Sfoglia per Autore
Solid phase extraction and liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the evaluation of 4-hydroxy-2-nonenal in pork products
2002-01-01 Zanardi, Emanuela; Jagersma, C.; Ghidini, Sergio; Chizzolini, Roberto
Prevalence of molecules of ß-lactam antibiotics in bovine milk in Lombardia and Emilia Romagna
2003-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Varisco, G.; Chizzolini, R.
Aspetti di sicurezza dei prodotti biologici di origine animale
2003-01-01 Ghidini, Sergio; Varisco, G.; Zanardi, Emanuela; Battaglia, Alessandra; Pinotti, M.; Chizzolini, Roberto
Indagine preliminare sullo stato di ossidazione lipidica di salumi sottoposti a trattamento con radiazioni ionizzanti
2003-01-01 Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Chizzolini, Roberto
Plasma fatty acids response to central volume expansion in salt-sensitive hypertension
2003-01-01 Coruzzi, Paolo; Brambilla, Lorenzo; Brambilla, Valerio; Gualerzi, Massimo; Parati, G.; DI RIENZO, M.; Zanardi, Emanuela; Novarini, Almerico
Effect of light exposure on lipid and colour stability of Southern and Northern European type of sausages
2003-01-01 Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V.; Chizzolini, Roberto; Badiani, A.
Residues of ß-lactam antibiotics in bovine milk: confirmatory analysis by liquid chromatography tandem mass spectrometry after microbial assay screening
2003-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Varisco, G.; Chizzolini, Roberto
Indagine preliminare sullo stato di ossidazione lipidica di salumi sottoposti a trattamento con radiazioni ionizzanti
2004-01-01 Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Chizzolini, Roberto
Diversitè des ateliers traditionelles et fermiers des saucissons secs de l'Europe du Sud
2004-01-01 Lebecque, A; Rason, J; Chizzolini, Roberto; Fadda, S; Fraqueza, M. J.; Garriga, M; Ianieri, Adriana; Nychas, G; Patarata, L; Vergara, A; Zanardi, Emanuela
Lipid oxidation and 2-alchylcyclobutanones in irradiated traditional pork products
2004-01-01 Battaglia, A; Zanardi, Emanuela; Dazzi, Gabriella; Chizzolini, Roberto
Lipolysis and lipid oxidation in fermented sausages depending on different processing conditions and different antioxidants
2004-01-01 Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Battaglia, A.; Chizzolini, R.
Selected nutrient contents, fatty acid composition, including conjugated linoleic acid, and retention values in separable lean from lamb rib loins as affected by external fat and cooking method
2004-01-01 Badiani, A.; Montellato, L.; Bochicchio, D.; Anfossi, P.; Zanardi, Emanuela; Maranesi, M.
Residues of beta-lactam antibiotics in bovine milk: HPLC-MS/MS confirmatory analysis after microbial assay screening
2004-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Chizzolini, Roberto; Benedetti, M.; Varisco, G.
Indagine sulla presnza di metalli pesanti nel formaggio parmigiano-reggiano
2004-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Battaglia, A.; Pecorari, M.; Campanini, Giorgio
Monitoring of some environmental pollutants and aflatoxin M1 in organic and conventional milk
2005-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto
Indagine sui produttori artigianali di salami: valutazione dell'autocontrollo
2005-01-01 Conter, Mauro; Muscariello, T; Zanardi, Emanuela; Losito, P; Pennisi, L; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Predictive models of heavy metals and toxic elements distribution during Parmigiano Reggiano cheese production
2005-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Malpeli, C.; Ianieri, Adriana; Campanini, Giorgio
Comparison of contaminant and residue levels in organic and conventional milk and meat products from Northern Italy
2005-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Ferretti, E.; Campanini, G.; Chizzolini, R.
The SIQUALTECA project: steam decontamination of carcasses in a commercial pig facility
2005-01-01 Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto
Indagine sui produttori artigianali di salumi
2005-01-01 Conter, Mauro; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Pedrelli, P.; Chizzolini, Roberto; Rason, J.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Solid phase extraction and liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the evaluation of 4-hydroxy-2-nonenal in pork products | 1-gen-2002 | Zanardi, Emanuela; Jagersma, C.; Ghidini, Sergio; Chizzolini, Roberto | |
Prevalence of molecules of ß-lactam antibiotics in bovine milk in Lombardia and Emilia Romagna | 1-gen-2003 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Varisco, G.; Chizzolini, R. | |
Aspetti di sicurezza dei prodotti biologici di origine animale | 1-gen-2003 | Ghidini, Sergio; Varisco, G.; Zanardi, Emanuela; Battaglia, Alessandra; Pinotti, M.; Chizzolini, Roberto | |
Indagine preliminare sullo stato di ossidazione lipidica di salumi sottoposti a trattamento con radiazioni ionizzanti | 1-gen-2003 | Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Chizzolini, Roberto | |
Plasma fatty acids response to central volume expansion in salt-sensitive hypertension | 1-gen-2003 | Coruzzi, Paolo; Brambilla, Lorenzo; Brambilla, Valerio; Gualerzi, Massimo; Parati, G.; DI RIENZO, M.; Zanardi, Emanuela; Novarini, Almerico | |
Effect of light exposure on lipid and colour stability of Southern and Northern European type of sausages | 1-gen-2003 | Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V.; Chizzolini, Roberto; Badiani, A. | |
Residues of ß-lactam antibiotics in bovine milk: confirmatory analysis by liquid chromatography tandem mass spectrometry after microbial assay screening | 1-gen-2003 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Varisco, G.; Chizzolini, Roberto | |
Indagine preliminare sullo stato di ossidazione lipidica di salumi sottoposti a trattamento con radiazioni ionizzanti | 1-gen-2004 | Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Chizzolini, Roberto | |
Diversitè des ateliers traditionelles et fermiers des saucissons secs de l'Europe du Sud | 1-gen-2004 | Lebecque, A; Rason, J; Chizzolini, Roberto; Fadda, S; Fraqueza, M. J.; Garriga, M; Ianieri, Adriana; Nychas, G; Patarata, L; Vergara, A; Zanardi, Emanuela | |
Lipid oxidation and 2-alchylcyclobutanones in irradiated traditional pork products | 1-gen-2004 | Battaglia, A; Zanardi, Emanuela; Dazzi, Gabriella; Chizzolini, Roberto | |
Lipolysis and lipid oxidation in fermented sausages depending on different processing conditions and different antioxidants | 1-gen-2004 | Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Battaglia, A.; Chizzolini, R. | |
Selected nutrient contents, fatty acid composition, including conjugated linoleic acid, and retention values in separable lean from lamb rib loins as affected by external fat and cooking method | 1-gen-2004 | Badiani, A.; Montellato, L.; Bochicchio, D.; Anfossi, P.; Zanardi, Emanuela; Maranesi, M. | |
Residues of beta-lactam antibiotics in bovine milk: HPLC-MS/MS confirmatory analysis after microbial assay screening | 1-gen-2004 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Chizzolini, Roberto; Benedetti, M.; Varisco, G. | |
Indagine sulla presnza di metalli pesanti nel formaggio parmigiano-reggiano | 1-gen-2004 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Battaglia, A.; Pecorari, M.; Campanini, Giorgio | |
Monitoring of some environmental pollutants and aflatoxin M1 in organic and conventional milk | 1-gen-2005 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto | |
Indagine sui produttori artigianali di salami: valutazione dell'autocontrollo | 1-gen-2005 | Conter, Mauro; Muscariello, T; Zanardi, Emanuela; Losito, P; Pennisi, L; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana | |
Predictive models of heavy metals and toxic elements distribution during Parmigiano Reggiano cheese production | 1-gen-2005 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Malpeli, C.; Ianieri, Adriana; Campanini, Giorgio | |
Comparison of contaminant and residue levels in organic and conventional milk and meat products from Northern Italy | 1-gen-2005 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Ferretti, E.; Campanini, G.; Chizzolini, R. | |
The SIQUALTECA project: steam decontamination of carcasses in a commercial pig facility | 1-gen-2005 | Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto | |
Indagine sui produttori artigianali di salumi | 1-gen-2005 | Conter, Mauro; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Pedrelli, P.; Chizzolini, Roberto; Rason, J. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile