near-infrared spectroscopy 98
Indagine sui produttori artigianali di salami: valutazione dell'autocontrollo 97
Verifica della possibilità di differenziare Brachyspira hyodysenteriae (agente eziologico di dissenteria emorragica) da B. intermedia (a patogenicità non accertata) mediante studio della sequenza del DNA 16S 97
Salmonella in horses at slaughter and public health effects in Italy 96
Condizioni microbiche delle carcasse suine e dell’impianto di macellazione in una struttura industriale 96
A Preliminary Study on the Relationship between Gastric Lesions and Anti-Inflammatory Drug Usage in Heavy Pigs 95
Microbiologia dei salami 95
VALUTAZIONE DI UN NUOVO SAGGIO MOLECOLARE "LEPTOSPIRA SPP.- RDNA 16S" PER LA DIAGNOSI DI LABORATORIO DI LEPTOSPIROSI 95
Contaminazione microbica delle carcasse e dell’impianto in un macello suino 94
Preliminary notes on invasion and proliferation of foodborne Listeria monocytogenes strains. 94
Ricerca di Leptospira spp. mediante doppia reazione polimerasica a catena (Nested-PCR) 94
Valutazione di una doppia reazione Polimerasica a Catena (Nested-PCR) per la diagnosi di laboratorio di leptospirosi 93
PRESENZA DI PIU' SPECIE DI BRACHYSPIRE NELLE FECI DI SINGOLI SUINI ALLEVATI IN ITALIA 92
Modificazioni della componente lipidica di salami sottoposti ad irradiazione 92
Comparing non-compliances and non-conformities: The different points of view of pig slaughterhouse operator, competent authority and customers 92
Comparing non-compliances and non-conformities: The different points of view of pig slaughterhouse operator, competent authority and customers. 91
Preliminary survey on sodium and other minerals content of typical Italian dry fermented sausages 91
Impiego delle radiazioni per il trattamento dei prodotti di salumeria: effetti sulla componente lipidica 89
Comparing Visual-Only and Visual-Palpation Post-Mortem Lung Scoring Systems in Slaughtering Pigs 88
Studio del potere patogeno di Listeria monocytogenes isolati da alimenti e ambienti di lavorazione. 88
Lipid oxidation of irradiated pork products 88
Salmonella in wild boars: prevalence and antimicrobial resistance in Parma province, northern Italy 87
Methicillin (oxacillin)-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in the pig production chain. 87
Listeria monocytogenes: biofilm in food processing 87
Survey on typology, PRPs and HACCP plan in dry fermented sausage sector of Northern Italy. 87
Influence of temperatures and food-contact surfaces on biofilm formation by Staphylococcus aureus: relationships with icaA gene. 87
EVIDENZA DELLA CONTEMPORANEA PRESENZA DI PIU' SPECIE DI BRACHYSPIRE NELLE FECI DI SINGOLI SUINI ALLEVATI IN ITALIA 86
Consumers' behaviour toward typical Italian dry sausages 86
Studio delle correlazioni genetiche di spirochete intestinali patogene per l’uomo e gli animali mediante metodiche molecolari avanzate: RFLP-PCR 86
Mineral composition of Italian salami and effect of NaCl partial replacement on compositional, physico-chemical and sensory parameters 86
Identificazione di Brachyspire (Serpuline) patogene per l’uomo e gli animali mediante RFLP-PCR. 86
Sources and tracking of Listeria monocytogenes in a cold-smoked processing plant 86
Antimicrobial Resistant E. coli in Pork and Wild Boar Meat: A Risk to Consumers 83
Relazioni tra i rilievi di benessere in allevamento ed in macello in allevamenti suinicoli del Nord Italia. 82
PRIMO ISOLAMENTO IN ITALIA DI BRACHYSPIRA AALBORGI DA UN CASO DI SPIROCHETOSI INTESTINALE UMANA 82
In vitro susceptibility of L. monocytogenes to 22 antibiotics commonly used in veterinary and human therapy. 82
Sensibilità agli agenti antimicrobici di ceppi di Listeria monocytogenes isolati da alimenti 80
Recent advancements in meat traceability, authenticity verification, and voluntary certification systems 77
Influence of temperature on biofilm formation by Listeria monocytogenes on various food-contact surfaces: relationship with motility and cell surface hydrophobicity. 76
Isolamento di E. coli O157 da carcasse di vitelli a carne bianca 75
Lipid changes in Italian salami induced by irradiation 73
Rapid detection and identification of Brachyspira aalborgi from rectal biopsies and faeces of patient 72
Safety improvement and preservation of typical sensory qualities of traditional dry fermented sausages using autochthonous starter cultures 71
Dimostrazione per la prima volta in Italia di Brachyspira pilosicoli di origine suina potenziale agente di zoonosi 71
Rapid isolation and identification of Brachyspira hyodysenteriae, B. pilosicoli, B. murdochii and B. intermedia from pigs by a newly described method. 71
Transmission of β-lactamases in the pork food chain: A public health concern 68
La gestione della refrigerazione domestica: caratteristiche igienico-sanitarie di frigoriferi dell’Italia centro-settentrionale. 68
In vitro antibiotic-susceptibility of Listeria monocytogenes from fish and fish-processing environments. 67
Totale 11.729
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021405 0 0 0 0 0 10 93 14 145 23 104 16
2021/2022486 17 5 16 40 29 1 68 86 20 51 29 124
2022/20231.708 171 168 105 87 174 181 32 104 575 17 58 36
2023/20241.029 57 86 63 52 71 140 81 98 64 108 92 117
2024/20252.872 82 157 245 207 268 330 191 131 298 283 168 512
2025/20263.243 453 477 747 649 733 184 0 0 0 0 0 0
Totale 12.431