Sfoglia per Autore
Inosine, Ipoxanthine, Creatine and Histidine Dipeptides in “CULATELLO” Sausages
2009-01-01 Lambertini, Francesca; Prandi, B.; Sforza, Stefano; Virgili, R.; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Nuove Risorse dalla Filiera Avicola
2009-01-01 Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Dall'Asta, Chiara; Lambertini, Francesca; Dossena, Arnaldo
Difficulties in fumonisin determination: the issue of hidden fumonisins
2009-01-01 Dall'Asta, Chiara; Mangia, Mattia; Berthiller, F.; Molinelli, A.; Sulyok, M.; Schuhmacher, R.; Krska, R.; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Accumulation of non-proteolytic aminoacyl derivatives in Parmigiano-Reggiano cheese during ripening
2009-01-01 Sforza, Stefano; Cavatorta, V; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Free and bound fumonisins in gluten-free food products
2009-01-01 Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Mangia, Mattia; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
A multiresidual method for the simultaneous determination of the main glycoalkaloids and flavonoids in fresh and processed tomato (Solanum lycopersicum L.) by LC-DAD-MS/MS
2009-01-01 Dall'Asta, Chiara; Falavigna, Claudia; Galaverna, Gianni; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Masked mycotoxins: an emerging issue for food safety
2009-01-01 Galaverna, Gianni; Dall'Asta, Chiara; Mangia, Mattia; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Complexation of zearalenone and zearalenols with native and modified beta-cyclodextrins.
2009-01-01 Dall'Asta, Chiara; A., Faccini; Galaverna, Gianni; Corradini, Roberto; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Artisanal Pale Ale Beer: Influence of Bottle Fermentation and Storage
2010-01-01 Bottari, Benedetta; Cirlini, Martina; Morini, E.; Galaverna, Gianni; Gatti, Monica
Caratterizzazione della frazione volatile della farina di castagne tramite tecnica HS-SPME/GC-MS
2010-01-01 Cirlini, Martina; Caligiani, Augusta; A., Silvanini; Ganino, Tommaso; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni
Composizione chimica di frutti e farine di alcune cultivar di castagno (Castanea sativa Mill.) in Emilia Romagna
2010-01-01 Dall'Asta, Chiara; E., Setti; Ganino, Tommaso; Cirlini, Martina; P. A., Amendola; Beghe', Deborah; Galaverna, Gianni; Fabbri, Andrea
In vitro gastrointestinal digestion of the major peach allergen Pru p 3, a lipid transfer protein: Molecular characterization of the products and assessment of their IgE binding abilities
2010-01-01 Cavatorta, Valeria; Sforza, Stefano; G., Aquino; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; E. A., Pastorello; Marchelli, Rosangela
In vitro digestion assay for determination of hidden fumonisins in maize
2010-01-01 Dall'Asta, Chiara; Falavigna, Claudia; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Response of wild-type and high pigment-1 tomato fruit to UV-B depletion: flavonoid profiling and gene expression
2010-01-01 V., Calvenzani; M., Martinelli; V., Lazzeri; D., Giuntini; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; C., Tonelli; A., Ranieri; K., Petroni
Occurrence of ochratoxin A in raw ham muscle, salami and dry-cured ham from pigs fed with contaminated diet
2010-01-01 Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; T., Bertuzzi; A., Moseriti; A., Pietri; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Masked Mycotoxins and Mycotoxin Derivatives: the Hidden Menace
2010-01-01 Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Sforza, Stefano; Marchelli, Rosangela
Angiotensin-Converting Enzyme Inhibitory Activity of Water-Soluble Extracts of Asiago d’Allevo Cheese
2010-01-01 L., Lignitto; Cavatorta, Valeria; S., Balzan; G., Gabai; Galaverna, Gianni; E., Novelli; Sforza, Stefano; S., Segato
Fate of Fusarium mycotoxins in the cereal product supply chain: the deoxynivalenol (DON) case within industrial bread-making technology
2010-01-01 E., Bergamini; D., Catellani; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela; M., Suman
Evaluation of Alternate Isotope-Coded Derivatization Assay (Aida) in the LC-MS/MS Analysis of Aldehydes in Exhaled Breath Condensate
2010-01-01 P., Manini; Andreoli, Roberta; Sforza, Stefano; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Mutti, Antonio; W. M. A., Niessen
CHARACTERIZATION OF THE AROMATIC PROFILE OF VALPOLICELLA, AMARONE AND RECIOTO WINES BY HS-SPME/GC-MS ANALYSIS
2011-01-01 Morini, Elisa; Cirlini, Martina; Dall'Asta, Chiara; Marchelli, Rosangela; Galaverna, Gianni
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Inosine, Ipoxanthine, Creatine and Histidine Dipeptides in “CULATELLO” Sausages | 1-gen-2009 | Lambertini, Francesca; Prandi, B.; Sforza, Stefano; Virgili, R.; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
Nuove Risorse dalla Filiera Avicola | 1-gen-2009 | Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Dall'Asta, Chiara; Lambertini, Francesca; Dossena, Arnaldo | |
Difficulties in fumonisin determination: the issue of hidden fumonisins | 1-gen-2009 | Dall'Asta, Chiara; Mangia, Mattia; Berthiller, F.; Molinelli, A.; Sulyok, M.; Schuhmacher, R.; Krska, R.; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
Accumulation of non-proteolytic aminoacyl derivatives in Parmigiano-Reggiano cheese during ripening | 1-gen-2009 | Sforza, Stefano; Cavatorta, V; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
Free and bound fumonisins in gluten-free food products | 1-gen-2009 | Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Mangia, Mattia; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
A multiresidual method for the simultaneous determination of the main glycoalkaloids and flavonoids in fresh and processed tomato (Solanum lycopersicum L.) by LC-DAD-MS/MS | 1-gen-2009 | Dall'Asta, Chiara; Falavigna, Claudia; Galaverna, Gianni; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
Masked mycotoxins: an emerging issue for food safety | 1-gen-2009 | Galaverna, Gianni; Dall'Asta, Chiara; Mangia, Mattia; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
Complexation of zearalenone and zearalenols with native and modified beta-cyclodextrins. | 1-gen-2009 | Dall'Asta, Chiara; A., Faccini; Galaverna, Gianni; Corradini, Roberto; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
Artisanal Pale Ale Beer: Influence of Bottle Fermentation and Storage | 1-gen-2010 | Bottari, Benedetta; Cirlini, Martina; Morini, E.; Galaverna, Gianni; Gatti, Monica | |
Caratterizzazione della frazione volatile della farina di castagne tramite tecnica HS-SPME/GC-MS | 1-gen-2010 | Cirlini, Martina; Caligiani, Augusta; A., Silvanini; Ganino, Tommaso; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni | |
Composizione chimica di frutti e farine di alcune cultivar di castagno (Castanea sativa Mill.) in Emilia Romagna | 1-gen-2010 | Dall'Asta, Chiara; E., Setti; Ganino, Tommaso; Cirlini, Martina; P. A., Amendola; Beghe', Deborah; Galaverna, Gianni; Fabbri, Andrea | |
In vitro gastrointestinal digestion of the major peach allergen Pru p 3, a lipid transfer protein: Molecular characterization of the products and assessment of their IgE binding abilities | 1-gen-2010 | Cavatorta, Valeria; Sforza, Stefano; G., Aquino; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; E. A., Pastorello; Marchelli, Rosangela | |
In vitro digestion assay for determination of hidden fumonisins in maize | 1-gen-2010 | Dall'Asta, Chiara; Falavigna, Claudia; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
Response of wild-type and high pigment-1 tomato fruit to UV-B depletion: flavonoid profiling and gene expression | 1-gen-2010 | V., Calvenzani; M., Martinelli; V., Lazzeri; D., Giuntini; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; C., Tonelli; A., Ranieri; K., Petroni | |
Occurrence of ochratoxin A in raw ham muscle, salami and dry-cured ham from pigs fed with contaminated diet | 1-gen-2010 | Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; T., Bertuzzi; A., Moseriti; A., Pietri; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
Masked Mycotoxins and Mycotoxin Derivatives: the Hidden Menace | 1-gen-2010 | Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Sforza, Stefano; Marchelli, Rosangela | |
Angiotensin-Converting Enzyme Inhibitory Activity of Water-Soluble Extracts of Asiago d’Allevo Cheese | 1-gen-2010 | L., Lignitto; Cavatorta, Valeria; S., Balzan; G., Gabai; Galaverna, Gianni; E., Novelli; Sforza, Stefano; S., Segato | |
Fate of Fusarium mycotoxins in the cereal product supply chain: the deoxynivalenol (DON) case within industrial bread-making technology | 1-gen-2010 | E., Bergamini; D., Catellani; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela; M., Suman | |
Evaluation of Alternate Isotope-Coded Derivatization Assay (Aida) in the LC-MS/MS Analysis of Aldehydes in Exhaled Breath Condensate | 1-gen-2010 | P., Manini; Andreoli, Roberta; Sforza, Stefano; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Mutti, Antonio; W. M. A., Niessen | |
CHARACTERIZATION OF THE AROMATIC PROFILE OF VALPOLICELLA, AMARONE AND RECIOTO WINES BY HS-SPME/GC-MS ANALYSIS | 1-gen-2011 | Morini, Elisa; Cirlini, Martina; Dall'Asta, Chiara; Marchelli, Rosangela; Galaverna, Gianni |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile