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Gas Chromatography and High-Pressure Liquid Chromatography determination of resveratrol in Italian red wines
1996-01-01 Barbanti, Davide; S., Galassi; A., Versari; R., Burattini
Studio sulle caratteristiche chimiche e chimico-fisiche del caffè torrefatto e della bevanda di estrazione
1996-01-01 S., Pizzirani; S., Romani; M., Anese; Barbanti, Davide
Functional properties of dried fruits reconstituted in sugar solutions
1996-01-01 D., Mastrocola; Barbanti, Davide; P., Pittia; L., Cencic; M., Dalla Rosa
A research note on some process conditions of onion ring drying
1996-01-01 Barbanti, Davide; D., Mastrocola; F., Gardini
The control of food-pack head-space moisture content by bentonite
1997-01-01 Barbanti, Davide; A., Versari; A., Salvucci
Studio della diffusione in mosto delle sostanze estrattive da vinacce di cv. Sangiovese
1997-01-01 S., Galassi; C., Riponi; Barbanti, Davide; G., Potentini
Valutazione della shelf-life di un vino bianco in funzione di differenti modalità di confezionamento e di conservazione
1997-01-01 Barbanti, Davide; S., Galassi; G., Potentini; A., Versari
Valutazione della shelf-life di bevande di caffè in funzione della varietà e del tipo di acqua di estrazione
1997-01-01 M., Migliosi; A., Versari; Barbanti, Davide
The use of bentonite in residential rooms as a hygrometric retarder
1997-01-01 Barbanti, Davide; A., Versari; M., D'Orazio
Authenticity evaluation of some fruit juices by means of HPLC-SAD determination of phloretin glucosides
1997-01-01 A., Versari; Barbanti, Davide; G., Potentini; M., Migliosi
Adulteration of fruit juices: dihydrochalcones as quality markers for apple juices identification
1997-01-01 Versari, A; Biesenbruch, S; Barbanti, Davide; Farnell,
The use of bentonite as a moisture regulating system. 1. Study on some sorption properties of bentonites for their potential use in food technology
1997-01-01 Barbanti, Davide; D'Orazio, M; Versari, A.
Analysis of anthocyanins in red fruits by use of HPLC/spectral array detection
1997-01-01 Versari, A.; Barbanti, Davide; Biesenbruch, S.; Farnell, P.
Aspetti qualitativi della produzione di alcune varietà e selezioni di fragola
1998-01-01 G., Murri; M., Coloccini; B., Mezzetti; Barbanti, Davide; F., Senzacqua; F., Capocasa
Physico-chemical characteristics of dehydrated apple cubes reconstituted in sugar solutions
1998-01-01 D., Mastrocola; Barbanti, Davide; M., DALLA ROSA; P., Pittia
Effects of pectolytic enzymes on selected phenolic compounds in strawberry and raspberry juices
1998-01-01 Versari, A.; Biesenbruch, S.; Barbanti, Davide; Farnell, P.; Galassi, S.
Physico-chemical characteristics of some oenological gelatins and their action on selected red wine components
1998-01-01 A., Versari; Barbanti, Davide; G., Potentini; I., Mannazzu; A., Salvucci; S., Galassi
Influence of some process conditions on the rehydration of apple cubes
1998-01-01 Barbanti, Davide; D., Mastrocola; M., DALLA ROSA; A., Versari
Importanza dell’analisi HPLC nel controllo di qualità dei succhi di frutta
1999-01-01 A., Versari; G. P., Parpinello; Barbanti, Davide; S., Galassi
Anthocyanin composition of Montepulciano d’Abruzzo must during industrial fermentation process
1999-01-01 A., Versari; Barbanti, Davide; S., Galassi
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