Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 219
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Indagine sulla presnza di metalli pesanti nel formaggio parmigiano-reggiano 1-gen-2004 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Battaglia, A.; Pecorari, M.; Campanini, Giorgio
Concentrazione e ritenzione di macro- e micro-elementi in lombate ovine sottoposte a diverse tecniche di cottura 1-gen-2005 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Montellato, L; Badiani, A.
Indagine sui produttori artigianali di salami: valutazione dell'autocontrollo 1-gen-2005 Conter, Mauro; Muscariello, T; Zanardi, Emanuela; Losito, P; Pennisi, L; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Effect of sample preparation with or without shell liquor on contents and retentions of macro and micro elements in three species of bivalve mollusca 1-gen-2005 Badiani, A.; Testi, S.; Ghidini, Sergio; Silvi, M.; Gatta, P. P.
Monitoring of some environmental pollutants and aflatoxin M1 in organic and conventional milk 1-gen-2005 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto
Comparison of contaminant and residue levels in organic and conventional milk and meat products from Northern Italy 1-gen-2005 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Ferretti, E.; Campanini, G.; Chizzolini, R.
Predictive models of heavy metals and toxic elements distribution during Parmigiano Reggiano cheese production 1-gen-2005 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Malpeli, C.; Ianieri, Adriana; Campanini, Giorgio
Effetto della tipologia di cottura sulla ossidazione lipidica in lombate ovine 1-gen-2005 Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Montellato, L; Maranesi, M; Bochicchio, D; Badiani, A.
Possibilità di utilizzo dell'ICP-AES nell'ispezione degli alimenti di origine animale 1-gen-2005 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Ianieri, Adriana; Campanini, Giorgio
Indagine sui produttori artigianali di salumi 1-gen-2005 Conter, Mauro; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Pedrelli, P.; Chizzolini, Roberto; Rason, J.
Heavy metals contamination in little owl (Athene noctua) and common buzzard (Buteo buteo) from Northern Italy 1-gen-2005 Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Spaggiari, R.
The SIQUALTECA project: steam decontamination of carcasses in a commercial pig facility 1-gen-2005 Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage 1-gen-2005 Conter, Mauro; Muscariello, T; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Vergara, A; Campanini, Giorgio; Ianieri, Adriana
Residui di aminoglicosidi nel latte: analisi di conferma 1-gen-2006 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Varisco, G; Bolzoni, G; Ianieri, Adriana
Effect of radiation processing of pork products on its lipids 1-gen-2006 Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Ghidini, Sergio; Conter, Mauro; Badiani, A; Ianieri, Adriana
Impiego delle radiazioni per il trattamento dei prodotti di salumeria: effetti sulla componente lipidica 1-gen-2006 Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Gli ossidi del colesterolo e loro importanza tossicologica nei prodotti lattiero caseari 1-gen-2006 Grolli, Stefano; Zanardi, Emanuela; Conti, Virna; Conter, Mauro; Merli, Elisa; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana; Ramoni, Roberto
Stable isotopes determination in food authentication: a review 1-gen-2006 Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Boschetti, Tiziano; Iacumin, Paola; Bracchi, Pier Giovanni
Differentiation of mushrooms from three different geographic origins by Artificial Olfactory System(AOS). 1-gen-2006 Pinalli, Roberta; Ghidini, Sergio; Dalcanale, Enrico; Bracchi, Pier Giovanni
Preliminary notes on invasion and proliferation of foodborne Listeria monocytogenes strains. 1-gen-2006 Conter, Mauro; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Dorio, V; Vergara, A; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Mostrati risultati da 41 a 60 di 219
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile