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Indagine conoscitiva sul consumo di bevande condotta su studenti dell'Ateneo di Ancona 1-gen-1996 A., Versari; Barbanti, Davide; G., Potentini; S., Galassi
Gas Chromatography and High-Pressure Liquid Chromatography determination of resveratrol in Italian red wines 1-gen-1996 Barbanti, Davide; S., Galassi; A., Versari; R., Burattini
Functional properties of dried fruits reconstituted in sugar solutions 1-gen-1996 D., Mastrocola; Barbanti, Davide; P., Pittia; L., Cencic; M., Dalla Rosa
A research note on some process conditions of onion ring drying 1-gen-1996 Barbanti, Davide; D., Mastrocola; F., Gardini
Valutazione della shelf-life di bevande di caffè in funzione della varietà e del tipo di acqua di estrazione 1-gen-1997 M., Migliosi; A., Versari; Barbanti, Davide
The use of bentonite in residential rooms as a hygrometric retarder 1-gen-1997 Barbanti, Davide; A., Versari; M., D'Orazio
Authenticity evaluation of some fruit juices by means of HPLC-SAD determination of phloretin glucosides 1-gen-1997 A., Versari; Barbanti, Davide; G., Potentini; M., Migliosi
Valutazione della shelf-life di un vino bianco in funzione di differenti modalità di confezionamento e di conservazione 1-gen-1997 Barbanti, Davide; S., Galassi; G., Potentini; A., Versari
The control of food-pack head-space moisture content by bentonite 1-gen-1997 Barbanti, Davide; A., Versari; A., Salvucci
Studio della diffusione in mosto delle sostanze estrattive da vinacce di cv. Sangiovese 1-gen-1997 S., Galassi; C., Riponi; Barbanti, Davide; G., Potentini
Analysis of anthocyanins in red fruits by use of HPLC/spectral array detection 1-gen-1997 Versari, A.; Barbanti, Davide; Biesenbruch, S.; Farnell, P.
The use of bentonite as a moisture regulating system. 1. Study on some sorption properties of bentonites for their potential use in food technology 1-gen-1997 Barbanti, Davide; D'Orazio, M; Versari, A.
Adulteration of fruit juices: dihydrochalcones as quality markers for apple juices identification 1-gen-1997 Versari, A; Biesenbruch, S; Barbanti, Davide; Farnell,
Aspetti qualitativi della produzione di alcune varietà e selezioni di fragola 1-gen-1998 G., Murri; M., Coloccini; B., Mezzetti; Barbanti, Davide; F., Senzacqua; F., Capocasa
Physico-chemical characteristics of dehydrated apple cubes reconstituted in sugar solutions 1-gen-1998 D., Mastrocola; Barbanti, Davide; M., DALLA ROSA; P., Pittia
Influence of some process conditions on the rehydration of apple cubes 1-gen-1998 Barbanti, Davide; D., Mastrocola; M., DALLA ROSA; A., Versari
Physico-chemical characteristics of some oenological gelatins and their action on selected red wine components 1-gen-1998 A., Versari; Barbanti, Davide; G., Potentini; I., Mannazzu; A., Salvucci; S., Galassi
Effects of pectolytic enzymes on selected phenolic compounds in strawberry and raspberry juices 1-gen-1998 Versari, A.; Biesenbruch, S.; Barbanti, Davide; Farnell, P.; Galassi, S.
Anthocyanin composition of Montepulciano d’Abruzzo must during industrial fermentation process 1-gen-1999 A., Versari; Barbanti, Davide; S., Galassi
HPAEC-PAD analysis of oligogalacturonic acids in strawberry juice 1-gen-1999 A., Versari; S., Biesenbruch; Barbanti, Davide; P. J., Farnell; S., Galassi
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