Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 61 a 80 di 268
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
ESI-mass spectrometry analysis of unsubstituted and disubstituted beta-cyclodextrins: Fragmentation mode and identification of the AB, AC, AD regioisomers 1-gen-2003 Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Corradini, Roberto; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Enantioselective Fluorescence Sensing of Amino Acids by Modified Cyclodextrins: Role of the Cavity and Sensing Mechanism 1-gen-2004 Pagliari, S.; Corradini, Roberto; Galaverna, Gianni; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Montalti, M.; Prodi, L.; Zaccheroni, N.; Marchelli, Rosangela
Simultaneous detection of type A and type B trichothecenes in cereals by liquid chromatography-electrospray ionization mass spectrometry using NaCl as cationization agent 1-gen-2004 Dall'Asta, Chiara; Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Simultaneous liquid chromatography-fluorescence analysis of type A and type B trichothecenes as fluorescent derivatives via reaction with coumarin-3-carbonyl chloride 1-gen-2004 Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Biancardi, A.; Gasparini, M.; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Study of the oligopeptide fraction in Grana Padano and Parmigiano-Reggiano chesees by liquid chromatography-electrospray ionisation mass spectrometry 1-gen-2004 Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Neviani, Erasmo; C., Pinelli; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Reversed-phase liquid chromatography method for the determination of ochratoxin A in wine 1-gen-2004 Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Nuovi metodi HPLC-FLD e LC-ESI-MS per la determinazione simultanea di tricoteceni di tipo A e B negli alimenti 1-gen-2004 Galaverna, Gianni; Dall'Asta, Chiara; A., Biancardi; M., Gasparini; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Gamma-glutamil dipeptidi nel Parmigiano-Reggiano, nel Grana Padano e nel Prosciutto di Parma: identificazione, origine, quantificazione e loro rilevanza tecnologica come marker di stagionatura 1-gen-2004 Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; P., Lasagni; L., Corradi; V., Mileo; F., Orsi; C., Grisendi; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Trans-Resveratrolo glucuronato in campioni di siero umano dopo consumo di moderate quantità di vino rosso durante un pranzo standard 1-gen-2004 Sforza, Stefano; F., Franceschini; Galaverna, Gianni; Marchelli, Rosangela
Fast parallel enantiomeric analysis of unmodified amino acids by sensing with fluorescent β-cyclodextrins 1-gen-2005 Corradini, Roberto; C., Paganuzzi; Marchelli, Rosangela; S., Pagliari; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Galaverna, Gianni; A., Duchateau
Detection of the R553X DNA single point mutation related to cystic fibrosis by a “chiral box” D-lysine-peptide nucleic acid probe by capillary Electrophoresis 1-gen-2005 Tedeschi, Tullia; M., Chiari; Galaverna, Gianni; Sforza, Stefano; M., Cretich; Corradini, Roberto; Marchelli, Rosangela
Bioavailability of trans-resveratrol from red wine in humans 1-gen-2005 Vitaglione, P.; Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Ghidini, C.; Caporaso, N.; Vescovi, P. P.; Fogliano, V.; Marchelli, Rosangela
An innovative LC-MS approach applied to the determination of zearalenone in maize flou:r: Alternate Isotope-coded Derivatization Assay (AIDA) 1-gen-2005 Dall'Asta, Chiara; Sforza, Stefano; Moseriti, A; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, R.
Alternate Isotope-Coded Derivatisation Assay: an isotope dilution method applied to the quantification of Zearalenone in maize fluor 1-gen-2005 Sforza, Stefano; Dall'Asta, Chiara; Moseriti, A.; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Metodi per la determinazione di micotossine negli alimenti 1-gen-2006 Dall'Asta, Chiara; Moseriti, A; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, R.
A portable fluorometer for the rapid screening of M1 aflatoxin in milk 1-gen-2006 C., Cucci; A. G., Mignani; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela; Pela, Roberto
EFFECT OF EXTENDED AGING OF PARMA DRY-CURED HAM ON THE CONTENT OF OLIGOPEPTIDES AND FREE AMINO ACIDS 1-gen-2006 Sforza, Stefano; Galaverna, Gianni; Schivazappa, C; Marchelli, Rosangela; Dossena, Arnaldo; Virgili, R.
Application of alternative isotope-coded derivatization assay (AIDA) to the LC-MS/MS analysis of aldehydes in exhaled breath condensate. 1-gen-2007 Andreoli, Roberta; Sforza, Stefano; Manini, P; Galaverna, Gianni; Mutti, Antonio; Niessen, W. M. A.
Enantioselective separation of amino acids and hydroxy acids by ligand exchange with copper(II) complexes in HPLC (chiral eluent)and in fast sensing systems. 1-gen-2007 Marchelli, Rosangela; Corradini, Roberto; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Dallavalle, Francesco; Sforza, Stefano
D-amino acids in food 1-gen-2007 Marchelli, Rosangela; Galaverna, Gianni; Dossena, Arnaldo; Palla, Gerardo Giovanni; Bobbio, A; Santaguida, S; Grozeva, K; Corradini, Roberto; Sforza, Stefano
Mostrati risultati da 61 a 80 di 268
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile