SANTARELLI, Marcela

SANTARELLI, Marcela  

Universita' degli Studi di PARMA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 20 (tempo di esecuzione: 0.02 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Community and Dynamics of Lactic Acid Bacteria in Grana Padano Cheese: a survey. 1-gen-2012 Iacopino, Luca; Santarelli, Marcela; Bottari, Benedetta; Gatti, Monica; A., Stroppa; Neviani, Erasmo
Comparison of natural whey starters for Grana Padanocheese using sunray plots 1-gen-2011 Gatti, Monica; Bottari, Benedetta; Santarelli, Marcela; Neviani, Erasmo
Composition of pectins from food waste to be used in bulk feed and as feed additives 1-gen-2014 Baldassarre, S; Sforza, S; Prandi, B; Santarelli, M; Babbar, N; Elst, K; Gatti, M; Sforza, S
Determination of microbial load for different beverages and foodstuff by assessment of intracellular ATP 1-gen-2015 Bottari, Benedetta; Santarelli, Marcela; Neviani, Erasmo
Dinamiche delle popolazioni microbiche nel formaggio Grana Padano. 1-gen-2010 Santarelli, Marcela; Bottari, Benedetta; Gatti, Monica; Stroppa, A.; Mucchetti, Germano; Neviani, Erasmo
Dinamiche Microbiche durante la produzione e la stagionatura del Parmigiano Reggiano 1-gen-2008 Gatti, Monica; Lindner, Juliano; DE LORENTIIS, Angela; Bottari, Benedetta; Santarelli, Marcela; Bernini, Valentina; Neviani, Erasmo
Diversity and dynamic of lactic acid bacteria strains during aging of along ripened hard cheese produced from raw milk and undefined natural starter 1-gen-2013 T., Pogacic; Mancini, Andrea; Santarelli, Marcela; Bottari, Benedetta; Lazzi, Camilla; Neviani, Erasmo; Gatti, Monica
Dynamics of microbial communities in Grana Padano cheese 1-gen-2010 Santarelli, Marcela; Bottari, Benedetta; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Dynamics of whole and lysed bacterial cells during Parmigiano Reggiano cheese production and ripening 1-gen-2008 Lindner, Juliano; DE LORENTIIS, Angela; Santarelli, Marcela; Bernini, Valentina; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo; Gatti, Monica
Evaluation of cell viability and bacterial composition of the Grana Padano whey starter ecosystem 1-gen-2006 Bernini, Valentina; Bottari, Benedetta; Santarelli, Marcela; Turroni, Francesca; Lazzi, Camilla; Ventura, Marco; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Impiego di LH-(RT) PCR per lo studio di popolazioni microbiche complesse 1-gen-2006 Santarelli, Marcela; Lazzi, Camilla; Bottari, Benedetta; Bernini, Valentina; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Natural whey starter for Parmigiano Reggiano:culture-independent approach 1-gen-2010 Bottari, Benedetta; Santarelli, Marcela; Neviani, Erasmo; Gatti, Monica
Recovery and Identification of Bovine Colostrum Microflora Using Traditional and Molecular Approaches 1-gen-2011 Lindner, Juliano; Santarelli, Marcela; Tiemi Yamaguishi, C.; Soccol, C. R.; Neviani, Erasmo
Recovery and identification of Bovine colostrum microflora using traditional and molecular approaches. 1-gen-2010 DE DEA LINDNER, J.; Santarelli, Marcela; Yamaguishi, C. T.; Soccol, R. C.; Neviani, Erasmo
Studio della vitalità e coltivabilità della popolazione microbica presente nei sieroinnesti naturali 1-gen-2006 Bottari, Benedetta; Lazzi, Camilla; Santarelli, Marcela; De Dea Lindner, J.; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Survey on Community and Dynamics of Lactic Acid Bacteria in Grana Padano Cheese 1-gen-2012 Santarelli, M.; Bottari, B.; Gatti, M.; Stroppa, A.; Neviani, E.
Survey on community and dynamics of lactic acid bacteria in Grana Padano cheese 1-gen-2013 Santarelli, Marcela; Bottari, Benedetta; Lazzi, Camilla; Neviani, Erasmo; Gatti, Monica
Variability of lactic acid production, chemical and microbiological characteristics in 24-hour Parmigiano Reggiano cheese 1-gen-2013 Santarelli, Marcela; Bottari, Benedetta; Malacarne, Massimo; Lazzi, Camilla; Sforza, Stefano; Summer, Andrea; Neviani, Erasmo; Gatti, Monica
Whey starter for Grana Padano Cheese: effect of technological parameters on viability and composition of the microbial community 1-gen-2008 Santarelli, Marcela; Gatti, Monica; Lazzi, Camilla; Bernini, Valentina; Zapparoli, G; Neviani, Erasmo
Whey starter for Parmigiano Reggiano: culture independent approach 1-gen-2009 Santarelli, Marcela; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo; Gatti, Monica