Sfoglia per Autore
Indagine sulla presnza di metalli pesanti nel formaggio parmigiano-reggiano
2004-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Battaglia, A.; Pecorari, M.; Campanini, Giorgio
Concentrazione e ritenzione di macro- e micro-elementi in lombate ovine sottoposte a diverse tecniche di cottura
2005-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Montellato, L; Badiani, A.
Indagine sui produttori artigianali di salami: valutazione dell'autocontrollo
2005-01-01 Conter, Mauro; Muscariello, T; Zanardi, Emanuela; Losito, P; Pennisi, L; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Effect of sample preparation with or without shell liquor on contents and retentions of macro and micro elements in three species of bivalve mollusca
2005-01-01 Badiani, A.; Testi, S.; Ghidini, Sergio; Silvi, M.; Gatta, P. P.
Monitoring of some environmental pollutants and aflatoxin M1 in organic and conventional milk
2005-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto
Comparison of contaminant and residue levels in organic and conventional milk and meat products from Northern Italy
2005-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Ferretti, E.; Campanini, G.; Chizzolini, R.
Predictive models of heavy metals and toxic elements distribution during Parmigiano Reggiano cheese production
2005-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Malpeli, C.; Ianieri, Adriana; Campanini, Giorgio
Effetto della tipologia di cottura sulla ossidazione lipidica in lombate ovine
2005-01-01 Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Montellato, L; Maranesi, M; Bochicchio, D; Badiani, A.
Possibilità di utilizzo dell'ICP-AES nell'ispezione degli alimenti di origine animale
2005-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Ianieri, Adriana; Campanini, Giorgio
Indagine sui produttori artigianali di salumi
2005-01-01 Conter, Mauro; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Pedrelli, P.; Chizzolini, Roberto; Rason, J.
Heavy metals contamination in little owl (Athene noctua) and common buzzard (Buteo buteo) from Northern Italy
2005-01-01 Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Spaggiari, R.
The SIQUALTECA project: steam decontamination of carcasses in a commercial pig facility
2005-01-01 Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage
2005-01-01 Conter, Mauro; Muscariello, T; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Vergara, A; Campanini, Giorgio; Ianieri, Adriana
Residui di aminoglicosidi nel latte: analisi di conferma
2006-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Varisco, G; Bolzoni, G; Ianieri, Adriana
Effect of radiation processing of pork products on its lipids
2006-01-01 Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Ghidini, Sergio; Conter, Mauro; Badiani, A; Ianieri, Adriana
Impiego delle radiazioni per il trattamento dei prodotti di salumeria: effetti sulla componente lipidica
2006-01-01 Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Gli ossidi del colesterolo e loro importanza tossicologica nei prodotti lattiero caseari
2006-01-01 Grolli, Stefano; Zanardi, Emanuela; Conti, Virna; Conter, Mauro; Merli, Elisa; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana; Ramoni, Roberto
Stable isotopes determination in food authentication: a review
2006-01-01 Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Boschetti, Tiziano; Iacumin, Paola; Bracchi, Pier Giovanni
Differentiation of mushrooms from three different geographic origins by Artificial Olfactory System(AOS).
2006-01-01 Pinalli, Roberta; Ghidini, Sergio; Dalcanale, Enrico; Bracchi, Pier Giovanni
Preliminary notes on invasion and proliferation of foodborne Listeria monocytogenes strains.
2006-01-01 Conter, Mauro; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Dorio, V; Vergara, A; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Indagine sulla presnza di metalli pesanti nel formaggio parmigiano-reggiano | 1-gen-2004 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Battaglia, A.; Pecorari, M.; Campanini, Giorgio | |
Concentrazione e ritenzione di macro- e micro-elementi in lombate ovine sottoposte a diverse tecniche di cottura | 1-gen-2005 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Montellato, L; Badiani, A. | |
Indagine sui produttori artigianali di salami: valutazione dell'autocontrollo | 1-gen-2005 | Conter, Mauro; Muscariello, T; Zanardi, Emanuela; Losito, P; Pennisi, L; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana | |
Effect of sample preparation with or without shell liquor on contents and retentions of macro and micro elements in three species of bivalve mollusca | 1-gen-2005 | Badiani, A.; Testi, S.; Ghidini, Sergio; Silvi, M.; Gatta, P. P. | |
Monitoring of some environmental pollutants and aflatoxin M1 in organic and conventional milk | 1-gen-2005 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto | |
Comparison of contaminant and residue levels in organic and conventional milk and meat products from Northern Italy | 1-gen-2005 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Ferretti, E.; Campanini, G.; Chizzolini, R. | |
Predictive models of heavy metals and toxic elements distribution during Parmigiano Reggiano cheese production | 1-gen-2005 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Malpeli, C.; Ianieri, Adriana; Campanini, Giorgio | |
Effetto della tipologia di cottura sulla ossidazione lipidica in lombate ovine | 1-gen-2005 | Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Montellato, L; Maranesi, M; Bochicchio, D; Badiani, A. | |
Possibilità di utilizzo dell'ICP-AES nell'ispezione degli alimenti di origine animale | 1-gen-2005 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Ianieri, Adriana; Campanini, Giorgio | |
Indagine sui produttori artigianali di salumi | 1-gen-2005 | Conter, Mauro; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Pedrelli, P.; Chizzolini, Roberto; Rason, J. | |
Heavy metals contamination in little owl (Athene noctua) and common buzzard (Buteo buteo) from Northern Italy | 1-gen-2005 | Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Spaggiari, R. | |
The SIQUALTECA project: steam decontamination of carcasses in a commercial pig facility | 1-gen-2005 | Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto | |
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage | 1-gen-2005 | Conter, Mauro; Muscariello, T; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Vergara, A; Campanini, Giorgio; Ianieri, Adriana | |
Residui di aminoglicosidi nel latte: analisi di conferma | 1-gen-2006 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Varisco, G; Bolzoni, G; Ianieri, Adriana | |
Effect of radiation processing of pork products on its lipids | 1-gen-2006 | Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Ghidini, Sergio; Conter, Mauro; Badiani, A; Ianieri, Adriana | |
Impiego delle radiazioni per il trattamento dei prodotti di salumeria: effetti sulla componente lipidica | 1-gen-2006 | Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana | |
Gli ossidi del colesterolo e loro importanza tossicologica nei prodotti lattiero caseari | 1-gen-2006 | Grolli, Stefano; Zanardi, Emanuela; Conti, Virna; Conter, Mauro; Merli, Elisa; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana; Ramoni, Roberto | |
Stable isotopes determination in food authentication: a review | 1-gen-2006 | Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Boschetti, Tiziano; Iacumin, Paola; Bracchi, Pier Giovanni | |
Differentiation of mushrooms from three different geographic origins by Artificial Olfactory System(AOS). | 1-gen-2006 | Pinalli, Roberta; Ghidini, Sergio; Dalcanale, Enrico; Bracchi, Pier Giovanni | |
Preliminary notes on invasion and proliferation of foodborne Listeria monocytogenes strains. | 1-gen-2006 | Conter, Mauro; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Dorio, V; Vergara, A; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile