Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 126
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Sostanze chirali come indicatori molecolari di genuinità dell’Aceto balsamico tradizionale di Modena (ABTM). 1-gen-1997 Chiavaro, Emma; Palla, Gerardo Giovanni
Chiral Indicators of Ageing in Balsamic Vinegars 1-gen-1997 Chiavaro, Emma; Caligiani, Augusta; Palla, Gerardo Giovanni
Determinazione di componenti aromatiche del vino e correlazione con l’attività fermentativa 1-gen-1998 P., Romano; Brandolini, Vincenzo; Palla, Gerardo Giovanni; R., Marchese; Caligiani, Augusta
Characterisation of proteinaceous binders by multivariate analysis of their amino acid “fingerprint” 1-gen-1998 Casoli, Antonella; M., Fichera; A. P., Fifi; G., Musumarra; Palla, Gerardo Giovanni
Gilded stuccoes of the italian baroque 1-gen-1998 Toniolo, L.; Colombo, C.; Bruni, S.; Fermo, P.; Casoli, A.; Palla, G.; Bianchi, C. L.
Chiral indicators of ageing in balsamic vinegars of Modena. 1-gen-1998 Chiavaro, Emma; Caligiani, Augusta; Palla, Gerardo Giovanni
Gilt stuccoes of the italian baroque 1-gen-1998 C., Colombo; L., Toniolo; S., Bruni; P., Fermo; Casoli, Antonella; Palla, Gerardo Giovanni; C. L., Bianchi
Discrimination Properties of Tetraamidic Branched Selectors 1-gen-1998 F., Peri; Maggi, Raimondo; Palla, Gerardo Giovanni; Bigi, Franca; Corradini, Roberto; M., Bocchi; L., Righi; Sartori, Giovanni
Characterization of italian vinegar by pyrolysis-mass spectrometry and a sensor technique 1-gen-1998 E., Anklam; M., Lipp; B., Radovic; Chiavaro, Emma; Palla, Gerardo Giovanni
Occurrence of D-Amino Acids in a Typical Semi-hard Cheese 1-gen-1999 Innocente, N.; Palla, Gerardo Giovanni
Determinazione di acidi grassi insaturi coniugati in prodotti lattiero-caseari via GC-MS 1-gen-1999 Caligiani, Augusta; Palla, Gerardo Giovanni
Evaluation of stereoisomers of 2,3-butanediol and acetoin to differentiate Saccharomyces cerevisiae and Kloeckera apiculata wine strains 1-gen-2000 Romano, P; Palla, Gerardo Giovanni; Caligiani, Augusta; Brandolini, V; Maietti, A; Salzano, G.
Dicarboxylic acids as molecular marker of thermal degradation of fish oils 1-gen-2000 Palla, Gerardo Giovanni; Cornini, M; Usberti, F; Caligiani, Augusta
GC-MS determination of short chain carboxylic acids in fresh and heated seed and fish oils 1-gen-2000 Palla, Gerardo Giovanni; M., Cornini; F., Usberti; Caligiani, Augusta
Epimerization of Peptide Nucleic Acid Analogs During Solid-Phase Synthesis: Optimization of the Coupling Conditions for Increasing the Optical Purity 1-gen-2001 Corradini, Roberto; Sforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Palla, Gerardo Giovanni; R., Rocchi; F., Filira; F., Nastri; Marchelli, Rosangela
Application of Gas Chromatography - Mass Spectrometry analysis to the study of works of art: paint media identification in polychrome multi-material sculptures 1-gen-2001 Casoli, Antonella; P., Cremonesi; Palla, Gerardo Giovanni; M., Vizzari
Fatty acids and sterols of Pistacia atlantica fruit oil. 1-gen-2002 Yousfi, M; Nedjmi, B.; Bellal, R.; BEN BERTAL, D.; Palla, Gerardo Giovanni
Determination of alpha-hydroxy acids and esters in wine and vinegars by GC and GC-MS with chiral capillary columns 1-gen-2002 F., Loris; Caligiani, Augusta; Palla, Gerardo Giovanni
Presence and racemization of amino acids in calcium oxalate patinas. A case study from the Baptistery in Parma, Italy 1-gen-2002 Casoli, Antonella; Palla, Gerardo Giovanni
Presence and racemisation of amino acids in calcium oxalate patinas. A case study from the baptistery in Parma, Italy 1-gen-2002 Casoli, A.; Palla, G.
Mostrati risultati da 21 a 40 di 126
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile