Volatile profile of biscuits and fresh pasta enriched with chestnut flour and peels / Rodolfi, Margherita; Paciulli, Maria; Ganino, Tommaso; Pugliese, Alessandro; Rinaldi, Massimiliano; Chiancone, Benedetta; Chiavaro, Emma. - 25:(2019). (Intervento presentato al convegno VII Convegno Nazionale sul Castagno - Catanea 2019 tenutosi a Pergine Valsugana (TN) nel 11-14 Giugno 2019).

Volatile profile of biscuits and fresh pasta enriched with chestnut flour and peels

Margherita Rodolfi;Maria Paciulli;Tommaso Ganino;Alessandro Pugliese;Massimiliano Rinaldi;Benedetta Chiancone;Emma Chiavaro
2019-01-01

2019
978-88-905628-3-9
Volatile profile of biscuits and fresh pasta enriched with chestnut flour and peels / Rodolfi, Margherita; Paciulli, Maria; Ganino, Tommaso; Pugliese, Alessandro; Rinaldi, Massimiliano; Chiancone, Benedetta; Chiavaro, Emma. - 25:(2019). (Intervento presentato al convegno VII Convegno Nazionale sul Castagno - Catanea 2019 tenutosi a Pergine Valsugana (TN) nel 11-14 Giugno 2019).
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