BONAZZI, Giuseppe
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.220
EU - Europa 1.870
AS - Asia 997
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 11
SA - Sud America 7
AF - Africa 5
OC - Oceania 4
Totale 5.114
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.173
CN - Cina 729
IE - Irlanda 443
IT - Italia 398
SE - Svezia 334
FI - Finlandia 237
UA - Ucraina 190
DE - Germania 157
TR - Turchia 138
SG - Singapore 81
CA - Canada 46
GB - Regno Unito 42
IN - India 26
BE - Belgio 14
ES - Italia 11
EU - Europa 11
FR - Francia 9
CZ - Repubblica Ceca 8
ID - Indonesia 8
NL - Olanda 7
RO - Romania 7
VN - Vietnam 7
AU - Australia 4
BG - Bulgaria 3
BR - Brasile 3
HU - Ungheria 3
JP - Giappone 3
NO - Norvegia 3
CH - Svizzera 2
EC - Ecuador 2
KE - Kenya 2
MA - Marocco 2
NP - Nepal 2
PE - Perù 2
AZ - Azerbaigian 1
CI - Costa d'Avorio 1
KR - Corea 1
MX - Messico 1
PK - Pakistan 1
PL - Polonia 1
SI - Slovenia 1
Totale 5.114
Città #
Dublin 443
Chandler 428
Jacksonville 272
Ann Arbor 176
Dearborn 166
Beijing 150
Izmir 133
Nanjing 118
Parma 117
Ashburn 111
Princeton 86
New York 83
Wilmington 82
San Mateo 81
Shenyang 62
Jinan 57
Singapore 44
Hebei 38
Toronto 38
Nanchang 37
Woodbridge 33
Kunming 29
Shanghai 27
Changsha 26
Jiaxing 26
Helsinki 25
Hefei 24
Boardman 22
Modena 20
Tianjin 19
Düsseldorf 16
Houston 16
Los Angeles 16
Norwalk 16
Seattle 16
Zhengzhou 15
Brussels 14
Guangzhou 14
Hangzhou 14
Pune 14
Milan 12
Fremont 10
Lanzhou 10
Pavia 9
Auburn Hills 8
Fuzhou 8
Legnago 8
Reggio Emilia 8
Brno 7
Des Moines 7
Padova 7
Como 6
Haikou 6
Naples 6
Ningbo 6
Rome 6
Sant'ilario D'enza 6
Brescia 5
Dolo 5
Kocaeli 5
Ottawa 5
Piacenza 5
Semarang 5
Taizhou 5
Trecasali 5
Viterbo 5
Bengaluru 4
Bologna 4
Brix 4
Chengdu 4
Ferrara 4
Pescara 4
Taiyuan 4
Torino 4
Wuhan 4
Acerra 3
Aci Catena 3
Borås 3
Budapest 3
Carson City 3
Greeley 3
Ho Chi Minh City 3
Iasi 3
Manfredonia 3
Melbourne 3
Spineda 3
Agrate Brianza 2
Asti 2
Barcelona 2
Bari 2
Berlin 2
Busca 2
Can Tho 2
Carpi 2
Córdoba 2
Dong Ket 2
East Lansing 2
Edinburgh 2
Elche 2
Fairfield 2
Totale 3.396
Nome #
The application of life cycle cost (LCC) approach to quality food production: a comparative analysis in the Parma PDO ham sector 129
Analysis of the Risk of Bankruptcy of Tomato Processing Companies Operating in the Inter-Regional Interprofessional Organization “OI Pomodoro da Industria Nord Italia” 120
Evaluation of investment to improve the quality of buildings and generate positive externalities 111
Agri-Food Firm Management 108
Tomato processing firms' management: a comparative application of economic and financial analyses 98
Evaluation of investment in renovation to increase the quality of buildings: A Specific Discounted Cash Flow (DCF) Approach of Appraisal 97
Assessment of return on investment and sustainability of the business cycle in meat processing sector in Italy 92
Agricultural cooperative firms: budgetary adjustments and analysis of credit access applying scoring systems 90
Assessment of biogas plant firms by application of annual accounts and financial data analysis approach 89
La valutazione dei progetti di investimento: un'applicazione al comparto della lavorazione delle carni 87
"Culatello di Zibello" DOP, produzione e attività di controllo 86
An analysis of the annual accounts of highway finns in Italy applying a comparative approach through income and financial margins assessments 86
Financial end income approach analysis in micro (MEs) and small / medium sized enterprises (SMEs): A comparative approach in fruit and vegetables processing industry in Italy 82
Cinque anni di zootecnia biologica a confronto 82
Comparative analysis of return on equity and cash flow generation in the Parma PDO ham sector 80
A Comparison between Ratios with Economic and Financial Approach for Micro (MES) and Small / Medium Sized Enterprises (SMES) in Meat Processing Industry 79
L'analisi di gestione: un'applicazione al comparto del "Prosciutto di Parma DOP" 76
Comparative applications of income and financial analysis for tomato processing firms in Italy [Application comparative de l'analyse économique et financeère aux entreprises de transformation des tomates en Italie] [Aplicação comparativa de análise econômica e financeira de empresas de transformação de tomate na Itália] [Aplicación comparativa del análisis económico y financiero de empresas de transformación del tomate en Italia] 74
Evaluation of biogas plants by the application of an internal rate of return and debt service coverage approach 74
Economic sustainability of pig slaughtering firms in the production chain of denomination of origin hams in italy 73
Analisi evolutiva delle aziende agricole parmensi attraverso le rilevazioni contabili 72
Aspetti della gestione delle imprese agroindustriali: il prosciuttificio in provincia di Parma 71
"Prosciutto di Parma" Dop e sistema dei controlli 70
Il ruolo dell'Autorità Europea per la sicurezza alimentare nel sistema agroalimentare europeo 68
Analisi di scoring delle imprese del campione e dei sottogruppi di imprese 68
Alcune note sulla recettività agrituristica in provincia di Parma 68
L'allevamento bovino nella collina e montagna parmense: dati censuari e risultati economici di un campione di aziende 67
Alcune note sull'evoluzione del mercato della carne bovina 67
Analisi per indici nell'impresa agraria 67
Application of ICR with a net financial position (NFP) repayment approach in the Parma PDO ham sector 63
Economic and financial flow generation in tomato industry in Italy 63
Ricerca sulla domanda di sostituzione del lavoro in aziende agrarie del parmense 62
Gli scambi commerciali tra Italia ed Argentina nel settore agroalimentare 61
Products with Long Aging Period in the Agro_Food System: Analysis of Meat Sector 60
A comparative analysis nin the sector of milk and dairy products: ICRs with EBITDA / EBIT and cash flow approach 59
L'analisi di sostenibilità del ciclo di gestione d'impresa: un approfondimento sulla definizione e sull'impiego dei flussi finanziari in un'impresa della macellazione 59
Profit and cash flow: economic and financial analysis applied to Parma PDO Ham firms 59
Agricoltura greca e Comunità Europea 57
Agricoltura biologica: alcuni elementi di riferimento 57
Interest coverage ratios: accrual and cash based approaches in the dairy sector in Italy 57
La ristrutturazione gestionale in un'impresa agraria: l'analisi di un'impresa con zootecnia bovina da latte 56
Opportunità di valorizzazione delle produzioni tipiche nei territori della Bassa Parmense 54
La valutazione degli investimenti: un approfondimento attraverso l'analisi Life Cycle Cost (LCC) nell'impresa agraria 54
Typical product of quality and cooperation: Parmigiano-Reggiano PDO cheese, production, trade and cooperative management indexes 54
Rapporto sulla agricoltura parmense nel 1986/87 (dall'analisi di aziende agrarie) 54
Financial sustainability analysis of agri-food firms improving ICRS with an NFP repayment approach 54
Il formaggio Parmigiano Reggiano nel sistema agroalimentare europeo 54
Il formaggio parmigiano-reggiano ed il controllo della denominazione di origine protetta 53
EBITDA / EBIT and CASH FLOW BASED ICRs: A COMPARATIVE APPROACH IN THE AGRO-FOOD SYSTEM in ITALY 53
Il bilancio del crudo 53
L'analisi di sostenibilità del ciclo di gestione d'impresa: un'applicazione ad una impresa biologica con allevamento bovino da latte 52
Analisi economica delle imprese del campione 52
Aspetti di agricoltura parmense ai tempi di Bizzozzero 52
Servizio del debito: convenienza e sostenibilità in un campione di imprese 51
Life cycle flow analysis: Methodological improvement and application to the Parma PDO ham sector 51
Analisi patrimoniale delle imprese del campione 51
L'analisi dei costi della riqualificazione e l'analisi del computo metrico 50
L'analisi aziendale nell'Alto Reggiano 49
La pianificazione aziendale nel periodo lungo 48
Multidisciplinarietà nello studio della Food Valley: valutazioni e gestione d'impresa nel comparto delle carni / Multidisciplinary in Food Valley study: evaluations and firm management in the meat industry 47
L'industria salumiera a Parma 47
L'agricoltura parmense nel 1983 47
Financial analysis of the Parma PDO Ham firms 46
Interest Coverage Ratios (ICRs) and financial sustainability: application to firms with bovine dairy livestock 46
L'efficienza della trasformazione lattiero-casearia: analisi di un gruppo di caseifici 46
La valutazione degli investimenti per l'avvio d'impresa:l'approccio mediante analisi Life Cycle Cost (LCC) 45
Profitability and financial sustainability analysis in italian aquaculture firms by application of economic and financial margins 45
Prosciutto di Modena DOP e certificazioni e controlli nella filiera delle carni suine per le DOP 44
La definizione e la misura del flusso di cassa 44
EVALUATION OF INDUSTRIAL INVESTMENTS: SOME HYPOTHESIS OF METHODOLOGICAL IMPROVEMENT 40
Life Cycle Flow (LCF) application to evaluate the real estate investment in residential buildings with tax benefit incentives in cases of positive externalities 40
Le filiere dei prodotti bovini nei principali paesi della UE 39
Financial performance of companies associated with the PDO Parma ham consortium: Analysis by quartile of firms 38
Salame di Varzi DOP produzione e attività di controllo 38
La cooperazione agricola 38
Rapporto sull'agricoltura parmense nel 1984 (dall'analisi di aziende agrarie) 38
Ruolo del Cavallo Bardigiano nell'economia della montagna parmense 38
Antonio Bizzozzero e agricoltura parmense 37
La valutazione delle imprese 36
Parma PDO Ham in pork production chain and Parma economy 36
La formazione del territorio agricolo 35
Rapporto sulla agricoltura parmense nel 1982 (dall'analisi di aziende agrarie). 34
Rapporto sulla agricoltura parmense nel 1985 (dall'analisi di aziende agrarie) 27
Ricerche sui modelli organizzativi per la sostituzione del lavoro umano in agricoltura 27
Valutazioni di convenienza e di sostenibilità per le imprese del comparto del Prosciutto di Parma Dop: un’analisi attraverso l’applicazione di incidi economici e finanziari. The assessment of profitability and sustainability of firm management in the Parma Pdo Ham sector: analysis by applying economic and financial ratios 27
TYPICAL PRODUCT OF QUALITY AND COOPERATION: PARMGIANO-REGGIANO PDO CHEESE, PRODUCTION, TRADE AND COOPERATIVE MANAGEMENT INDEXES 25
Financial Sustainability of The Working Capital Cycle in Quality Production Firms in Italy: The Case of The Tomato Sector 22
Financial Sustainability in Agri-Food Companies: The Case of Members of the PDO Parma Ham Consortium 19
PARMA PDO HAM IN PORK PRODUCTION CHAIN AND IN PARMA ECONOMY 17
Valutazioni di convenienza e di sostenibilità per le imprese del comparto del Prosciutto di Parma DOP: un'analisi attraverso l'applicazione di indici economici e finanziari 10
Debt Sustainability Assessment in the Biogas Sector: Application of Interest Coverage Ratios in a Sample of Agricultural Firms in Italy 8
Totale 5.209
Categoria #
all - tutte 16.543
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 16.543


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201914 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 14
2019/20201.118 179 124 44 25 80 108 132 29 70 221 34 72
2020/2021492 12 48 42 6 88 12 48 8 133 17 63 15
2021/2022493 20 20 21 15 28 19 47 83 37 47 31 125
2022/20231.597 150 154 84 130 109 183 7 111 589 14 31 35
2023/2024601 47 50 13 38 30 170 12 30 27 60 56 68
Totale 5.209