Sfoglia per Autore
ESI-mass spectrometry analysis of unsubstituted and disubstituted beta-cyclodextrins: Fragmentation mode and identification of the AB, AC, AD regioisomers
2003-01-01 Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Corradini, Roberto; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Nuovi metodi HPLC-FLD e LC-ESI-MS per la determinazione simultanea di tricoteceni di tipo A e B negli alimenti
2004-01-01 Galaverna, Gianni; Dall'Asta, Chiara; A., Biancardi; M., Gasparini; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Gamma-glutamil dipeptidi nel Parmigiano-Reggiano, nel Grana Padano e nel Prosciutto di Parma: identificazione, origine, quantificazione e loro rilevanza tecnologica come marker di stagionatura
2004-01-01 Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; P., Lasagni; L., Corradi; V., Mileo; F., Orsi; C., Grisendi; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Trans-Resveratrolo glucuronato in campioni di siero umano dopo consumo di moderate quantità di vino rosso durante un pranzo standard
2004-01-01 Sforza, Stefano; F., Franceschini; Galaverna, Gianni; Marchelli, Rosangela
Simultaneous detection of type A and type B trichothecenes in cereals by liquid chromatography-electrospray ionization mass spectrometry using NaCl as cationization agent
2004-01-01 Dall'Asta, Chiara; Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Study of the oligopeptide fraction in Grana Padano and Parmigiano-Reggiano chesees by liquid chromatography-electrospray ionisation mass spectrometry
2004-01-01 Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Neviani, Erasmo; C., Pinelli; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Reversed-phase liquid chromatography method for the determination of ochratoxin A in wine
2004-01-01 Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Simultaneous liquid chromatography-fluorescence analysis of type A and type B trichothecenes as fluorescent derivatives via reaction with coumarin-3-carbonyl chloride
2004-01-01 Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Biancardi, A.; Gasparini, M.; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Enantioselective Fluorescence Sensing of Amino Acids by Modified Cyclodextrins: Role of the Cavity and Sensing Mechanism
2004-01-01 Pagliari, S.; Corradini, Roberto; Galaverna, Gianni; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Montalti, M.; Prodi, L.; Zaccheroni, N.; Marchelli, Rosangela
Detection of the R553X DNA single point mutation related to cystic fibrosis by a “chiral box” D-lysine-peptide nucleic acid probe by capillary Electrophoresis
2005-01-01 Tedeschi, Tullia; M., Chiari; Galaverna, Gianni; Sforza, Stefano; M., Cretich; Corradini, Roberto; Marchelli, Rosangela
Bioavailability of trans-resveratrol from red wine in humans
2005-01-01 Vitaglione, P.; Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Ghidini, C.; Caporaso, N.; Vescovi, P. P.; Fogliano, V.; Marchelli, Rosangela
Alternate Isotope-Coded Derivatisation Assay: an isotope dilution method applied to the quantification of Zearalenone in maize fluor
2005-01-01 Sforza, Stefano; Dall'Asta, Chiara; Moseriti, A.; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Fast parallel enantiomeric analysis of unmodified amino acids by sensing with fluorescent β-cyclodextrins
2005-01-01 Corradini, Roberto; C., Paganuzzi; Marchelli, Rosangela; S., Pagliari; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Galaverna, Gianni; A., Duchateau
An innovative LC-MS approach applied to the determination of zearalenone in maize flou:r: Alternate Isotope-coded Derivatization Assay (AIDA)
2005-01-01 Dall'Asta, Chiara; Sforza, Stefano; Moseriti, A; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, R.
Metodi per la determinazione di micotossine negli alimenti
2006-01-01 Dall'Asta, Chiara; Moseriti, A; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, R.
EFFECT OF EXTENDED AGING OF PARMA DRY-CURED HAM ON THE CONTENT OF OLIGOPEPTIDES AND FREE AMINO ACIDS
2006-01-01 Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Schivazappa, C; Marchelli, Rosangela; Dossena, Arnaldo; Virgili, R.
A portable fluorometer for the rapid screening of M1 aflatoxin in milk
2006-01-01 C., Cucci; A. G., Mignani; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela; Pela, Roberto
Determinazione di Fumonisine Libere e Legate in Prodotti Alimentari a Base di Mais mediante LC/ESI/MS/MS
2007-01-01 Galaverna, Gianni; Dall'Asta, Chiara; Sforza, Stefano; Dossena, A; Marchelli, Rosangela
Evoluzione della frazione amminoacidica e peptidica del parmigiano-reggiano fino all'ottavo mese di stagionatura
2007-01-01 Cavatorta, V; Sforza, Stefano; Lambertini, F; Bellini, M; Stefani, F; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
A new validated HPLC-FLD method for detecting ochratoxin A in dry-cured meat and in blue cheese
2007-01-01 Dall'Asta, Chiara; DE DEA LINDNER, J; Galaverna, Gianni; Virgili, R; Neviani, Erasmo; Dossena, Arnaldo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
ESI-mass spectrometry analysis of unsubstituted and disubstituted beta-cyclodextrins: Fragmentation mode and identification of the AB, AC, AD regioisomers | 1-gen-2003 | Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Corradini, Roberto; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
Nuovi metodi HPLC-FLD e LC-ESI-MS per la determinazione simultanea di tricoteceni di tipo A e B negli alimenti | 1-gen-2004 | Galaverna, Gianni; Dall'Asta, Chiara; A., Biancardi; M., Gasparini; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
Gamma-glutamil dipeptidi nel Parmigiano-Reggiano, nel Grana Padano e nel Prosciutto di Parma: identificazione, origine, quantificazione e loro rilevanza tecnologica come marker di stagionatura | 1-gen-2004 | Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; P., Lasagni; L., Corradi; V., Mileo; F., Orsi; C., Grisendi; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
Trans-Resveratrolo glucuronato in campioni di siero umano dopo consumo di moderate quantità di vino rosso durante un pranzo standard | 1-gen-2004 | Sforza, Stefano; F., Franceschini; Galaverna, Gianni; Marchelli, Rosangela | |
Simultaneous detection of type A and type B trichothecenes in cereals by liquid chromatography-electrospray ionization mass spectrometry using NaCl as cationization agent | 1-gen-2004 | Dall'Asta, Chiara; Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
Study of the oligopeptide fraction in Grana Padano and Parmigiano-Reggiano chesees by liquid chromatography-electrospray ionisation mass spectrometry | 1-gen-2004 | Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Neviani, Erasmo; C., Pinelli; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
Reversed-phase liquid chromatography method for the determination of ochratoxin A in wine | 1-gen-2004 | Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
Simultaneous liquid chromatography-fluorescence analysis of type A and type B trichothecenes as fluorescent derivatives via reaction with coumarin-3-carbonyl chloride | 1-gen-2004 | Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Biancardi, A.; Gasparini, M.; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
Enantioselective Fluorescence Sensing of Amino Acids by Modified Cyclodextrins: Role of the Cavity and Sensing Mechanism | 1-gen-2004 | Pagliari, S.; Corradini, Roberto; Galaverna, Gianni; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Montalti, M.; Prodi, L.; Zaccheroni, N.; Marchelli, Rosangela | |
Detection of the R553X DNA single point mutation related to cystic fibrosis by a “chiral box” D-lysine-peptide nucleic acid probe by capillary Electrophoresis | 1-gen-2005 | Tedeschi, Tullia; M., Chiari; Galaverna, Gianni; Sforza, Stefano; M., Cretich; Corradini, Roberto; Marchelli, Rosangela | |
Bioavailability of trans-resveratrol from red wine in humans | 1-gen-2005 | Vitaglione, P.; Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Ghidini, C.; Caporaso, N.; Vescovi, P. P.; Fogliano, V.; Marchelli, Rosangela | |
Alternate Isotope-Coded Derivatisation Assay: an isotope dilution method applied to the quantification of Zearalenone in maize fluor | 1-gen-2005 | Sforza, Stefano; Dall'Asta, Chiara; Moseriti, A.; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
Fast parallel enantiomeric analysis of unmodified amino acids by sensing with fluorescent β-cyclodextrins | 1-gen-2005 | Corradini, Roberto; C., Paganuzzi; Marchelli, Rosangela; S., Pagliari; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Galaverna, Gianni; A., Duchateau | |
An innovative LC-MS approach applied to the determination of zearalenone in maize flou:r: Alternate Isotope-coded Derivatization Assay (AIDA) | 1-gen-2005 | Dall'Asta, Chiara; Sforza, Stefano; Moseriti, A; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, R. | |
Metodi per la determinazione di micotossine negli alimenti | 1-gen-2006 | Dall'Asta, Chiara; Moseriti, A; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, R. | |
EFFECT OF EXTENDED AGING OF PARMA DRY-CURED HAM ON THE CONTENT OF OLIGOPEPTIDES AND FREE AMINO ACIDS | 1-gen-2006 | Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Schivazappa, C; Marchelli, Rosangela; Dossena, Arnaldo; Virgili, R. | |
A portable fluorometer for the rapid screening of M1 aflatoxin in milk | 1-gen-2006 | C., Cucci; A. G., Mignani; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela; Pela, Roberto | |
Determinazione di Fumonisine Libere e Legate in Prodotti Alimentari a Base di Mais mediante LC/ESI/MS/MS | 1-gen-2007 | Galaverna, Gianni; Dall'Asta, Chiara; Sforza, Stefano; Dossena, A; Marchelli, Rosangela | |
Evoluzione della frazione amminoacidica e peptidica del parmigiano-reggiano fino all'ottavo mese di stagionatura | 1-gen-2007 | Cavatorta, V; Sforza, Stefano; Lambertini, F; Bellini, M; Stefani, F; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela | |
A new validated HPLC-FLD method for detecting ochratoxin A in dry-cured meat and in blue cheese | 1-gen-2007 | Dall'Asta, Chiara; DE DEA LINDNER, J; Galaverna, Gianni; Virgili, R; Neviani, Erasmo; Dossena, Arnaldo |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile