Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 61 a 80 di 247
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Solid phase extraction and liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the evaluation of 4-hydroxy-2-nonenal in pork products 1-gen-2002 Zanardi, Emanuela; Jagersma, C.; Ghidini, Sergio; Chizzolini, Roberto
Prevalence of molecules of ß-lactam antibiotics in bovine milk in Lombardia and Emilia Romagna 1-gen-2003 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Varisco, G.; Chizzolini, R.
Aspetti di sicurezza dei prodotti biologici di origine animale 1-gen-2003 Ghidini, Sergio; Varisco, G.; Zanardi, Emanuela; Battaglia, Alessandra; Pinotti, M.; Chizzolini, Roberto
Indagine preliminare sullo stato di ossidazione lipidica di salumi sottoposti a trattamento con radiazioni ionizzanti 1-gen-2003 Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Chizzolini, Roberto
Plasma fatty acids response to central volume expansion in salt-sensitive hypertension 1-gen-2003 Coruzzi, Paolo; Brambilla, Lorenzo; Brambilla, Valerio; Gualerzi, Massimo; Parati, G.; DI RIENZO, M.; Zanardi, Emanuela; Novarini, Almerico
Effect of light exposure on lipid and colour stability of Southern and Northern European type of sausages 1-gen-2003 Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V.; Chizzolini, Roberto; Badiani, A.
Residues of ß-lactam antibiotics in bovine milk: confirmatory analysis by liquid chromatography tandem mass spectrometry after microbial assay screening 1-gen-2003 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Varisco, G.; Chizzolini, Roberto
Indagine preliminare sullo stato di ossidazione lipidica di salumi sottoposti a trattamento con radiazioni ionizzanti 1-gen-2004 Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Chizzolini, Roberto
Diversitè des ateliers traditionelles et fermiers des saucissons secs de l'Europe du Sud 1-gen-2004 Lebecque, A; Rason, J; Chizzolini, Roberto; Fadda, S; Fraqueza, M. J.; Garriga, M; Ianieri, Adriana; Nychas, G; Patarata, L; Vergara, A; Zanardi, Emanuela
Lipid oxidation and 2-alchylcyclobutanones in irradiated traditional pork products 1-gen-2004 Battaglia, A; Zanardi, Emanuela; Dazzi, Gabriella; Chizzolini, Roberto
Lipolysis and lipid oxidation in fermented sausages depending on different processing conditions and different antioxidants 1-gen-2004 Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Battaglia, A.; Chizzolini, R.
Selected nutrient contents, fatty acid composition, including conjugated linoleic acid, and retention values in separable lean from lamb rib loins as affected by external fat and cooking method 1-gen-2004 Badiani, A.; Montellato, L.; Bochicchio, D.; Anfossi, P.; Zanardi, Emanuela; Maranesi, M.
Residues of beta-lactam antibiotics in bovine milk: HPLC-MS/MS confirmatory analysis after microbial assay screening 1-gen-2004 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Chizzolini, Roberto; Benedetti, M.; Varisco, G.
Indagine sulla presnza di metalli pesanti nel formaggio parmigiano-reggiano 1-gen-2004 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Battaglia, A.; Pecorari, M.; Campanini, Giorgio
Monitoring of some environmental pollutants and aflatoxin M1 in organic and conventional milk 1-gen-2005 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto
Indagine sui produttori artigianali di salami: valutazione dell'autocontrollo 1-gen-2005 Conter, Mauro; Muscariello, T; Zanardi, Emanuela; Losito, P; Pennisi, L; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Predictive models of heavy metals and toxic elements distribution during Parmigiano Reggiano cheese production 1-gen-2005 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Malpeli, C.; Ianieri, Adriana; Campanini, Giorgio
Comparison of contaminant and residue levels in organic and conventional milk and meat products from Northern Italy 1-gen-2005 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Ferretti, E.; Campanini, G.; Chizzolini, R.
The SIQUALTECA project: steam decontamination of carcasses in a commercial pig facility 1-gen-2005 Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto
Indagine sui produttori artigianali di salumi 1-gen-2005 Conter, Mauro; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Pedrelli, P.; Chizzolini, Roberto; Rason, J.
Mostrati risultati da 61 a 80 di 247
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile