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CHARACTERISATION OF eSCHERICHIA COLI ISOLATED FROM RAW MILK CHEESES 1-gen-2007 M., Zago; B., Bonvini; A. M., MARTIN PLATERO; Mucchetti, Germano; D., Carminati; G., Giraffa
La frazione magra ricavabile dalla centrifugazione di crema di affioramento è latte magro o sottoprodotto? 1-gen-2008 Mucchetti, Germano
The fate of pathogenic bacteria during the spontaneous creaming process of raw milk: a laboratory-scale study. 1-gen-2008 Carminati, D; Bonvini, B; Neviani, Erasmo; Mucchetti, Germano
Influence of cheese-making technology on composition and microbiological characteristics of Vastedda cheese 1-gen-2008 Mucchetti, Germano; Bonvini, B; Remagni, M. C.; Ghiglietti, R; Locci, F; Barzaghi, S; Francolino, S; Perrone, A; Rubiloni, A; Campo, P; Gatti, Monica; Carminati, D.
Effect of washing with high pressure water spray on removal of Listeria innocua from Gorgonzola cheese rind. 1-gen-2008 Mucchetti, Germano; Bonvini, B; Francolino, S; Neviani, Erasmo; Carminati, D.
A Model to Assess LAB Aminopeptidase Activities in Parmigiano Reggiano Cheese During Ripening 1-gen-2008 Gatti, Monica; J., DEA LINDNER; F., Gardini; Mucchetti, Germano; Bevacqua, D; Fornasari, M. E.; Neviani, Erasmo
Detection of cow milk in cooked buffalo Mozzarella used as Pizza topping 1-gen-2008 Locci, F.; Ghiglietti, R.; Francolino, S.; Iezzi, R.; Oliviero, V.; Garofalo, A.; Mucchetti, G.
Proteolytic oligopeptides as molecular markers for the presence of cows' milk in fresh cheeses derived from sheep milk 1-gen-2008 Sforza, Stefano; Aquino, G; Cavatorta, V; Galaverna, Gianni; Mucchetti, Germano; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Technological, microbiological and chemical characteristics of Pannerone, a traditional Italian raw milk cheese 1-gen-2009 Mucchetti, Germano; R., Ghiglietti; F., Locci; S., Francolino; B., Bonvini; M. C., Remagni; M., Zago; Iezzi, Romina; D., Carminati
Latte crudo e strategie comunicative 1-gen-2010 Mucchetti, Germano; Neviani, Erasmo
Dinamiche delle popolazioni microbiche nel formaggio Grana Padano. 1-gen-2010 Santarelli, Marcela; Bottari, Benedetta; Gatti, Monica; Stroppa, A.; Mucchetti, Germano; Neviani, Erasmo
Linee Guida per il miglioramento delle caratteristiche di formaggi "storici" del caseificio siciliano: elementi per una discussione 1-gen-2010 Mucchetti, Germano; Iezzi, Romina; D., Carminati
Use of milk protein concentrate to standardize milk composition in Italian citric Mozzarella cheese making 1-gen-2010 S., Francolino; F., Locci; R., Ghiglietti; R., Iezzi; Mucchetti, Germano
Natural convective cooling of cheese: Predictive model and validation of heat exchange simulation 1-gen-2011 Iezzi, Romina; S., Francolino; Mucchetti, Germano
Parmigiano Reggiano and Grana Padano Cheese Curd Grains Size and Distribution by Image Analysis 1-gen-2012 Iezzi, I. R.; F., Locci; R., Ghiglietti; C., Belingheri; S., Francolino; Mucchetti, Germano
Effect of stretching with brine on the composition and yield of high moisture Mozzarella cheese 1-gen-2012 F., Locci; Ghiglietti, R.; Francolino, S.; Iezzi, Romina; Mucchetti, Germano
Integrated membrane and conventional processes applied to milk processing 1-gen-2013 Mucchetti, Germano
Cheese True Density Prediction by Linear Equations. 1-gen-2013 Iezzi, Romina; Locci, F.; Mucchetti, Germano
La valorizzazione del latte e la produzione di latte alimentare 1-gen-2014 Mucchetti, Germano
Invited Review: Microbial evolution in raw milk, long-ripened cheeses produced using undefined natural whey starters 1-gen-2014 Gatti, Monica; Bottari, Benedetta; Lazzi, Camilla; Neviani, Erasmo; Mucchetti, Germano
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