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Stabilità dei grassi e del colore nella mortadella in funzione di alcune sostanze antiossidanti 1-gen-1997 Novelli, E; Zanardi, Emanuela; Ghiretti, G. P.; Chizzolini, Roberto
Comparative evaluation of some antioxidants in salame Milano and mortadella production 1-gen-1997 Ghiretti, G. P.; Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Oil and vitamin E supplementation and colour stability of fresh and processed pork 1-gen-1998 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Ghiretti, G. P.; Dazzi, Gabriella; Chizzolini, Roberto
Low-fat salame Milano: experimental formulations with some fat substitutes 1-gen-1998 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Dorigoni, V; Ghiretti, G. P.; Barbuti, S; Chizzolini, Roberto
Effetto antiossidante della vitamina E nel Longissimus dorsi fresco e cotto di suino 1-gen-1998 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Dorigoni, V; Dazzi, Gabriella; Chizzolini, Roberto
Lipids oxidation and vitamin E supplementation in fresh and processed pork 1-gen-1998 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Campanini, Giorgio; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Oxidation in traditional Mediterranean meat products 1-gen-1998 Chizzolini, Roberto; Novelli, E.; Zanardi, Emanuela
Lipid and cholesterol oxidation in frozen stored pork, salame Milano and mortadella 1-gen-1998 Novelli, E.; Zanardi, Emanuela; Ghiretti, G. P.; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Oxidative stability and dietary treatment with vitamin E, oleic acid and copper of fresh and cooked pork chops 1-gen-1998 Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Nanni, N.; Ghiretti, G. P.; Delbono, G.; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Prodotti di salumeria crudi (Prosciutto, Salame, Coppa) e ossidazione lipidica 1-gen-1999 Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Ghiretti, G. P.; Dorigoni, V.; Chizzolini, Roberto
Effetto antiossidante della vitamina E nel salame Milano 1-gen-1999 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Dazzi, Gabriella; Chizzolini, Roberto
Volatile compounds of commercial Milano salami 1-gen-1999 Meynier, A.; Novelli, E.; Chizzolini, Roberto; Zanardi, Emanuela; Gandemer, G.
Low-fat mortadella: experimental formulations with some fat substitutes 1-gen-1999 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Campanini, Giorgio; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Antioxidants and oxidative processes of lipids and cholesterol in a dry fermented meat product (salame Milano) 1-gen-1999 Chizzolini, Roberto; Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V.
Funzione antiossidante dei nitrati e dei nitriti nella produzione di salame Milano 1-gen-1999 Chizzolini, Roberto; Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V.
Calorific value and cholesterol content of normal and low-fat meat and meat products 1-gen-1999 Chizzolini, Roberto; Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V.; Ghidini, Sergio
Colour stability and vitamin E content of fresh and processed pork 1-gen-1999 Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Ghiretti, G. P.; Dorigoni, V.; Chizzolini, Roberto
Volatile compounds during ripening in Italian dried sausage 1-gen-2000 Sunesen, L. O.; Dorigoni, V.; Zanardi, Emanuela; Stahnke, L. H.
Perossidazione lipidica in tagli "monomuscolo" di bovino sottoposti a differenti tecniche di cottura 1-gen-2000 Badiani, A.; Bitossi, F.; Zanardi, Emanuela; Stipa, S.
Characterisation of Mediterranean and North Europe fermented meat products: chemistry and oxidative stability aspects 1-gen-2000 Zanardi, Emanuela; Eerola, S.; Hartikainen, K.; Rizzo, A.; Badiani, A.; Dorigoni, V.; Chizzolini, Roberto
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