SABBIONI, Alberto
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 12.995
EU - Europa 11.030
AS - Asia 10.406
SA - Sud America 1.618
AF - Africa 594
OC - Oceania 16
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 15
Totale 36.674
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 12.568
SG - Singapore 4.382
CN - Cina 3.394
IT - Italia 2.073
FI - Finlandia 1.813
DE - Germania 1.675
IE - Irlanda 1.553
SE - Svezia 1.506
BR - Brasile 1.320
UA - Ucraina 915
HK - Hong Kong 883
VN - Vietnam 603
TR - Turchia 514
NL - Olanda 472
ZA - Sudafrica 380
CA - Canada 296
GB - Regno Unito 251
FR - Francia 238
RU - Federazione Russa 152
AR - Argentina 125
CI - Costa d'Avorio 114
IN - India 114
MX - Messico 89
BD - Bangladesh 84
PL - Polonia 70
IQ - Iraq 67
ES - Italia 66
BE - Belgio 56
ID - Indonesia 51
EC - Ecuador 45
PK - Pakistan 43
IR - Iran 32
JP - Giappone 32
UZ - Uzbekistan 31
AT - Austria 29
KR - Corea 28
CO - Colombia 26
CL - Cile 22
LT - Lituania 22
MA - Marocco 22
VE - Venezuela 22
CZ - Repubblica Ceca 21
TW - Taiwan 20
EG - Egitto 19
PY - Paraguay 19
PE - Perù 18
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 16
KE - Kenya 15
AU - Australia 14
BG - Bulgaria 14
PT - Portogallo 14
AE - Emirati Arabi Uniti 13
SA - Arabia Saudita 13
BO - Bolivia 12
DZ - Algeria 12
EU - Europa 11
KZ - Kazakistan 11
RO - Romania 11
JO - Giordania 10
IL - Israele 9
PA - Panama 9
UY - Uruguay 9
AL - Albania 8
HU - Ungheria 8
LB - Libano 8
TN - Tunisia 8
AZ - Azerbaigian 6
CR - Costa Rica 6
JM - Giamaica 6
LV - Lettonia 6
PH - Filippine 6
TH - Thailandia 6
TT - Trinidad e Tobago 6
DK - Danimarca 5
ET - Etiopia 5
GR - Grecia 5
HR - Croazia 5
MD - Moldavia 5
MY - Malesia 5
NI - Nicaragua 5
NP - Nepal 5
OM - Oman 5
RS - Serbia 5
AO - Angola 4
BH - Bahrain 4
KG - Kirghizistan 4
PS - Palestinian Territory 4
SI - Slovenia 4
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 4
BW - Botswana 3
CH - Svizzera 3
DO - Repubblica Dominicana 3
NO - Norvegia 3
SN - Senegal 3
SY - Repubblica araba siriana 3
AM - Armenia 2
BY - Bielorussia 2
CY - Cipro 2
EE - Estonia 2
HN - Honduras 2
Totale 36.644
Città #
Singapore 2.113
Chandler 1.673
Dublin 1.546
Ashburn 1.450
Jacksonville 1.369
Santa Clara 1.037
Beijing 928
Hong Kong 867
Munich 780
Dearborn 617
Dallas 502
Boardman 491
Izmir 450
Nanjing 444
Helsinki 413
Ann Arbor 370
Johannesburg 361
Princeton 338
Parma 336
San Mateo 278
Ho Chi Minh City 230
Wilmington 223
Toronto 209
Hefei 175
New York 172
Los Angeles 167
Shenyang 149
Shanghai 148
Nanchang 141
Hebei 136
Hanoi 129
Milan 126
Kunming 125
Abidjan 114
Des Moines 110
Grafing 109
São Paulo 106
Columbus 97
Moscow 97
Jinan 89
Buffalo 86
Bologna 74
Rome 72
Jiaxing 70
Tianjin 69
Guangzhou 57
Düsseldorf 52
Brussels 51
Changsha 50
Bremen 48
Chicago 47
Rio de Janeiro 47
Council Bluffs 46
Woodbridge 42
Turku 41
Brooklyn 40
Seattle 40
Warsaw 39
Stockholm 38
Norwalk 35
Pune 35
Redondo Beach 34
Jakarta 33
Belo Horizonte 32
San Francisco 32
Augusta 30
Houston 29
Montreal 29
London 28
Tokyo 28
Frankfurt am Main 27
The Dalles 27
Fremont 26
Tashkent 26
Baghdad 25
Mexico City 25
Amsterdam 24
Chennai 24
Dong Ket 24
Hangzhou 24
Jyväskylä 24
Borås 23
Boston 23
Brasília 23
Ottawa 23
Phoenix 23
Atlanta 22
Curitiba 22
Denver 22
Porto Alegre 21
Da Nang 20
Haiphong 20
Padova 20
Guayaquil 19
Kocaeli 19
Modena 19
Verona 19
Brescia 18
Fuzhou 18
Haikou 18
Totale 21.237
Nome #
VALORE NUTRITIVO DEL FIENO DI FESTUCA ARUNDINACEA 397
Allometric coefficients for carcass and non-carcass components in a local meat-type sheep breed 317
CARATTERIZZAZIONE DEMOGRAFICA E VARIABILITÀ GENETICA NEL CAVALLO BARDIGIANO ATTRAVERSO L’ANALISI DI DATI GENEALOGICI 308
STUDY OF A FIVE SIEVES FECAL PARTICLES SEPARATOR TO EVALUATE FIBER AND DRY MATTER DIGESTIBILITY IN DAIRY CATTLE 283
CARATTERISTICHE CHIMICO-BIOLOGICHE DELLA CARNE DI CHIOCCIOLE PABULARI IN ALLEVAMENTO INDUSTRIALE 270
COMPOSIZIONE CHIMICO-BROMATOLOGICA E DIGERIBILITÀ "IN VIVO" DEL FORAGGIO ESSICCATO DI PANICO (Setaria italica) 264
COMPOSIZIONE CHIMICO-BROMATOLOGICA E DIGERIBILITÀ "IN VIVO" DEL FIENO DI FESTUCA ARUNDINACEA IN RAPPORTO AI DIVERSI SFALCI 263
COMPOSIZIONE CHIMICO-BROMATOLOGICA E DIGERIBILITÀ "IN VIVO" DEL FORAGGIO INSILATO DI FESTUCA ARUNDINACEA 261
MODELLIZZAZIONE DELLA CURVA DI OVODEPOSIZIONE IN GALLINE DI RAZZA MODENESE E ROMAGNOLA 259
Peripheral cytokine expression in Standardbred mares at different adiposity during the periparturient period. 246
NUOVI CRITERI NEL SEGNALAMENTO DEL CAVALLO PER L' ITALIA 218
Do we have breeding for performance and distinctiveness in traditional horse local breeds 196
Body weight estimation from linear measures in Cornigliese sheep breed 188
Analisi della distribuzione del colore del mantello nel cane lagotto romagnolo 171
VALORE NUTRITIVO DELLE TREBBIE DI BIRRA ESSICCATE STIMATO ATTRAVERSO UNA PROVA DI ACCRESCIMENTO SU AGNELLI 168
Body Weight Estimation from Body Measures in Cornigliese Sheep Breed 168
CONTENUTO IN ACIDI GRASSI DEL TESSUTO ADIPOSO SOTTOCUTANEO E INTRAMUSCOLARE NEL SUINO NERO DI PARMA 168
Caratteristiche morfologiche della razza canina "Lagotto Romagnolo" 167
Allometric coefficients for physical-chemical parameters of meat in a local sheep breed 165
ALIMENTAZIONE DELLE BOVINE E QUALITÀ DEL LATTE DA TRASFORMARE IN PARMIGIANO-REGGIANO. ASPETTI SCIENTIFICI E TECNICI 164
An innovative hyperimmune bovine plasma for prophylaxis and therapy of neonatal dairy calf diarrhea - a clinical trial 164
VALORE NUTRITIVO DELLE RADICHETTE D’ORZO STIMATO ATTRAVERSO UNA PROVA DI ACCRESCIMENTO SU AGNELLI 161
Meloxicam versus robenacoxib for postoperative pain management in dogs undergoing combined laparoscopic ovariectomy and laparoscopic-assisted gastropexy 158
Effects of the combination between selected phytochemicals and the carriers silica and Tween 80 on dry matter and neutral detergent fibre digestibility of common feeds 155
Studio preliminare sull'utilizzazione della caffeina nelle scrofe al parto 154
Effect of Xylazine, Detomidine, and Detomidine–Butorphanol Combination on Latencies of Peaks I–V of Brainstem Auditory–Evoked Responses in Horses 152
Monitoring blood plasma leptin and lactogenic hormones in pregnant sows. 150
Effect of age on fat thickness, adipocyte morphology and fatty acid content of subcutaneous fat in Nero di Parma swine 149
Relationship between Body Condition Score (BCS) and Reproductive Score (RS) on estrous cycle of Standardbred maiden mares 147
RELATIONSHIPS AMONG MATERNAL BACKFAT DEPTH, PLASMA ADIPOKINES AND THE BIRTHWEIGHT OF PIGLETS 146
CARATTERISTICHE DELLE CARCASSE E DELLE CARNI DI STRUZZO 145
Body measures in Reggiana cattle and their correlations with morphologic evaluations 145
CONTENUTO IN ELEMENTI MINERALI DEI MANGIMI PER I SUINI IN FASE DI SVEZZAMENTO 144
Effect of duroc genes proportion on iodine number and fatty acid content of backfat and seasoned Parma ham subcutaneous fat 144
Bakery wastes in sows lactation diets 143
COMPOSIZIONE CHIMICO-BROMATOLOGICA E DIGERIBILITÀ "IN VIVO" DEL FORAGGIO ESSICCATO DI PISELLO DA INDUSTRIA (Pisum sativum L.) 143
EVALUATION OF EFFECTIVENESS OF AN INNOVATIVE SEMEN EXTENDER (FORMULA®) COMPARING WITH A TRADITIONAL EXTENDER (LEPUS®) FOR ARTIFICIAL INSEMINATION IN RABBITS DOES 143
Fecal microbiota characterization of an Italian local horse breed 142
Effects of intravenous romifidine, detomidine, detomidine combined with butorphanol, and xylazine on tear production in horses. 142
CASEIN NUMBER OF HERD MILK SAMPLES: VARIATIONS IN RELATION TO SOMATIC CELL COUNT. 140
Allometric coefficients for body measures and morphometric indexes in a meat-type sheep breed 139
EFFECTS OF XYLAZINE, ROMIFIDINE, DETOMIDINE AND DETOMIDINE-BUTORPHANOL IN HORSE'S TEAR PRODUCTION 138
EFFETTO DELL’ORIGINE DEL TORO SULLA DINAMICA DEGLI INDICI DI MERITO GENETICO PER IL LATTE E DELLA CONSANGUINEITÀ NELLA RAZZA FRISONA ITALIANA 138
PHYSICO-CHEMICAL CHARACTERISTICS OF EGGS FROM TWO ITALIAN AUTOCHTHONOUS CHICKEN BREEDS: MODENESE AND ROMAGNOLO 138
Effects of oral caffeine administration to sows with induced parturition on hypoxia in piglets 138
A METHODOLOGY FOR THE PARENTAGE DIAGNOSIS OF THE ITALIAN BROWN BREED 137
COMPOSIZIONE CHIMICO-BROMATOLOGICA DELLA GELATINA REALE IN RAPPORTO ALLA FLORA NETTARIFERA E POLLINIFERA 136
RICOSTITUZIONE DI RAZZE IDONEE ALL’ALLEVAMENTO BIOLOGICO 136
Boar semen bacterial contamination in Italy and antibiotic efficacy in a modified extender 136
Signatures of selection in the genome of Italian Holstein cattle for cheese production. 136
Will selection for elasticity maintain the allele causing fragile foals 136
A survey on growing foals feeding management 134
Carcass and meat parameters in Cornigliese sheep breed as affected by sex and age-class 134
Pedigree and genomic-based inbreeding in Italian Holstein dairy cows 133
Effects of dietary nucleotide supplementation on growth performance and hormonal and immune responses of piglets 132
GENETIC CHARACTERISATION OF ROE DEER (Capreolus capreolus) POPULATION OF PARMA APENNINES 131
CONTRIBUTO ALLA CONOSCENZA DELLA COMPOSIZIONE CHIMICO-BRO¬MATOLOGICA DEL GIACINTO D'ACQUA (Eichhornia crassipes) E DELLA LENTICCHIA D'ACQUA (Lemna minor) COLTIVATI SU REFLUI DI PORCILAIA PARZIALMENTE TRATTATI. 131
Genome-wide scan reveals genetic divergence in Italian Holstein cows bred within PDO cheese production chains 131
Parametri demografici, variabilità genetica e struttura della popolazione nella razza canina "Lagotto Romagnolo" 130
CARCASS YIELD AND MEAT QUALITY PARAMETERS OF TWO ITALIAN AUTOCHTHONOUS CHICKEN BREEDS REARED OUTODOOR: MODENESE AND ROMAGNOLO 130
Biodiversità e Zootecnia in Emilia-Romagna 129
TRATTAMENTO DI ESPANSIONE DELLA SOIA INTEGRALE: EFFETTI DI VARIE CONDIZIONI OPERATIVE SULL'ATTIVITÀ UREASICA, ANTITRIPSICA E SULLE CARATTERISTICHE CHIMICO-BIOLOGICHE 129
CARATTERISTICHE ORGANOLETTICHE E CHIMICO-BROMATOLOGICHE DEL FORMAGGIO PARMIGIANO-REGGIANO PRODOTTO CON IL LATTE DELLE RAZZE BRUNA E FRISONA ITALIANA 128
I COMPLESSI OLIGODINAMICI CHELATI NELL'ALIMENTAZIONE DEL TACCHINO DA CARNE (CONTRIBUTO SPERIMENTALE) 127
CONSIDERAZIONI IN TEMA DI IMPIEGO DI COMPLESSI OLIGODINAMICI CHELATI IN AVICOLTURA 127
Genetic parameters estimation in an Italian horse native breed to support the conversion from agricultural uses to riding purposes 127
Genetic Diversity in the Italian Holstein Dairy Cattle Based on Pedigree and SNP Data Prior and After Genomic Selection 127
COMPOSIZIONE CHIMICO-BROMATOLOGICA E DIGERIBILITÀ "IN VIVO" DEL FORAGGIO INSILATO DI PANICO (Setaria italica) 126
L’INTEGRAZIONE CON CROMO ORGANICO DELLE RAZIONI PER SUINI ALL’INGRASSO (CONTRIBUTO SPERIMENTALE) 126
Genetic Diversity and Signatures of Selection in a Native Italian Horse Breed Based on SNP Data 126
Effetti della supplementazione con vitamina E sulla stabilità ossidativa e sul colore della carne di struzzo (Struthio Camelus) 125
SEASONAL INFLUENCE ON LITTER SIZE TRAITS IN TWO LOCAL PIG BREEDS: BLACK SLAVONIAN AND NERO DI PARMA. 125
A POLYMORPHIC GLYCOPROTEIN FROM THE MILK FAT GLOBULE MEMBRANE IN GOAT 124
COMPOSIZIONE CHIMICO-BROMATOLOGICA E DIGERIBILITÀ "IN VIVO" DELL'ERBA E DEL FIENO DI BROMUS CATHARTICUS, AL 2° ANNO DI IMPIANTO, IN RAPPORTO AI DIVERSI SFALCI 124
Meat yield and carcass quality in Cornigliese sheep breed: preliminary data. 124
L'IMPIEGO DELLA SOIA INTEGRALE ESPANSA NELL'ALIMENTAZIONE DELLE BOVINE DA LATTE (CONTRIBUTO SPERIMENTALE) 124
COMPOSIZIONE CHIMICO-BROMATOLOGICA E DIGERIBILITÀ "IN VIVO" DEL FIENO DI BROMUS CATHARTICUS IN RAPPORTO AI DIVERSI SFALCI 124
STIMA DELL’EFFETTO ASSOCIATIVO DEGLI ALIMENTI NELLE RAZIONI MISTE E DEGLI EFFETTI ADDITIVI DEI SINGOLI COMPONENTI MEDIANTE PROVE DI ACCRESCIMENTO SU OVINI 123
RICERCHE ED OSSERVAZIONI SUL CONTENUTO DI POTASSIO E DI SODIO NEI FORAGGI PRODOTTI NELL'ALTO MANTOVANO 123
The influence of Arab genes in the Bardigiano horse breed 123
ESTUDIO PRELIMINAR DE LA UTILIZACION DE LA CAFEINA EN LAS CERDAS EN EL MOMENTO DEL PARTO 123
CARATTERISTICHE DELLE CARCASSE E DELLE CARNI DI STRUZZO 122
COMPOSIZIONE CHIMICO-BROMATOLOGICA E DIGERIBILITÀ "IN VIVO" DEL FORAGGIO VERDE DI MAIS A SEMINA FITTA 122
The effect of intramuscular dexmedetomidine-butorphanol combination on tear production in dogs 122
Body measures and milk production, milk fat globules granulometry and milk fatty acid content in Cabannina cattle breed. 122
FREQUENZE GENICHE AL LOCUS K-CASEINA NEI TORI DI RAZZA FRISONA ITALIANA IN RELAZIONE AL PAESE DI ORIGINE E ALL’ANNO DI NASCITA 121
BISOGNI NUTRITIVI E PIANI DI ALIMENTAZIONE NELLA PRODUZIONE DEL SUINO PESANTE 121
Caratteristiche nutritive di prati-pascoli dell'Appennino parmense. 119
COMPOSIZIONE CHIMICO-BROMATOLOGICA E DIGERIBILITÀ "IN VIVO" DELLA PAGLIA DI MEDICA TRATTATA CON UREA 118
Caratteristiche morfologiche e curve di crescita della razza canina Bolognese 118
I COMPLESSI OLIGODINAMICI CHELATI NELL'ALIMENTAZIONE DELLE ANATRE DA CARNE (CONTRIBUTO SPERIMENTALE) 117
RICERCHE ED OSSERVAZIONI SUL CONTENUTO DI SELENIO NEI FORAGGI PRODOTTI NELL'AGRO PARMENSE 117
FOSFORO DELLA RAZIONE E SINDROME DA Zn-DEFICIENZA NELLE BOVINE 117
EXPLORE GENETIC DIVERSITY AT PEDIGREE LEVEL IN AN ITALIAN NATIVE MOUNTAIN HORSE BREED TO DEVELOP STRATEGIES FOR BREED PRESERVATION AND MANAGEMENT 117
Exploring the Italian equine gene pool via high-throughput genotyping 116
RELATIONSHIP BETWEEN NUTRITION AND REPRODUCTIVE EFFICIENCY IN OSTRICH: YOLK FATTY ACID CONTENT AND FERTILITY 116
L’IMPIEGO DELLA BIOTINA, IN QUALITÀ DI INTEGRATORE, NELL’ALIMENTAZIONE DEI SUINI ALL’INGRASSO 116
I COMPLESSI OLIGODINAMICI CHELATI NELL'ALIMENTAZIONE DEI VITELLONI (CONTRIBUTO SPERIMENTALE) 116
L'IMPIEGO DELLA RAZZA DUROC IN INCROCI A PIÙ VIE PER LA PRODUZIONE DEL SUINO PESANTE 116
Effects of dog-assisted therapies on cognitive mnemonic capabilities in people affected by Alzheimer's disease 116
Totale 15.185
Categoria #
all - tutte 119.979
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 119.979


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.254 0 0 0 0 0 47 174 43 450 72 402 66
2021/20221.927 36 32 23 167 37 124 332 297 108 104 127 540
2022/20236.215 734 569 369 445 534 759 110 363 2.002 53 189 88
2023/20242.078 136 258 72 97 170 456 174 127 69 102 176 241
2024/20258.558 271 451 499 476 710 1.073 596 592 1.134 687 605 1.464
2025/20267.972 1.419 1.218 1.718 1.303 1.961 353 0 0 0 0 0 0
Totale 36.953