CORRADINI, Claudio

CORRADINI, Claudio  

Dipartimento di Scienze Chimiche, della Vita e della Sostenibilità Ambientale  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 145 (tempo di esecuzione: 0.037 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A chromatographic approach to the study of structure-activity relationships in 3-substituted rifamycin S derivatives 1-gen-1984 L., Cellai; D., Corradini; Corradini, Claudio; M., Brufani; E., Marchi
Accelerated oxidation tests on olive oil stored in plastic packaging and submitted to autoclaving 1-gen-2017 Corti, S.; Mancinelli, C.; Cavazza, A.; Salvadeo, P.; Corradini, C.; Casiraghi, S.
Acrylamide determination in baked potatoes by HPLC–MS: effect of steam and correlation with colour indices 1-gen-2019 Bignardi, Chiara; Cavazza, Antonella; Grimaldi, Maria; Lagana', Carmen; Manzi, Chiara; Rinaldi, Massimiliano; Corradini, Claudio
alimenti funzionali simbiotici: caratterizzazione di latte prebiotico addizionato con inulina 1-gen-2000 C. CORRADINI R., Galanti; Corradini, Claudio; P., Restani; B., Beretta; A., Gaiaschi
Analysis of *-N-furoylmethyl-L-lysine (furosine) in dried milk by capillary electrophoresis with controlled electroosmotic flow using N,N,N',N'-tetramethyl-1,3-butanediamine in the running electrolyte solution 1-gen-1996 D., Corradini; G., Cannarsa; Corradini, Claudio; I., Nicoletti; L., Pizzoferrato; V., Vivanti
Analysis of ε-N-2-furoylmethyl-L-lisyne (furosine) in dried milk by capillary electrophoresis with controlled electroosmotic flow using N,N,N',n'-tetramethyl-1,3-butanediamine in the running electrolyte solution 1-gen-1996 D., Corradini; G., Cannarsa; Corradini, Claudio; I., Nicoletti; L., Pizzoferrato; V., Vivanti
Analysis of -N-2-furoylmethyl-L-lisine (furosine) in concentrated milk by reversed phase chromatography with microbore column 1-gen-1997 I., Nicoletti; E., Cogliandro; Corradini, Claudio; D., Corradini
Antimicrobial films containing lysozyme for active packaging obtained by sol-gel technique 1-gen-2013 Corradini, Claudio; Alfieri, Ilaria; Cavazza, Antonella; C., Lantano; Lorenzi, Andrea; N., Zucchetto; Montenero, Angelo
Antimicrobial Glassy Films by Sol-Gel Technique for Active Packaging 1-gen-2011 Alfieri, Ilaria; Lantano, Claudia; N., Zucchetto; Montenero, Angelo; Corradini, Claudio; Lorenzi, Andrea
Application of Capillary Zone Electrophoresis (CZE) and Micellar Electrokinetic Chromatography (MEKC) in Food Analysis 1-gen-1998 Corradini, Claudio; Cavazza, Antonella
Application of HPAEC-PAD to carbohydrate analysis in food products and fruit juices 1-gen-1997 Corradini, Claudio; G., Canali; I., Nicoletti
Capillary electrophoresis coupled with mass spectrometry for the evaluation of substance P enzymatic degradation by SaOS-2 human osteosarcoma 1-gen-2011 Cavazza, Antonella; Corradini, Claudio; M., Marini; Roda, L. G.; A., Valenti
Caratterizzazione chimico-fisica di gel di fruttooligosaccaridi e inuline 1-gen-2004 Corradini, Claudio; Vittadini, Elena Giovanna Piera; Chiavaro, Emma
Caratterizzazione di mieli uniflorali attraverso l'analisi di amminoacidi liberi e determinazione dell'indice di prolina mediante cromatografia elettrocinetica micellare (MECK) 1-gen-2000 Cavazza, Antonella; Corradini, Claudio; I., Nicoletti
Caratterizzazione di prosciutti cotti mediante opportuni descrittori molecolari di qualità 1-gen-2007 Bianchi, Federica; D., Beltrami; Corradini, Claudio; Musci, Marilena; Chiavaro, Emma; D., Grossi; S., Padula
Carbohydrates / Liquid Chromatography 1-gen-2000 Corradini, Claudio
Carbohydrates/liquid chromatography 1-gen-2000 Corradini, Claudio
Carbohydrates/Liquid Chromatography 1-gen-2000 Corradini, Claudio
cereali immaturi e frutto-oligosaccaridi: nuove prospettive per la produzione di alimenti funzionali 1-gen-2000 M. G., D'Egidio; C., Cecchini; Corradini, Claudio; G., Canali; R., Galanti; T., Cervigni
Challanges and opportunity of functional food: development and characterization of an innovative functional cooked ham 1-gen-2007 Corradini, Claudio; C., Borromei; C., Merusi; P., Salvadeo; S., Cardellini; S., Padula; Y., Rossi