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Stabilità dei grassi e del colore nella mortadella in funzione di alcune sostanze antiossidanti
1997-01-01 Novelli, E; Zanardi, Emanuela; Ghiretti, G. P.; Chizzolini, Roberto
Comparative evaluation of some antioxidants in salame Milano and mortadella production
1997-01-01 Ghiretti, G. P.; Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Oil and vitamin E supplementation and colour stability of fresh and processed pork
1998-01-01 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Ghiretti, G. P.; Dazzi, Gabriella; Chizzolini, Roberto
Low-fat salame Milano: experimental formulations with some fat substitutes
1998-01-01 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Dorigoni, V; Ghiretti, G. P.; Barbuti, S; Chizzolini, Roberto
Effetto antiossidante della vitamina E nel Longissimus dorsi fresco e cotto di suino
1998-01-01 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Dorigoni, V; Dazzi, Gabriella; Chizzolini, Roberto
Lipids oxidation and vitamin E supplementation in fresh and processed pork
1998-01-01 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Campanini, Giorgio; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Oxidation in traditional Mediterranean meat products
1998-01-01 Chizzolini, Roberto; Novelli, E.; Zanardi, Emanuela
Lipid and cholesterol oxidation in frozen stored pork, salame Milano and mortadella
1998-01-01 Novelli, E.; Zanardi, Emanuela; Ghiretti, G. P.; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Oxidative stability and dietary treatment with vitamin E, oleic acid and copper of fresh and cooked pork chops
1998-01-01 Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Nanni, N.; Ghiretti, G. P.; Delbono, G.; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Prodotti di salumeria crudi (Prosciutto, Salame, Coppa) e ossidazione lipidica
1999-01-01 Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Ghiretti, G. P.; Dorigoni, V.; Chizzolini, Roberto
Effetto antiossidante della vitamina E nel salame Milano
1999-01-01 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Dazzi, Gabriella; Chizzolini, Roberto
Volatile compounds of commercial Milano salami
1999-01-01 Meynier, A.; Novelli, E.; Chizzolini, Roberto; Zanardi, Emanuela; Gandemer, G.
Low-fat mortadella: experimental formulations with some fat substitutes
1999-01-01 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Campanini, Giorgio; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Antioxidants and oxidative processes of lipids and cholesterol in a dry fermented meat product (salame Milano)
1999-01-01 Chizzolini, Roberto; Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V.
Funzione antiossidante dei nitrati e dei nitriti nella produzione di salame Milano
1999-01-01 Chizzolini, Roberto; Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V.
Calorific value and cholesterol content of normal and low-fat meat and meat products
1999-01-01 Chizzolini, Roberto; Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V.; Ghidini, Sergio
Colour stability and vitamin E content of fresh and processed pork
1999-01-01 Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Ghiretti, G. P.; Dorigoni, V.; Chizzolini, Roberto
Volatile compounds during ripening in Italian dried sausage
2000-01-01 Sunesen, L. O.; Dorigoni, V.; Zanardi, Emanuela; Stahnke, L. H.
Perossidazione lipidica in tagli "monomuscolo" di bovino sottoposti a differenti tecniche di cottura
2000-01-01 Badiani, A.; Bitossi, F.; Zanardi, Emanuela; Stipa, S.
Characterisation of Mediterranean and North Europe fermented meat products: chemistry and oxidative stability aspects
2000-01-01 Zanardi, Emanuela; Eerola, S.; Hartikainen, K.; Rizzo, A.; Badiani, A.; Dorigoni, V.; Chizzolini, Roberto
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Stabilità dei grassi e del colore nella mortadella in funzione di alcune sostanze antiossidanti | 1-gen-1997 | Novelli, E; Zanardi, Emanuela; Ghiretti, G. P.; Chizzolini, Roberto | |
Comparative evaluation of some antioxidants in salame Milano and mortadella production | 1-gen-1997 | Ghiretti, G. P.; Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto | |
Oil and vitamin E supplementation and colour stability of fresh and processed pork | 1-gen-1998 | Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Ghiretti, G. P.; Dazzi, Gabriella; Chizzolini, Roberto | |
Low-fat salame Milano: experimental formulations with some fat substitutes | 1-gen-1998 | Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Dorigoni, V; Ghiretti, G. P.; Barbuti, S; Chizzolini, Roberto | |
Effetto antiossidante della vitamina E nel Longissimus dorsi fresco e cotto di suino | 1-gen-1998 | Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Dorigoni, V; Dazzi, Gabriella; Chizzolini, Roberto | |
Lipids oxidation and vitamin E supplementation in fresh and processed pork | 1-gen-1998 | Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Campanini, Giorgio; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto | |
Oxidation in traditional Mediterranean meat products | 1-gen-1998 | Chizzolini, Roberto; Novelli, E.; Zanardi, Emanuela | |
Lipid and cholesterol oxidation in frozen stored pork, salame Milano and mortadella | 1-gen-1998 | Novelli, E.; Zanardi, Emanuela; Ghiretti, G. P.; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto | |
Oxidative stability and dietary treatment with vitamin E, oleic acid and copper of fresh and cooked pork chops | 1-gen-1998 | Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Nanni, N.; Ghiretti, G. P.; Delbono, G.; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto | |
Prodotti di salumeria crudi (Prosciutto, Salame, Coppa) e ossidazione lipidica | 1-gen-1999 | Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Ghiretti, G. P.; Dorigoni, V.; Chizzolini, Roberto | |
Effetto antiossidante della vitamina E nel salame Milano | 1-gen-1999 | Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Dazzi, Gabriella; Chizzolini, Roberto | |
Volatile compounds of commercial Milano salami | 1-gen-1999 | Meynier, A.; Novelli, E.; Chizzolini, Roberto; Zanardi, Emanuela; Gandemer, G. | |
Low-fat mortadella: experimental formulations with some fat substitutes | 1-gen-1999 | Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Campanini, Giorgio; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto | |
Antioxidants and oxidative processes of lipids and cholesterol in a dry fermented meat product (salame Milano) | 1-gen-1999 | Chizzolini, Roberto; Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V. | |
Funzione antiossidante dei nitrati e dei nitriti nella produzione di salame Milano | 1-gen-1999 | Chizzolini, Roberto; Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V. | |
Calorific value and cholesterol content of normal and low-fat meat and meat products | 1-gen-1999 | Chizzolini, Roberto; Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V.; Ghidini, Sergio | |
Colour stability and vitamin E content of fresh and processed pork | 1-gen-1999 | Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Ghiretti, G. P.; Dorigoni, V.; Chizzolini, Roberto | |
Volatile compounds during ripening in Italian dried sausage | 1-gen-2000 | Sunesen, L. O.; Dorigoni, V.; Zanardi, Emanuela; Stahnke, L. H. | |
Perossidazione lipidica in tagli "monomuscolo" di bovino sottoposti a differenti tecniche di cottura | 1-gen-2000 | Badiani, A.; Bitossi, F.; Zanardi, Emanuela; Stipa, S. | |
Characterisation of Mediterranean and North Europe fermented meat products: chemistry and oxidative stability aspects | 1-gen-2000 | Zanardi, Emanuela; Eerola, S.; Hartikainen, K.; Rizzo, A.; Badiani, A.; Dorigoni, V.; Chizzolini, Roberto |
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