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Lysozyme: Activity against clostridia and use in cheese production - a review 1-gen-1985 Carini, S.; Mucchetti, G.; Neviani, E.
Analysis of conductance chenges as a growth index of lactic acid bacteria in milk 1-gen-1993 M., Lanzanova; Mucchetti, Germano; Neviani, Erasmo
Whey ultrafiltration: evaluation of protein retention with different membranes 1-gen-1993 Mucchetti, Germano; P., Taglietti; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Microbiological stabilization of whey by cross flow microfiltration 1-gen-1993 Mucchetti, Germano; Taglietti, P.
Analysis of Conductance Changes as a Growth Index of Lactic Acid Bacteria in Milk 1-gen-1993 Lanzanova, M.; Mucchetti, G.; Neviani, E.
Electrical conductivity changes in milk caused by acidification: determining factors. 1-gen-1994 Mucchetti, Germano; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
The oligopeptides of sweet and acid whey 1-gen-1997 L., Chianese; Caira, S.; Ferranti, P.; Laezza, P.; Malorni, A.; Mucchetti, Germano; Garro, G.; Addeo, F.
First experiences in developing, applyng and verifyng an HACCP system in very small dairy plants. 1-gen-1997 R., Giangiacomo; D., Carminati; Mucchetti, Germano; Neviani, Erasmo
Evolution of lactic acid microflora during Grana cheesemaking and ripening. 1-gen-1997 G., Giraffa; Mucchetti, Germano; F., Addeo; Neviani, Erasmo
The oligopeptides of sweet and acid cheese whey 1-gen-1997 Chianese, L.; Caira, S.; Ferranti, P.; Laezza, P.; Malorni, A.; Mucchetti, G.; Garro, G.; Addeo, F.
Considerazioni sul sieroinnesto naturale per il Grana 1-gen-1998 Neviani, Erasmo; Gatti, Monica; Mucchetti, Germano; F., Addeo
Evoluzione storica della produzione di formaggi a Denominazione di Origine Protetta (DOP). Pratiche di produzione, utilizzo e composizione dei sieroinnesti nella caseificazione a formaggi Grana Padano e Parmigiano Reggiano: considerazioni sulla relazione tra sieroinnesto e DOP. 1-gen-1998 Mucchetti, Germano; F., Addeo; Neviani, Erasmo
L'importanza della flora lattica nativa del latte per la caratterizzazione delle produzioni DOP. 1-gen-1998 Neviani, Erasmo; Mucchetti, Germano; F., Addeo
From milk to the cheese: technological criteria determining the quality of the cheese. 1-gen-1998 F., Addeo; Neviani, Erasmo; Mucchetti, Germano; A., Ledda
Influente of the temperature gradient on the growth of thermophilic lactobacilli used as natural starter in Grana cheese. 1-gen-1998 G., Giraffa; L., Rossetti; Mucchetti, Germano; F., Addeo; Neviani, Erasmo
Influence of the Temperature Gradient on the Growth of Thermophilic Lactobacilli Used as Natural Starters in Grana Cheese 1-gen-1998 Giraffa, G.; Rossetti, L.; Mucchetti, G.; Addeo, F.; Neviani, E.
Il formaggio Pecorino Toscano. 1-gen-1999 Neviani, Erasmo; R., Bizzarro; A., Righini; P. M., Toppino; Mucchetti, Germano
DOP: riflessioni critiche sul significato della denominazione e implicazioni per il trasferimento sul piano pratico-applicativo delle norme di attuazione. 1-gen-1999 Neviani, Erasmo; Mucchetti, Germano; R., Giangiacomo; F., Addeo
Comportamento di Enterobacteriaceae in substrati sintetici acidificati ed in prove di caseificazione a formaggio molle. 1-gen-1999 A., Perrone; F., Locci; Neviani, Erasmo; Mucchetti, Germano; D., Carminati
Presence of peptidase activities in different varietes of cheese 1-gen-1999 Gatti, Monica; Fornasari, M. E.; Mucchetti, Germano; Addeo, F.; Neviani, Erasmo
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