Sfoglia per Autore
Monitoring of some environmental pollutants and aflatoxin M1 in organic and conventional milk
2002-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Varisco, G; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto
Indagine sul valore dietetico-nutrizionale della lumaca. Confronto fra specie e fra soggetti raccolti in natura ed allevati
2002-01-01 Novelli, E.; Giaccone, V.; Balzan, S.; Ghidini, Sergio; Bracchi, Pier Giovanni
Determination of 4-hydroxy-2-nonenal in pork products
2002-01-01 Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Jagersma, C.; Chizzolini, Roberto
Solid phase extraction and liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the evaluation of 4-hydroxy-2-nonenal in pork products
2002-01-01 Zanardi, Emanuela; Jagersma, C.; Ghidini, Sergio; Chizzolini, Roberto
Elementi in traccia in molluschi e crostacei dell’alto Adriatico
2002-01-01 Ghidini, Sergio; Battaglia, A.; Zanardi, Emanuela; Campanini, Giorgio
Honey: relationships between heavy metals content and place of origin
2002-01-01 Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Delbono, G.
Heavy metals in kidney and liver of fallow deer (Dama dama) and roe deer (Capreolus capreolus) from Tuscany
2003-01-01 Martuzzi, Francesca; Sussi, C.; Ghidini, Sergio; Maccagnan, J. P.; Marconi, P.; Catalano, Antonio Lucio
Valutazioni elementali su molluschi terrestri appartenenti al genere Helix
2003-01-01 Ghidini, Sergio; Novelli, E.; Battaglia, A.; Campanini, Giorgio; Balzan, S.; Bracchi, Pier Giovanni
Valutazioni elementari su molluschi terrestri appartenenti al genere Helix
2003-01-01 Ghidini, Sergio; Novelli, E.; Battaglia, A.; Campanini, Giorgio; Balzan, S.; Bracchi, Pier Giovanni
Aspetti di sicurezza dei prodotti biologici di origine animale
2003-01-01 Ghidini, Sergio; Varisco, G.; Zanardi, Emanuela; Battaglia, Alessandra; Pinotti, M.; Chizzolini, Roberto
Indagine preliminare sullo stato di ossidazione lipidica di salumi sottoposti a trattamento con radiazioni ionizzanti
2003-01-01 Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Chizzolini, Roberto
Prevalence of molecules of ß-lactam antibiotics in bovine milk in Lombardia and Emilia Romagna
2003-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Varisco, G.; Chizzolini, R.
Cd, Hg and As concentrations in fish caught in theNorth Adriatic Sea
2003-01-01 Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Delbono, G.
Residues of ß-lactam antibiotics in bovine milk: confirmatory analysis by liquid chromatography tandem mass spectrometry after microbial assay screening
2003-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Varisco, G.; Chizzolini, Roberto
Indagine sul valore dietetico nutrizionale della lumaca: confronto fra specie e fra soggetti raccolti in natura ed allevati
2003-01-01 Novelli, E.; Giaccone, V.; Balzan, S.; Ghidini, Sergio; Bracchi, P. G.
Indagine sulla presnza di metalli pesanti nel formaggio parmigiano-reggiano
2004-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Battaglia, A.; Pecorari, M.; Campanini, Giorgio
Heavy metals contamination in little owl (Athene noctua) and common buzzard (Buteo buteo) from Northern Italy
2004-01-01 Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Spaggiari, R.
Heavy metals exposure from bovine meat consumption in the North of Italy
2004-01-01 Ghidini, Sergio; Chizzolini, R.; Campanini, Giorgio
Residues of beta-lactam antibiotics in bovine milk: HPLC-MS/MS confirmatory analysis after microbial assay screening
2004-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Chizzolini, Roberto; Benedetti, M.; Varisco, G.
Indagine preliminare sullo stato di ossidazione lipidica di salumi sottoposti a trattamento con radiazioni ionizzanti
2004-01-01 Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Chizzolini, Roberto
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile