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Studio della vitalità e coltivabilità della popolazione microbica presente nei sieroinnesti naturali 1-gen-2006 Bottari, Benedetta; Lazzi, Camilla; Santarelli, Marcela; De Dea Lindner, J.; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Impiego di LH-(RT) PCR per lo studio di popolazioni microbiche complesse 1-gen-2006 Santarelli, Marcela; Lazzi, Camilla; Bottari, Benedetta; Bernini, Valentina; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Evaluation of microbial presence and activity in cheese: pathogenic microorganisms and microorganisms with technological function 1-gen-2006 Bottari, Benedetta
Un sistema modello per prevedere l'attività amminopeptidasica dei batteri lattici durante la maturazione del Parmigiano Reggiano 1-gen-2006 Gatti, Monica; Lazzi, Camilla; Bernini, Valentina; DE DEA LINDNER, J; Bottari, Benedetta; Santarelli, M; Turroni, Francesca; Mucchetti, Germano; Neviani, Erasmo
Evaluation of cell viability and bacterial composition of the Grana Padano whey starter ecosystem 1-gen-2006 Bernini, Valentina; Bottari, Benedetta; Santarelli, Marcela; Turroni, Francesca; Lazzi, Camilla; Ventura, Marco; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Display life of fresh pork sausage: a comparison between two different packaging systems 1-gen-2006 Chiavaro, Emma; Zanardi, Emanuela; Bottari, Benedetta; Ianieri, Adriana
Study on Lipid Fractions of Streptococcus Thermophilus by TLC, GC, GC/MS Techniques. 1-gen-2006 Pelizzola, V.; Avalli, A.; Povolo, M.; Contarini, G.; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo
Application of FISH technology for microbiological analysis: current state and prospects 1-gen-2006 Bottari, Benedetta; Ercolini, D; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
FISH for detecting, identifying and studying dynamics of microbial population in food samples 1-gen-2007 Bottari, Benedetta; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Study on lipid fractions of Streptococcus thermophilus by TLC, GC and GC/MS techniques 1-gen-2007 Pelizzola, V.; Povolo, M.; Avalli, A.; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo; Contarini, G.
Evoluzione della microflora lattica e delle attività aminopeptidasiche nella maturazione del Parmigiano Reggiano. 1-gen-2007 DE DEA LINDNER, J; Lazzi, Camilla; Turroni, Francesca; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo; Gatti, Monica
Fluorescence techniques for identifying and evaluating viability of microorganisms in food samples 1-gen-2007 Bottari, Benedetta
Dynamics of whole and lysed bacterial cells during Parmigiano Reggiano cheese production and ripening 1-gen-2008 Lindner, Juliano; DE LORENTIIS, Angela; Santarelli, Marcela; Bernini, Valentina; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo; Gatti, Monica
Microbial Dynamics During Parmigiano Reggiano Cheese Production and Ripening 1-gen-2008 Bernini, Valentina; DE DEA LINDNER, J; Gatti, Monica; DE LORENTIIS, A; Bottari, Benedetta; Santarelli, M; Neviani, Erasmo
Dynamics of whole and lysed bacterial cells during Parmigiano-Reggianocheese production and ripening 1-gen-2008 Gatti, Monica; DE DEA LINDNER, J; DE LORENTIIS, A; Bottari, Benedetta; Santarelli, M; Bernini, Valentina; Neviani, Erasmo
Yeast viability and fermentation activities in artisanal pils beer 1-gen-2008 Panizza, Elena; Bottari, Benedetta; Campari, G.; Gatti, Monica
Dinamiche Microbiche durante la produzione e la stagionatura del Parmigiano Reggiano 1-gen-2008 Gatti, Monica; Lindner, Juliano; DE LORENTIIS, Angela; Bottari, Benedetta; Santarelli, Marcela; Bernini, Valentina; Neviani, Erasmo
Efficacy of different storage practices in maintaining the physicochemical and microbiological properties of fresh pork sausage 1-gen-2008 Chiavaro, Emma; Zanardi, Emanuela; Bottari, Benedetta; Ianieri, Adriana
FISH in Food Microbiology 1-gen-2009 Bottari, Benedetta; Ercolini, D; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Yeast viability as a parameter to maintain artisanal beer quality features 1-gen-2009 Bottari, Benedetta; Panizza, Elena; Campari, G; Gatti, Monica
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