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Comparison of contaminant and residue levels in organic and conventional milk and meat products from Northern Italy 1-gen-2005 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Ferretti, E.; Campanini, G.; Chizzolini, R.
Monitoring of some environmental pollutants and aflatoxin M1 in organic and conventional milk 1-gen-2005 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto
Performances and meat quality of two Italian pig breeds fed diets for commercial hybrids 1-gen-2005 Fortina, R.; Barbera, S.; Lussiana, C.; Mimosi, A.; Tassone, S.; Rossi, A.; Zanardi, Emanuela
The SIQUALTECA project: steam decontamination of carcasses in a commercial pig facility 1-gen-2005 Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Campanini, Giorgio; Chizzolini, Roberto
Indagine sui produttori artigianali di salumi 1-gen-2005 Conter, Mauro; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Pedrelli, P.; Chizzolini, Roberto; Rason, J.
Gli ossidi del colesterolo e loro importanza tossicologica nei prodotti lattiero caseari 1-gen-2006 Grolli, Stefano; Zanardi, Emanuela; Conti, Virna; Conter, Mauro; Merli, Elisa; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana; Ramoni, Roberto
Stable isotopes determination in food authentication: a review 1-gen-2006 Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Boschetti, Tiziano; Iacumin, Paola; Bracchi, Pier Giovanni
Impiego delle radiazioni per il trattamento dei prodotti di salumeria: effetti sulla componente lipidica 1-gen-2006 Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Residui di aminoglicosidi nel latte: analisi di conferma 1-gen-2006 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Varisco, G; Bolzoni, G; Ianieri, Adriana
Concentrazione e ritenzione di macro e microelementi in lombate ovine sottoposte a diverse tecniche di cottura 1-gen-2006 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Montellato, L; Badiani, A.
Preliminary notes on invasion and proliferation of foodborne Listeria monocytogenes strains. 1-gen-2006 Conter, Mauro; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Dorio, V; Vergara, A; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Display life of fresh pork sausage: a comparison between two different packaging systems 1-gen-2006 Chiavaro, Emma; Zanardi, Emanuela; Bottari, Benedetta; Ianieri, Adriana
Effect of radiation processing of pork products on its lipids 1-gen-2006 Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Ghidini, Sergio; Conter, Mauro; Badiani, A; Ianieri, Adriana
Microbiological condition of carcasses and equipment and evaluation of a steam decontamination system in a pig slaughterhouse 1-gen-2006 Conter, Mauro; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Guidi, E; Campanini, Giorgio
Effetto della tipologia di cottura sulla ossidazione lipidica in lombate ovine 1-gen-2006 Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Montellato, L; Maranesi, M; Bochicchio, D; Badiani, A.
Survey on animal welfare and protection during transport in Northern Italy 1-gen-2007 Zanardi, Emanuela; Mussini, V; Ghidini, Sergio; Conter, Mauro; Ianieri, Adriana
Impiego di fibre alimentari solubili nella produzione di prodotti a base di carne fermentati 1-gen-2007 Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Ianieri, Adriana
Caratterizzazione genotipica e sierologica di Listeria monocytogenes isolata da alimenti e ambienti di lavorazione 1-gen-2007 Conter, Mauro; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Zanardi, Emanuela; D'Orio, V; Ghidini, Sergio; Vergara, A; Ianieri, Adriana
Variazioni delle concentrazioni di rame ferro e zinco nella produzione del formaggio Parmigiano-Reggiano 1-gen-2007 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Pecorari, M; Gambini, G; Ianieri, Adriana
Fenomeni di cessione di rame nella produzione dei formaggi Parmigiano Reggiano e Grana Padano 1-gen-2007 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Varisco, G; Bolzoni, G; Ianieri, Adriana
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