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Study on Lipid Fractions of Streptococcus Thermophilus by TLC, GC, GC/MS Techniques.
2006-01-01 Pelizzola, V.; Avalli, A.; Povolo, M.; Contarini, G.; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo
Un sistema modello per prevedere l'attività amminopeptidasica dei batteri lattici durante la maturazione del Parmigiano Reggiano
2006-01-01 Gatti, Monica; Lazzi, Camilla; Bernini, Valentina; DE DEA LINDNER, J; Bottari, Benedetta; Santarelli, M; Turroni, Francesca; Mucchetti, Germano; Neviani, Erasmo
Evaluation of cell viability and bacterial composition of the Grana Padano whey starter ecosystem
2006-01-01 Bernini, Valentina; Bottari, Benedetta; Santarelli, Marcela; Turroni, Francesca; Lazzi, Camilla; Ventura, Marco; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Display life of fresh pork sausage: a comparison between two different packaging systems
2006-01-01 Chiavaro, Emma; Zanardi, Emanuela; Bottari, Benedetta; Ianieri, Adriana
Impiego di LH-(RT) PCR per lo studio di popolazioni microbiche complesse
2006-01-01 Santarelli, Marcela; Lazzi, Camilla; Bottari, Benedetta; Bernini, Valentina; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Studio della vitalità e coltivabilità della popolazione microbica presente nei sieroinnesti naturali
2006-01-01 Bottari, Benedetta; Lazzi, Camilla; Santarelli, Marcela; De Dea Lindner, J.; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Evaluation of microbial presence and activity in cheese: pathogenic microorganisms and microorganisms with technological function
2006-01-01 Bottari, Benedetta
Application of FISH technology for microbiological analysis: current state and prospects
2006-01-01 Bottari, Benedetta; Ercolini, D; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Evoluzione della microflora lattica e delle attività aminopeptidasiche nella maturazione del Parmigiano Reggiano.
2007-01-01 DE DEA LINDNER, J; Lazzi, Camilla; Turroni, Francesca; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo; Gatti, Monica
Fluorescence techniques for identifying and evaluating viability of microorganisms in food samples
2007-01-01 Bottari, Benedetta
Study on lipid fractions of Streptococcus thermophilus by TLC, GC and GC/MS techniques
2007-01-01 Pelizzola, V.; Povolo, M.; Avalli, A.; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo; Contarini, G.
FISH for detecting, identifying and studying dynamics of microbial population in food samples
2007-01-01 Bottari, Benedetta; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Dynamics of whole and lysed bacterial cells during Parmigiano Reggiano cheese production and ripening
2008-01-01 Lindner, Juliano; DE LORENTIIS, Angela; Santarelli, Marcela; Bernini, Valentina; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo; Gatti, Monica
Yeast viability and fermentation activities in artisanal pils beer
2008-01-01 Panizza, Elena; Bottari, Benedetta; Campari, G.; Gatti, Monica
Dinamiche Microbiche durante la produzione e la stagionatura del Parmigiano Reggiano
2008-01-01 Gatti, Monica; Lindner, Juliano; DE LORENTIIS, Angela; Bottari, Benedetta; Santarelli, Marcela; Bernini, Valentina; Neviani, Erasmo
Microbial Dynamics During Parmigiano Reggiano Cheese Production and Ripening
2008-01-01 Bernini, Valentina; DE DEA LINDNER, J; Gatti, Monica; DE LORENTIIS, A; Bottari, Benedetta; Santarelli, M; Neviani, Erasmo
Efficacy of different storage practices in maintaining the physicochemical and microbiological properties of fresh pork sausage
2008-01-01 Chiavaro, Emma; Zanardi, Emanuela; Bottari, Benedetta; Ianieri, Adriana
Dynamics of whole and lysed bacterial cells during Parmigiano-Reggianocheese production and ripening
2008-01-01 Gatti, Monica; DE DEA LINDNER, J; DE LORENTIIS, A; Bottari, Benedetta; Santarelli, M; Bernini, Valentina; Neviani, Erasmo
Whey starter for Parmigiano Reggiano: culture independent approach
2009-01-01 Santarelli, Marcela; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo; Gatti, Monica
FISH in Food Microbiology
2009-01-01 Bottari, Benedetta; Ercolini, D; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Study on Lipid Fractions of Streptococcus Thermophilus by TLC, GC, GC/MS Techniques. | 1-gen-2006 | Pelizzola, V.; Avalli, A.; Povolo, M.; Contarini, G.; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo | |
Un sistema modello per prevedere l'attività amminopeptidasica dei batteri lattici durante la maturazione del Parmigiano Reggiano | 1-gen-2006 | Gatti, Monica; Lazzi, Camilla; Bernini, Valentina; DE DEA LINDNER, J; Bottari, Benedetta; Santarelli, M; Turroni, Francesca; Mucchetti, Germano; Neviani, Erasmo | |
Evaluation of cell viability and bacterial composition of the Grana Padano whey starter ecosystem | 1-gen-2006 | Bernini, Valentina; Bottari, Benedetta; Santarelli, Marcela; Turroni, Francesca; Lazzi, Camilla; Ventura, Marco; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo | |
Display life of fresh pork sausage: a comparison between two different packaging systems | 1-gen-2006 | Chiavaro, Emma; Zanardi, Emanuela; Bottari, Benedetta; Ianieri, Adriana | |
Impiego di LH-(RT) PCR per lo studio di popolazioni microbiche complesse | 1-gen-2006 | Santarelli, Marcela; Lazzi, Camilla; Bottari, Benedetta; Bernini, Valentina; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo | |
Studio della vitalità e coltivabilità della popolazione microbica presente nei sieroinnesti naturali | 1-gen-2006 | Bottari, Benedetta; Lazzi, Camilla; Santarelli, Marcela; De Dea Lindner, J.; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo | |
Evaluation of microbial presence and activity in cheese: pathogenic microorganisms and microorganisms with technological function | 1-gen-2006 | Bottari, Benedetta | |
Application of FISH technology for microbiological analysis: current state and prospects | 1-gen-2006 | Bottari, Benedetta; Ercolini, D; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo | |
Evoluzione della microflora lattica e delle attività aminopeptidasiche nella maturazione del Parmigiano Reggiano. | 1-gen-2007 | DE DEA LINDNER, J; Lazzi, Camilla; Turroni, Francesca; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo; Gatti, Monica | |
Fluorescence techniques for identifying and evaluating viability of microorganisms in food samples | 1-gen-2007 | Bottari, Benedetta | |
Study on lipid fractions of Streptococcus thermophilus by TLC, GC and GC/MS techniques | 1-gen-2007 | Pelizzola, V.; Povolo, M.; Avalli, A.; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo; Contarini, G. | |
FISH for detecting, identifying and studying dynamics of microbial population in food samples | 1-gen-2007 | Bottari, Benedetta; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo | |
Dynamics of whole and lysed bacterial cells during Parmigiano Reggiano cheese production and ripening | 1-gen-2008 | Lindner, Juliano; DE LORENTIIS, Angela; Santarelli, Marcela; Bernini, Valentina; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo; Gatti, Monica | |
Yeast viability and fermentation activities in artisanal pils beer | 1-gen-2008 | Panizza, Elena; Bottari, Benedetta; Campari, G.; Gatti, Monica | |
Dinamiche Microbiche durante la produzione e la stagionatura del Parmigiano Reggiano | 1-gen-2008 | Gatti, Monica; Lindner, Juliano; DE LORENTIIS, Angela; Bottari, Benedetta; Santarelli, Marcela; Bernini, Valentina; Neviani, Erasmo | |
Microbial Dynamics During Parmigiano Reggiano Cheese Production and Ripening | 1-gen-2008 | Bernini, Valentina; DE DEA LINDNER, J; Gatti, Monica; DE LORENTIIS, A; Bottari, Benedetta; Santarelli, M; Neviani, Erasmo | |
Efficacy of different storage practices in maintaining the physicochemical and microbiological properties of fresh pork sausage | 1-gen-2008 | Chiavaro, Emma; Zanardi, Emanuela; Bottari, Benedetta; Ianieri, Adriana | |
Dynamics of whole and lysed bacterial cells during Parmigiano-Reggianocheese production and ripening | 1-gen-2008 | Gatti, Monica; DE DEA LINDNER, J; DE LORENTIIS, A; Bottari, Benedetta; Santarelli, M; Bernini, Valentina; Neviani, Erasmo | |
Whey starter for Parmigiano Reggiano: culture independent approach | 1-gen-2009 | Santarelli, Marcela; Bottari, Benedetta; Neviani, Erasmo; Gatti, Monica | |
FISH in Food Microbiology | 1-gen-2009 | Bottari, Benedetta; Ercolini, D; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo |
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