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Preliminary study on the interaction of gelatin-red wine components 1-gen-1999 Versari, A.; Barbanti, Davide; Potentini, G.; Parpinello, G.; Galassi, S.
Importanza dell’analisi HPLC nel controllo di qualità dei succhi di frutta 1-gen-1999 A., Versari; G. P., Parpinello; Barbanti, Davide; S., Galassi
Combined techniques to improve the quality of processed berry fruits to be used as ingredients in complex foods 1-gen-2000 M., Dalla Rosa; D., Mastrocola; P., Pittia; Barbanti, Davide; G., Sacchetti
Frying performances of vegetable oils and their influence on the sensorial properties of some foods 1-gen-2000 Barbanti, Davide; M., Migliosi; A., Versari; M., Dalla Rosa
Indagine sulla applicazione di una corretta prassi igienica nella ristorazione collettiva 1-gen-2000 R., Ferretti; Barbanti, Davide; M., Mazzarini; F., Clementi
Effect of salt additions on the sensory evaluation of Trebbiano white wines 1-gen-2001 G., Parpinello; A., Versari; Barbanti, Davide; S., Galassi
Confronto tra oli di palma ed arachide per la frittura di alimenti pronti 1-gen-2002 Barbanti, Davide; F., Papi; G., Parpinello; M., DALLA ROSA
Effect of refrigeration on the potassium bitartrate stability and composition of Italian wines 1-gen-2002 A., Versari; Barbanti, Davide; G., Parpinello; S., Galassi
Qualità ed innovazione dei prodotti ittici trasformati 1-gen-2003 DALLA ROSA, M.; Barbanti, Davide
A preliminary study on the effects of different cooking conditions on the electrophoretic profile of poultry meats. 1-gen-2004 Barbanti, Davide; M., Pasquini
Effect of superheated water cooking on some textural characteristics of cuttlefish (Sepia officinalis) 1-gen-2004 Barbanti, Davide; Massini, Roberto; Chiavaro, Emma; Rinaldi, Massimiliano
Effetti del congelamento su texture e perdita di succo delle fragole 1-gen-2004 Barbanti, Davide; G. P., Parpinello; A., Versari
Controllo statistico di processo applicato ad una linea di confezionamento di gnocchi in vaschette plastiche 1-gen-2004 Chiavaro, Emma; P., Santini; Barbanti, Davide; Massini, Roberto
Validazione di un programma di simulazione numerica di trattamenti termici conduttivi 1-gen-2004 Rinaldi, Massimiliano; Chiavaro, Emma; Barbanti, Davide; Massini, Roberto
Effetto di trattamenti termici sulla composizione acidica del grasso di Sepia officinalis L 1-gen-2004 M., Pasquini; S., Mattii; M. F., Trombetta; Barbanti, Davide
Effetto di diverse condizioni termoigromatriche nello stoccaggio post-stagionatura di alcuni tipi di salame 1-gen-2004 Chiavaro, Emma; E., Facchini; Barbanti, Davide; Massini, Roberto
Salatura sotto vuoto di formaggio tipo caciotta: confronto con metodica tradizionale 1-gen-2004 Chiavaro, Emma; M., Bellucci; Barbanti, Davide; Massini, Roberto
Baking of fresh and frozen potato by multistage cooking cycles: effect on selected properties and yield 1-gen-2005 Chiavaro, Emma; Barbanti, Davide; Rinaldi, Massimiliano; Vittadini, Elena Giovanna Piera; Massini, Roberto
The effect of different convection cooking methods on the instrumental quality and yield of pork Longissimus dorsi 1-gen-2005 Vittadini, Elena Giovanna Piera; Rinaldi, Massimiliano; Chiavaro, Emma; Barbanti, Davide; Massini, Roberto
An integrated multi-level approach to the study of physical characteristics of foods 1-gen-2005 Barbanti, Davide; Chiavaro, Emma; Vittadini, Elena Giovanna Piera
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