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HPAEC-PAD analysis of oligogalacturonic acids in strawberry juice
1999-01-01 A., Versari; S., Biesenbruch; Barbanti, Davide; P. J., Farnell; S., Galassi
Preliminary study on the interaction of gelatin-red wine components
1999-01-01 Versari, A.; Barbanti, Davide; Potentini, G.; Parpinello, G.; Galassi, S.
Frying performances of vegetable oils and their influence on the sensorial properties of some foods
2000-01-01 Barbanti, Davide; M., Migliosi; A., Versari; M., Dalla Rosa
Combined techniques to improve the quality of processed berry fruits to be used as ingredients in complex foods
2000-01-01 M., Dalla Rosa; D., Mastrocola; P., Pittia; Barbanti, Davide; G., Sacchetti
Indagine sulla applicazione di una corretta prassi igienica nella ristorazione collettiva
2000-01-01 R., Ferretti; Barbanti, Davide; M., Mazzarini; F., Clementi
Effect of salt additions on the sensory evaluation of Trebbiano white wines
2001-01-01 G., Parpinello; A., Versari; Barbanti, Davide; S., Galassi
Confronto tra oli di palma ed arachide per la frittura di alimenti pronti
2002-01-01 Barbanti, Davide; F., Papi; G., Parpinello; M., DALLA ROSA
Effect of refrigeration on the potassium bitartrate stability and composition of Italian wines
2002-01-01 A., Versari; Barbanti, Davide; G., Parpinello; S., Galassi
Qualità ed innovazione dei prodotti ittici trasformati
2003-01-01 DALLA ROSA, M.; Barbanti, Davide
Effetti del congelamento su texture e perdita di succo delle fragole
2004-01-01 Barbanti, Davide; G. P., Parpinello; A., Versari
Salatura sotto vuoto di formaggio tipo caciotta: confronto con metodica tradizionale
2004-01-01 Chiavaro, Emma; M., Bellucci; Barbanti, Davide; Massini, Roberto
Effetto di diverse condizioni termoigromatriche nello stoccaggio post-stagionatura di alcuni tipi di salame
2004-01-01 Chiavaro, Emma; E., Facchini; Barbanti, Davide; Massini, Roberto
Controllo statistico di processo applicato ad una linea di confezionamento di gnocchi in vaschette plastiche
2004-01-01 Chiavaro, Emma; P., Santini; Barbanti, Davide; Massini, Roberto
Validazione di un programma di simulazione numerica di trattamenti termici conduttivi
2004-01-01 Rinaldi, Massimiliano; Chiavaro, Emma; Barbanti, Davide; Massini, Roberto
A preliminary study on the effects of different cooking conditions on the electrophoretic profile of poultry meats.
2004-01-01 Barbanti, Davide; M., Pasquini
Effetto di trattamenti termici sulla composizione acidica del grasso di Sepia officinalis L
2004-01-01 M., Pasquini; S., Mattii; M. F., Trombetta; Barbanti, Davide
Effect of superheated water cooking on some textural characteristics of cuttlefish (Sepia officinalis)
2004-01-01 Barbanti, Davide; Massini, Roberto; Chiavaro, Emma; Rinaldi, Massimiliano
Performance of a shell-and-tube heat exchanger for diluted tomato paste
2005-01-01 Augenti, C.; Barbanti, Davide; Bozzoli, Fabio; Rainieri, Sara; Trifiro', A.
An integrated multi-level approach to the study of physical characteristics of foods
2005-01-01 Barbanti, Davide; Chiavaro, Emma; Vittadini, Elena Giovanna Piera
Experimental determination of thermal diffusivity using a numerical technique to solve heat transfer equation in conductive foods
2005-01-01 Rinaldi, Massimiliano; Betta, Giampaolo; Chiavaro, Emma; Barbanti, Davide; Massini, Roberto
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