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Flavour compounds related to maturity of dried fermented sausage
2000-01-01 Stahnke, L. H.; Holck, A.; Jensen, A.; Nilsen, A.; Zanardi, Emanuela
Control of bioflavour and safety in fermented sausages: first results of a European project
2000-01-01 Demeyer, D.; Raemaekers, M.; Rizzo, A.; Holck, A.; DE SMEDT, A.; TEN BRINK, B.; Hagen, B.; Montel, C.; Zanardi, Emanuela; Murbrekke, ; Leroy, F.; Vandendrissche, F.; Lorentsen, K.; Venema, K.; Sunesen, L.; Stahnke, L.; DE VUYST, L.; Talon, R.; Chizzolini, Roberto; Eerola, S.
Oxidative stability of lipids and cholesterol in salame Milano, coppa and Parma ham: dietary supplementation with vitamin E and oleic acid
2000-01-01 Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Ghiretti, G. P.; Chizzolini, Roberto
Contents and retentions of purine bases in turkey breast
2001-01-01 Badiani, A.; Stipa, S.; Bitossi, F.; Zanardi, Emanuela; Anfossi, P.
Effect of curing agents and spices on lipolysis and oxidation in fermented sausages
2001-01-01 Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V; Dazzi, Gabriella; Badiani, A; Chizzolini, Roberto
Residues of b-lactam antibiotics in bovine milk: HPLC-MS/MS confirmatory analysis after microbial assay screening
2001-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Chizzolini, Roberto; Benedetti, M.; Varisco, G.
Elementi in traccia in molluschi e crostacei dell'alto Adriatico
2001-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Campanini, Giorgio
Effetto dell'esposizione alla luce sulla stabilità dei lipidi e del colore in salami di tipo mediterraneo e nord europeo
2001-01-01 Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V; Chizzolini, Roberto; Badiani, A.
Selected nutrient content and retentions in reared european sea bass (Dicentrarchus labrax L.)
2001-01-01 Badiani, A.; Stipa, S.; Bitossi, F.; Marchetti, S.; Zanardi, Emanuela
Volatile compounds released during ripening in Italian dried sausage
2001-01-01 Sunesen, L. O.; Dorigoni, V.; Zanardi, Emanuela; Stahnke, L. H.
Effetto dell'impiego di differenti tecniche di cottura su composizione e ritenzione degli acidi grassi in spigole di allevamento (Dicentrarchus labrax L.)
2002-01-01 Badiani, A; Stipa, S; Bitossi, F; Albanesi, F; Zanardi, Emanuela; Gatta, P. P.
Tecniche di cottura applicate a differenti tagli di carne bovina: effetto sulla composizione e la ritenzione degli acidi grassi dei lipidi intramuscolari
2002-01-01 Badiani, A; Stipa, S; Bitossi, F; Martelli, G; Zanardi, Emanuela
Monitoring of some environmental pollutants and aflatoxin M1 in organic and conventional milk
2002-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Varisco, G; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto
Prevalence of molecules of b-lactam antibiotics in bovine milk in Lombardia and Emilia Romagna (Italy)
2002-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Varisco, G; Chizzolini, Roberto
Comparative study on nitrite and nitrate ions determinations
2002-01-01 Zanardi, Emanuela; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Elementi in traccia in molluschi e crostacei dell’alto Adriatico
2002-01-01 Ghidini, Sergio; Battaglia, A.; Zanardi, Emanuela; Campanini, Giorgio
Determination of 4-hydroxy-2-nonenal in pork products
2002-01-01 Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Jagersma, C.; Chizzolini, Roberto
Indagine sulla presenza di contaminanti chimici in latte e carne di produzione tradizionale e biologica
2002-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Pinotti, M. A.; Varisco, G.; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto
Solid phase extraction and liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the evaluation of 4-hydroxy-2-nonenal in pork products
2002-01-01 Zanardi, Emanuela; Jagersma, C.; Ghidini, Sergio; Chizzolini, Roberto
Lipid and colour stability of Milano-type sausages: effect of packing conditions
2002-01-01 Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V.; Badiani, A.; Chizzolini, Roberto
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Flavour compounds related to maturity of dried fermented sausage | 1-gen-2000 | Stahnke, L. H.; Holck, A.; Jensen, A.; Nilsen, A.; Zanardi, Emanuela | |
Control of bioflavour and safety in fermented sausages: first results of a European project | 1-gen-2000 | Demeyer, D.; Raemaekers, M.; Rizzo, A.; Holck, A.; DE SMEDT, A.; TEN BRINK, B.; Hagen, B.; Montel, C.; Zanardi, Emanuela; Murbrekke, ; Leroy, F.; Vandendrissche, F.; Lorentsen, K.; Venema, K.; Sunesen, L.; Stahnke, L.; DE VUYST, L.; Talon, R.; Chizzolini, Roberto; Eerola, S. | |
Oxidative stability of lipids and cholesterol in salame Milano, coppa and Parma ham: dietary supplementation with vitamin E and oleic acid | 1-gen-2000 | Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Ghiretti, G. P.; Chizzolini, Roberto | |
Contents and retentions of purine bases in turkey breast | 1-gen-2001 | Badiani, A.; Stipa, S.; Bitossi, F.; Zanardi, Emanuela; Anfossi, P. | |
Effect of curing agents and spices on lipolysis and oxidation in fermented sausages | 1-gen-2001 | Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V; Dazzi, Gabriella; Badiani, A; Chizzolini, Roberto | |
Residues of b-lactam antibiotics in bovine milk: HPLC-MS/MS confirmatory analysis after microbial assay screening | 1-gen-2001 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Chizzolini, Roberto; Benedetti, M.; Varisco, G. | |
Elementi in traccia in molluschi e crostacei dell'alto Adriatico | 1-gen-2001 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Campanini, Giorgio | |
Effetto dell'esposizione alla luce sulla stabilità dei lipidi e del colore in salami di tipo mediterraneo e nord europeo | 1-gen-2001 | Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V; Chizzolini, Roberto; Badiani, A. | |
Selected nutrient content and retentions in reared european sea bass (Dicentrarchus labrax L.) | 1-gen-2001 | Badiani, A.; Stipa, S.; Bitossi, F.; Marchetti, S.; Zanardi, Emanuela | |
Volatile compounds released during ripening in Italian dried sausage | 1-gen-2001 | Sunesen, L. O.; Dorigoni, V.; Zanardi, Emanuela; Stahnke, L. H. | |
Effetto dell'impiego di differenti tecniche di cottura su composizione e ritenzione degli acidi grassi in spigole di allevamento (Dicentrarchus labrax L.) | 1-gen-2002 | Badiani, A; Stipa, S; Bitossi, F; Albanesi, F; Zanardi, Emanuela; Gatta, P. P. | |
Tecniche di cottura applicate a differenti tagli di carne bovina: effetto sulla composizione e la ritenzione degli acidi grassi dei lipidi intramuscolari | 1-gen-2002 | Badiani, A; Stipa, S; Bitossi, F; Martelli, G; Zanardi, Emanuela | |
Monitoring of some environmental pollutants and aflatoxin M1 in organic and conventional milk | 1-gen-2002 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Varisco, G; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto | |
Prevalence of molecules of b-lactam antibiotics in bovine milk in Lombardia and Emilia Romagna (Italy) | 1-gen-2002 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Varisco, G; Chizzolini, Roberto | |
Comparative study on nitrite and nitrate ions determinations | 1-gen-2002 | Zanardi, Emanuela; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto | |
Elementi in traccia in molluschi e crostacei dell’alto Adriatico | 1-gen-2002 | Ghidini, Sergio; Battaglia, A.; Zanardi, Emanuela; Campanini, Giorgio | |
Determination of 4-hydroxy-2-nonenal in pork products | 1-gen-2002 | Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Jagersma, C.; Chizzolini, Roberto | |
Indagine sulla presenza di contaminanti chimici in latte e carne di produzione tradizionale e biologica | 1-gen-2002 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Pinotti, M. A.; Varisco, G.; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto | |
Solid phase extraction and liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the evaluation of 4-hydroxy-2-nonenal in pork products | 1-gen-2002 | Zanardi, Emanuela; Jagersma, C.; Ghidini, Sergio; Chizzolini, Roberto | |
Lipid and colour stability of Milano-type sausages: effect of packing conditions | 1-gen-2002 | Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V.; Badiani, A.; Chizzolini, Roberto |
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