Sfoglia per Autore
Qualità chimico-fisica, proprietà reologiche del latte e perdite di caseificazione nella produzione di Parmigiano-Reggiano
2004-01-01 Franceschi, Piero; Formaggioni, Paolo; Malacarne, Massimo; Sandri, S.; Summer, Andrea; Mariani, Primo
EFFECT OF CSN1AG ALLELE ON MILK MINERAL COMPOSITION IN ITALIAN BROWN DAIRY COWS
2004-01-01 Malacarne, Massimo; Summer, Andrea; Franceschi, Piero; Sabbioni, Alberto; Rando, A.; Mariani, Primo
Seasonal variations of herd milk quality in Parmigiano-Reggiano cheese manufacture: comparison between Jersey and Italian Friesian cattle breeds.
2005-01-01 Malacarne, M; Summer, Andrea; Formaggioni, Paolo; Franceschi, Piero; Beltrami, A; Mariani, Primo
Influence of milk composition and κ-casein B content on mozzarella cheese yield and cheesemaking losses.
2005-01-01 Di Frangia, F.; Malacarne, M.; Franceschi, P.; Formaggioni, P.; Faccia, M.; Costanzo, A.; Santus, E.; Rossoni, A.; Summer, A.
Variazioni stagionali degli equilibri salini del latte in caldaia nella caseificazione a Parmigiano-Reggiano
2005-01-01 Formaggioni, Paolo; Pecorari, M.; Malacarne, Massimo; Sabbioni, Alberto; Summer, Andrea; Franceschi, Piero; Mariani, Primo
Effects of temperature and storage time on the nitrogen component of the milk destined to Parmigiano-Reggiano cheese
2005-01-01 Summer, Andrea; Formaggioni, Paolo; Franceschi, Piero; Malacarne, Massimo; Mariani, Primo
Effetto della stagione su acidità, coagulazione e reologia del latte in caldaia nella caseificazione a Parmigiano-Reggiano
2005-01-01 Franceschi, Piero; Summer, Andrea; Formaggioni, Paolo; Sandri, S.; Malacarne, Massimo; Mariani, Primo
Principali caratteristiche del latte di stalla di vacche di razza Angler allevate nel comprensorio di produzione del Parmigiano-Reggiano
2005-01-01 Malacarne, Massimo; Sandri, S; Franceschi, Piero; Pisani, GIOVANNI MARIA; Mariani, Primo
Feeding system affecting goat milk composition and quality. I. Titratable acidity and rennet-coagulation
2005-01-01 Superchi, Paola; Summer, Andrea; Sabbioni, Alberto; Malacarne, Massimo; Franceschi, Piero; Mariani, Primo
Seasonal variations of the rennet-coagulation properties of herd milks in Parmigiano-Reggiano cheese manufacture: comparison between Italian Friesian and Italian Brown cattle breeds
2005-01-01 Malacarne, Massimo; Fieni, S.; Tosi, F.; Franceschi, Piero; Formaggioni, Paolo; Summer, Andrea
Effetto della stagione su acidità, coagulazione e reologia del latte in caldaia nella caseificazione a Parmigiano-Reggiano
2005-01-01 Franceschi, Piero; Formaggioni, Paolo; Tambini, A.; Summer, Andrea
Composizione del complesso colloidale, reologia del coagulo e resa fresca del latte in Parmigiano-Reggiano.
2005-01-01 Malacarne, Massimo; Summer, Andrea; Pecorari, M.; Fossa, E.; Formaggioni, Paolo; Franceschi, Piero; Mariani, Primo
Milk acidity, curd firming time, curd firmness and protein and fat losses in the Parmigiano-Reggiano cheesemaking
2005-01-01 Formaggioni, Paolo; Sandri, S.; Franceschi, Piero; Malacarne, Massimo; Mariani, Primo
Seasonal variations of the rennet-coagulation properties of herd milks in Parmigiano-Reggiano cheese manufacture: comparison between italian friesian and italian brown cattle breeds
2005-01-01 Malacarne, M.; Fieni, S.; Tosi, F.; Franceschi, Piero; Formaggioni, Paolo; Summer, Andrea
Micellar system composition of bulk milk samples with different casein content.
2006-01-01 Malacarne, Massimo; Beltrami, A; Franceschi, Piero; Formaggioni, Paolo; Summer, Andrea; Mariani, Primo
Influenza della tecnica di raccolta sulla maturazione notturna del latte per Parmigiano-Reggiano.
2006-01-01 Summer, Andrea; Sandri, S; Franceschi, Piero; Formaggioni, Paolo; Malacarne, Massimo; Mariani, Primo
Gross Composition and protein fractions of milk from fallow deer (Dama dama).
2006-01-01 Pisani, GIOVANNI MARIA; Malacarne, Massimo; Soffiantini, CHIARA SERENA; Franceschi, Piero; Formaggioni, Paolo; Piasentier, E; Summer, Andrea; Mariani, Primo
Variations of nitrogen fractions, proteolysis and rennet-coagulation properties of milk with different somatic cell values.
2006-01-01 Malacarne, Massimo; Franceschi, Piero; Formaggioni, Paolo; Fieni, S; Summer, Andrea; Mariani, Primo
CASEIN NUMBER OF HERD MILK SAMPLES: VARIATIONS IN RELATION TO SOMATIC CELL COUNT.
2006-01-01 Malacarne, Massimo; Summer, Andrea; Sandri, S; Formaggioni, Paolo; Franceschi, Piero; Sabbioni, Alberto; Mariani, Primo
Proteolysis and lipolysis of Parmigiano-Reggiano cheese at different ripening periods: 12, 24, 55 and 96 months.
2006-01-01 Malacarne, Massimo; Formaggioni, Paolo; Franceschi, Piero; Summer, Andrea; Mariani, Primo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Qualità chimico-fisica, proprietà reologiche del latte e perdite di caseificazione nella produzione di Parmigiano-Reggiano | 1-gen-2004 | Franceschi, Piero; Formaggioni, Paolo; Malacarne, Massimo; Sandri, S.; Summer, Andrea; Mariani, Primo | |
EFFECT OF CSN1AG ALLELE ON MILK MINERAL COMPOSITION IN ITALIAN BROWN DAIRY COWS | 1-gen-2004 | Malacarne, Massimo; Summer, Andrea; Franceschi, Piero; Sabbioni, Alberto; Rando, A.; Mariani, Primo | |
Seasonal variations of herd milk quality in Parmigiano-Reggiano cheese manufacture: comparison between Jersey and Italian Friesian cattle breeds. | 1-gen-2005 | Malacarne, M; Summer, Andrea; Formaggioni, Paolo; Franceschi, Piero; Beltrami, A; Mariani, Primo | |
Influence of milk composition and κ-casein B content on mozzarella cheese yield and cheesemaking losses. | 1-gen-2005 | Di Frangia, F.; Malacarne, M.; Franceschi, P.; Formaggioni, P.; Faccia, M.; Costanzo, A.; Santus, E.; Rossoni, A.; Summer, A. | |
Variazioni stagionali degli equilibri salini del latte in caldaia nella caseificazione a Parmigiano-Reggiano | 1-gen-2005 | Formaggioni, Paolo; Pecorari, M.; Malacarne, Massimo; Sabbioni, Alberto; Summer, Andrea; Franceschi, Piero; Mariani, Primo | |
Effects of temperature and storage time on the nitrogen component of the milk destined to Parmigiano-Reggiano cheese | 1-gen-2005 | Summer, Andrea; Formaggioni, Paolo; Franceschi, Piero; Malacarne, Massimo; Mariani, Primo | |
Effetto della stagione su acidità, coagulazione e reologia del latte in caldaia nella caseificazione a Parmigiano-Reggiano | 1-gen-2005 | Franceschi, Piero; Summer, Andrea; Formaggioni, Paolo; Sandri, S.; Malacarne, Massimo; Mariani, Primo | |
Principali caratteristiche del latte di stalla di vacche di razza Angler allevate nel comprensorio di produzione del Parmigiano-Reggiano | 1-gen-2005 | Malacarne, Massimo; Sandri, S; Franceschi, Piero; Pisani, GIOVANNI MARIA; Mariani, Primo | |
Feeding system affecting goat milk composition and quality. I. Titratable acidity and rennet-coagulation | 1-gen-2005 | Superchi, Paola; Summer, Andrea; Sabbioni, Alberto; Malacarne, Massimo; Franceschi, Piero; Mariani, Primo | |
Seasonal variations of the rennet-coagulation properties of herd milks in Parmigiano-Reggiano cheese manufacture: comparison between Italian Friesian and Italian Brown cattle breeds | 1-gen-2005 | Malacarne, Massimo; Fieni, S.; Tosi, F.; Franceschi, Piero; Formaggioni, Paolo; Summer, Andrea | |
Effetto della stagione su acidità, coagulazione e reologia del latte in caldaia nella caseificazione a Parmigiano-Reggiano | 1-gen-2005 | Franceschi, Piero; Formaggioni, Paolo; Tambini, A.; Summer, Andrea | |
Composizione del complesso colloidale, reologia del coagulo e resa fresca del latte in Parmigiano-Reggiano. | 1-gen-2005 | Malacarne, Massimo; Summer, Andrea; Pecorari, M.; Fossa, E.; Formaggioni, Paolo; Franceschi, Piero; Mariani, Primo | |
Milk acidity, curd firming time, curd firmness and protein and fat losses in the Parmigiano-Reggiano cheesemaking | 1-gen-2005 | Formaggioni, Paolo; Sandri, S.; Franceschi, Piero; Malacarne, Massimo; Mariani, Primo | |
Seasonal variations of the rennet-coagulation properties of herd milks in Parmigiano-Reggiano cheese manufacture: comparison between italian friesian and italian brown cattle breeds | 1-gen-2005 | Malacarne, M.; Fieni, S.; Tosi, F.; Franceschi, Piero; Formaggioni, Paolo; Summer, Andrea | |
Micellar system composition of bulk milk samples with different casein content. | 1-gen-2006 | Malacarne, Massimo; Beltrami, A; Franceschi, Piero; Formaggioni, Paolo; Summer, Andrea; Mariani, Primo | |
Influenza della tecnica di raccolta sulla maturazione notturna del latte per Parmigiano-Reggiano. | 1-gen-2006 | Summer, Andrea; Sandri, S; Franceschi, Piero; Formaggioni, Paolo; Malacarne, Massimo; Mariani, Primo | |
Gross Composition and protein fractions of milk from fallow deer (Dama dama). | 1-gen-2006 | Pisani, GIOVANNI MARIA; Malacarne, Massimo; Soffiantini, CHIARA SERENA; Franceschi, Piero; Formaggioni, Paolo; Piasentier, E; Summer, Andrea; Mariani, Primo | |
Variations of nitrogen fractions, proteolysis and rennet-coagulation properties of milk with different somatic cell values. | 1-gen-2006 | Malacarne, Massimo; Franceschi, Piero; Formaggioni, Paolo; Fieni, S; Summer, Andrea; Mariani, Primo | |
CASEIN NUMBER OF HERD MILK SAMPLES: VARIATIONS IN RELATION TO SOMATIC CELL COUNT. | 1-gen-2006 | Malacarne, Massimo; Summer, Andrea; Sandri, S; Formaggioni, Paolo; Franceschi, Piero; Sabbioni, Alberto; Mariani, Primo | |
Proteolysis and lipolysis of Parmigiano-Reggiano cheese at different ripening periods: 12, 24, 55 and 96 months. | 1-gen-2006 | Malacarne, Massimo; Formaggioni, Paolo; Franceschi, Piero; Summer, Andrea; Mariani, Primo |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile