NEVIANI, Erasmo

NEVIANI, Erasmo  

Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 311 (tempo di esecuzione: 0.031 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A new simple medium for the detection of Enterococcus faecalis and Enterococcus faecium by measurement of conductance cheanges 1-gen-1993 Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
A poliphasic approach to higlight genotypic and phenotypic diversities of Lactobacillus helveticus strains isolated from dairy starter cultures and cheeses 1-gen-2002 Lombardi, A.; DAL MAISTRO, L.; DE DEA, P.; Gatti, Monica; Giraffa, G.; Neviani, Erasmo
Acidification activity of thermophilic lactobacilli under the temperature gradient of Grana cheesemaking. 1-gen-1995 Neviani, Erasmo; R., Divizia; E., Abbiati; Gatti, Monica
Acidifyng activity of Streptococcus thermophilus under a thermal cycle process 1-gen-1993 G., Giraffa; Neviani, Erasmo; D., Carminati
Advancement in LH-PCR methodology for multiple microbial species detections in fermented foods 1-gen-2018 Savo Sardaro, Maria Luisa; Perin, Luana Martins; Bancalari, Elena; Neviani, Erasmo; Gatti, Monica
AFLP protocol comparison for microbial diversity fingerprinting 1-gen-2019 Bertani, G.; Savo Sardaro, M. L.; Neviani, E.; Lazzi, C.
AFLP technique as molecular typing of Streptococcus thermophilus strains 1-gen-2009 Bove, Claudio Giorgio; Lazzi, Camilla; Sgarbi, Elisa; Gatti, Monica; F., La Gioia; M., Marzotto; S., Torriani; Neviani, Erasmo
Amino acid requirements and aminopeptidase activities in Streptococcus salivarius subsp. thermophilus. 1-gen-1994 D., Carminati; Gatti, Monica; G., Giraffa; Neviani, Erasmo
Amino acid requirements and peptidase activities of Streptococcus salivarius subsp. thermophilius. 1-gen-1995 Neviani, Erasmo; G., Giraffa; A., Brizzi; D., Carminati
Amino acid requirements and peptidase activities of Streptococcus salivarius subsp. thermophilus 1-gen-1995 Neviani, E.; Giraffa, G.; Brizzi, A.; Carminati, D.
Aminopeptidase activities of Propionibacterium freudenreichii dairy isolates 1-gen-2002 Neviani, E.; Rossi, F.; Fornasari, M. E.; Dellaglio, F.; Torriani, S.
An optimised and reproducible protocol for rapid DNA exstraction from lactic acid bacteria 1-gen-2000 Giraffa, G.; Rossetti, L.; Neviani, Erasmo
Analisi critica di nuovi strumenti di indagine per la tassonomia microbica e per la catalogazione della biodiversità 1-gen-2000 G., Giraffa; Neviani, Erasmo; R., Giangiacomo
Analysis of bifidobacterial evolution using a multilocus approach 1-gen-2006 Ventura, Marco; C., Canchaya; A., DEL CASALE; F., Dellaglio; Neviani, Erasmo; G. F., Fitzgerald; D., VAN SINDEREN
Analysis of Conductance Changes as a Growth Index of Lactic Acid Bacteria in Milk 1-gen-1993 Lanzanova, M.; Mucchetti, G.; Neviani, E.
Analysis of conductance chenges as a growth index of lactic acid bacteria in milk 1-gen-1993 M., Lanzanova; Mucchetti, Germano; Neviani, Erasmo
Andamento della proteolisi nel corso della maturazione del Parmigiano-Reggiano. 1-gen-2010 Franceschi, Piero; Summer, Andrea; S., Sandri; Malacarne, Massimo; Formaggioni, Paolo; A., Pecorari; P., Vecchia; Neviani, Erasmo; Mariani, Primo
Anti-Listeria activity by Enterococci in a model predicting the temperature evolution of Taleggio, an Italian cheese. 1-gen-1994 G., Giraffa; Neviani, Erasmo; G., Torri Tarelli
Antibiotic resistance of lactobacilli isolated from two Italianhard cheeses 1-gen-2009 Belletti, N; Gatti, Monica; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo; Tabanelli, G; Gardini, F.
Antibiotico-Resistenza. Un problema emergente anche per il settore caseario? 1-gen-2005 Neviani, Erasmo; Mucchetti, Germano