CONTER, Mauro
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.290
NA - Nord America 2.151
AS - Asia 914
AF - Africa 17
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 6
Totale 6.378
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.090
IT - Italia 1.155
CN - Cina 703
IE - Irlanda 485
UA - Ucraina 392
FI - Finlandia 390
SE - Svezia 374
DE - Germania 276
SG - Singapore 122
GB - Regno Unito 67
FR - Francia 63
CA - Canada 59
TR - Turchia 34
IN - India 18
BE - Belgio 15
CI - Costa d'Avorio 15
ES - Italia 14
NL - Olanda 14
AT - Austria 12
PK - Pakistan 10
ID - Indonesia 7
RU - Federazione Russa 7
CZ - Repubblica Ceca 6
RO - Romania 6
PT - Portogallo 5
PH - Filippine 4
EU - Europa 3
JP - Giappone 3
NP - Nepal 3
BG - Bulgaria 2
HK - Hong Kong 2
IQ - Iraq 2
MX - Messico 2
VN - Vietnam 2
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AL - Albania 1
BD - Bangladesh 1
CH - Svizzera 1
EG - Egitto 1
GR - Grecia 1
HU - Ungheria 1
IL - Israele 1
KR - Corea 1
LT - Lituania 1
NG - Nigeria 1
PL - Polonia 1
SM - San Marino 1
TH - Thailandia 1
Totale 6.378
Città #
Dublin 480
Jacksonville 394
Chandler 323
Beijing 164
Dearborn 153
Ashburn 137
Nanjing 133
Ann Arbor 94
San Mateo 87
Princeton 82
Parma 80
Bremen 77
Wilmington 61
Shanghai 57
Milan 52
Singapore 52
Toronto 52
Shenyang 48
Rome 38
Helsinki 35
Bologna 34
Kunming 32
Jinan 31
Nanchang 31
Boardman 29
Hefei 29
Turin 29
Des Moines 27
New York 24
Izmir 23
Hebei 21
Jiaxing 21
Seattle 21
Düsseldorf 19
Florence 18
Padova 17
Abidjan 15
Changsha 15
Woodbridge 15
Durham 14
Norwalk 14
Tianjin 14
Brussels 13
Cagliari 13
Vienna 12
Dallas 11
Fremont 11
Guangzhou 11
Modena 11
Bari 10
Los Angeles 10
Naples 9
Ravenna 9
Reggio Emilia 9
Hangzhou 8
Houston 8
Napoli 8
Amsterdam 7
Gujrat 7
Vicenza 7
Bitonto 6
Genoa 6
Palermo 6
Teramo 6
Venice 6
Verona 6
Zhengzhou 6
Castagneto 5
Kocaeli 5
Santiago de Compostela 5
Torino 5
Trento 5
Agoo 4
Bacoli 4
Barcelona 4
Brescia 4
Carpi 4
Caserta 4
Chengdu 4
Chicago 4
Corato 4
Cortemaggiore 4
Falls Church 4
Fuzhou 4
Gradara 4
Haikou 4
Lunano 4
Piacenza 4
Pune 4
Simi Valley 4
Taranto 4
Abbottabad 3
Antrim 3
Augusta 3
Bisceglie 3
Bolzano 3
Cluj-Napoca 3
Crotone 3
Cumiana 3
Erzurum 3
Totale 3.436
Nome #
Gli ossidi del colesterolo e loro importanza tossicologica nei prodotti lattiero caseari 501
Patogenicità e fattori di virulenza di Listeria monocytogenes 333
Indagine sulla presnza di metalli pesanti nel formaggio parmigiano-reggiano 188
Preliminary results on detection of Extended-Spectrum Beta-Lactamase (ESBL)-producing Escherichia coli from red foxes, corvids, and waterfowl in the Emilia-Romagna region, Northern Italy 123
ANTIMICROBIAL RESISTANCE PATTERN OF METHICILLIN-RESISTANTSTAPHYLOCOCCUS AUREUS IN THE FOOD INDUSTRY 122
Stable isotopes determination in food authentication: a review 116
Predictive models of heavy metals and toxic elements distribution during Parmigiano Reggiano cheese production 114
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage 100
Fenomeni di cessione di rame nella produzione dei formaggi Parmigiano Reggiano e Grana Padano 97
Studio preliminare sulla diffusione di Staphylococcus aureus meticillino-resistente nella filiera suina 94
Indagine sui produttori artigianali di salumi 89
Caratterizzazione genotipica e sierologica di Listeria monocytogenes isolata da alimenti e ambienti di lavorazione 89
Domestic food handling practices and food safety 88
Contaminazione microbica in un macello suino 83
Molecular characterization of L. monocytogenes isolated from ready-to-eat seafood in Italy. 81
A rapid impedimetric procedure for enumerating Escherichia coli and Gram negative bacteria in meat 78
Survey on animal welfare and protection during transport in Northern Italy 78
Impiego di fibre alimentari solubili nella produzione di prodotti a base di carne fermentati 76
Arsenic speciation in seafood from the North Adriatic sea 73
Impiego di fibre alimentari solubili nella produzione di prodotti a base di carne fermentati 73
Brachyspira (Serpulina) pilosicoli, agente eziologico di spirochetosi intestinale umana ed animale per la prima volta isolata in suini allevati in Italia 72
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage 72
The SIQUALTECA project: steam decontamination of carcasses in a commercial pig facility 70
Condizioni microbiche delle carcasse suine e dell’impianto di macellazione in una struttura industriale 69
Variazioni delle concentrazioni di rame ferro e zinco nella produzione del formaggio Parmigiano-Reggiano 68
Produzione di biofilm da ceppi di Listeria monocytogenes 66
Valutazione delle caratteristiche della carne di razze suine autoctone 64
Verifica della possibilità di differenziare Brachyspira hyodysenteriae (agente eziologico di dissenteria emorragica) da B. intermedia (a patogenicità non accertata) mediante studio della sequenza del DNA 16S 64
Attivazione di metodiche molecolari innovative nel laboratorio della leptospirosi a Parma 63
"Leptospira spp. - rDNA 16S": un nuovo saggio molecolare per la diagnosi di laboratorio di leptospirosi 62
Polymorphism of actA gene is not related to in vitro virulence of Listeria monocytogenes 62
Residui di aminoglicosidi nel latte: analisi di conferma 61
La sanificazione nelle industrie alimentari 61
Characterization of antimicrobial resistance of foodborne Listeria monocytogenes. 61
Aspetti normativi e stato dei controlli degli alimenti irradiati 61
Mercury, lead, cadmium and arsenic concentrations in seafood from the North Adriatic Sea 61
Ricerca di Leptospira spp. mediante doppia reazione polimerasica a catena (Nested-PCR) 60
Preliminary notes on invasion and proliferation of foodborne Listeria monocytogenes strains. 59
Microbiological condition of carcasses and equipment and evaluation of a steam decontamination system in a pig slaughterhouse 59
Association between gastric lesions at the slaughterhouse and anti- inflammatory drug use in Italian heavy pigs 59
Methicillin (oxacillin)-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in the pig production chain. 58
Predictivity of antemortem findings on postmortem inspection in italian heavy pigs slaughterhouses 58
Possibilità di utilizzo dell'ICP-AES nell'ispezione degli alimenti di origine animale 58
Survey on typology, PRPs and HACCP plan in dry fermented sausage sector of Northern Italy. 58
Antimicrobial resistance profile of Staphylococcus aureus isolated from meat: a research for methicillin (oxacillin)-resistant S. aureus (MRSA). 58
Contaminazione microbica delle carcasse e dell’impianto in un macello suino 57
PRESENZA DI PIU' SPECIE DI BRACHYSPIRE NELLE FECI DI SINGOLI SUINI ALLEVATI IN ITALIA 57
Valutazione di una doppia reazione Polimerasica a Catena (Nested-PCR) per la diagnosi di laboratorio di leptospirosi 57
Chemical Residues in Organic Meats Compared to Conventional Meats 57
VALUTAZIONE DI UN NUOVO SAGGIO MOLECOLARE "LEPTOSPIRA SPP.- RDNA 16S" PER LA DIAGNOSI DI LABORATORIO DI LEPTOSPIROSI 57
Effect of radiation processing of pork products on its lipids 56
Impiego delle radiazioni per il trattamento dei prodotti di salumeria: effetti sulla componente lipidica 55
Modificazioni della componente lipidica di salami sottoposti ad irradiazione 55
PRIMO ISOLAMENTO IN ITALIA DI BRACHYSPIRA AALBORGI DA UN CASO DI SPIROCHETOSI INTESTINALE UMANA 54
Studio delle correlazioni genetiche di spirochete intestinali patogene per l’uomo e gli animali mediante metodiche molecolari avanzate: RFLP-PCR 54
Influence of temperatures and food-contact surfaces on biofilm formation by Staphylococcus aureus: relationships with icaA gene. 54
EVIDENZA DELLA CONTEMPORANEA PRESENZA DI PIU' SPECIE DI BRACHYSPIRE NELLE FECI DI SINGOLI SUINI ALLEVATI IN ITALIA 53
Studio del potere patogeno di Listeria monocytogenes isolati da alimenti e ambienti di lavorazione. 53
Consumers' behaviour toward typical Italian dry sausages 53
Listeria monocytogenes: biofilm in food processing 53
Evaluation of 2-alkylcyclobutanones in irradiated cured pork products during vacuum-packed storage 53
Residues of aminoglycosides in milk: confirmatory analysis 52
In vitro susceptibility of L. monocytogenes to 22 antibiotics commonly used in veterinary and human therapy. 52
Sensibilità agli agenti antimicrobici di ceppi di Listeria monocytogenes isolati da alimenti 52
Indagine sui produttori artigianali di salami: valutazione dell'autocontrollo 52
Preliminary survey on sodium and other minerals content of typical Italian dry fermented sausages 50
Mineral composition of Italian salami and effect of NaCl partial replacement on compositional, physico-chemical and sensory parameters 50
Lipid oxidation of irradiated pork products 49
Brachyspira aalborgi per la prima volta isolata in Italia da due casi di spirochetosi intestinale umana 49
Microbiologia dei salami 48
Longitudinal study on the sources of Listeria monocytogenes contamination in cold-smoked salmon and its processing environment in Italy 48
Rapid detection and identification of Brachyspira aalborgi from rectal biopsies and faeces of patient 46
Dimostrazione per la prima volta in Italia di Brachyspira pilosicoli di origine suina potenziale agente di zoonosi 46
Lipid changes in Italian salami induced by irradiation 45
Sources and tracking of Listeria monocytogenes in a cold-smoked processing plant 44
Can metabolomics fingerprinting detect the antibiotic administration in pigs? 43
In vitro antibiotic-susceptibility of Listeria monocytogenes from fish and fish-processing environments. 43
Detection of carbapenemase- and ESBL-producing Klebsiella pneumoniae from bovine bulk milk and comparison with clinical human isolates in Italy 41
Safety improvement and preservation of typical sensory qualities of traditional dry fermented sausages using autochthonous starter cultures 41
Identificazione di Brachyspire (Serpuline) patogene per l’uomo e gli animali mediante RFLP-PCR. 41
Influence of temperature on biofilm formation by Listeria monocytogenes on various food-contact surfaces: relationship with motility and cell surface hydrophobicity. 41
Isolamento di E. coli O157 da carcasse di vitelli a carne bianca 40
Rapid isolation and identification of Brachyspira hyodysenteriae, B. pilosicoli, B. murdochii and B. intermedia from pigs by a newly described method. 40
The challenge of education for the veterinary inspector. 35
Filling gaps in animal welfare assessment through metabolomics 33
La gestione della refrigerazione domestica: caratteristiche igienico-sanitarie di frigoriferi dell’Italia centro-settentrionale. 32
Antimicrobial Resistant E. coli in Pork and Wild Boar Meat: A Risk to Consumers 31
Comparing Visual-Only and Visual-Palpation Post-Mortem Lung Scoring Systems in Slaughtering Pigs 28
Relazioni tra i rilievi di benessere in allevamento ed in macello in allevamenti suinicoli del Nord Italia. 25
The Pork Food Chain as a Route of Transmission of Antimicrobial Resistant Escherichia coli: A Farm-to-Fork Perspective 22
A Preliminary Study on the Relationship between Gastric Lesions and Anti-Inflammatory Drug Usage in Heavy Pigs 21
Real-time and non-destructive control of the freshness and viability of live mussels through portable near-infrared spectroscopy 20
Valutazione della frequenza di lesioni gastriche in suini pesanti al macello e studio della loro associazione con il consumo di farmaci antinfiammatori. 19
Salmonella in horses at slaughter and public health effects in Italy 15
Feasibility of Near-Infrared Spectroscopy in the Classification of Pig Lung Lesions 15
Transmission of β-lactamases in the pork food chain: A public health concern 14
Prevalence and antimicrobial resistance profile in Salmonella spp. isolates from swine food chain 14
Comparing non-compliances and non-conformities: The different points of view of pig slaughterhouse operator, competent authority and customers 11
Different Roles of Wild Boars and Livestock in Salmonella Transmission to Humans in Italy 9
Comparison of official non-compliances and internal non-conformities in a pig slaughterhouse 8
Totale 6.403
Categoria #
all - tutte 20.704
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 20.704


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.130 0 229 96 18 111 114 167 50 153 74 26 92
2020/2021674 15 86 75 7 86 10 93 14 145 23 104 16
2021/2022486 17 5 16 40 29 1 68 86 20 51 29 124
2022/20231.708 171 168 105 87 174 181 32 104 575 17 58 36
2023/20241.029 57 86 63 52 71 140 81 98 64 108 92 117
2024/2025107 82 25 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 6.423