Sfoglia per Autore
Maturity acceleration of italian dried sausage by Staphylococcus carnosus-Relationship between maturity and flavour compounds
2002-01-01 Stahnke, L. H.; Holck, A.; Jensen, A.; Nilsen, A.; Zanardi, Emanuela
Aspetti di sicurezza dei prodotti biologici di origine animale
2003-01-01 Ghidini, Sergio; Varisco, G.; Zanardi, Emanuela; Battaglia, Alessandra; Pinotti, M.; Chizzolini, Roberto
Indagine preliminare sullo stato di ossidazione lipidica di salumi sottoposti a trattamento con radiazioni ionizzanti
2003-01-01 Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Chizzolini, Roberto
Plasma fatty acids response to central volume expansion in salt-sensitive hypertension
2003-01-01 Coruzzi, Paolo; Brambilla, Lorenzo; Brambilla, Valerio; Gualerzi, Massimo; Parati, G.; DI RIENZO, M.; Zanardi, Emanuela; Novarini, Almerico
Prevalence of molecules of ß-lactam antibiotics in bovine milk in Lombardia and Emilia Romagna
2003-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Varisco, G.; Chizzolini, R.
Effect of light exposure on lipid and colour stability of Southern and Northern European type of sausages
2003-01-01 Zanardi, Emanuela; Dorigoni, V.; Chizzolini, Roberto; Badiani, A.
Residues of ß-lactam antibiotics in bovine milk: confirmatory analysis by liquid chromatography tandem mass spectrometry after microbial assay screening
2003-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Varisco, G.; Chizzolini, Roberto
Diversitè des ateliers traditionelles et fermiers des saucissons secs de l'Europe du Sud
2004-01-01 Lebecque, A; Rason, J; Chizzolini, Roberto; Fadda, S; Fraqueza, M. J.; Garriga, M; Ianieri, Adriana; Nychas, G; Patarata, L; Vergara, A; Zanardi, Emanuela
Lipid oxidation and 2-alchylcyclobutanones in irradiated traditional pork products
2004-01-01 Battaglia, A; Zanardi, Emanuela; Dazzi, Gabriella; Chizzolini, Roberto
Indagine sulla presnza di metalli pesanti nel formaggio parmigiano-reggiano
2004-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Battaglia, A.; Pecorari, M.; Campanini, Giorgio
Indagine preliminare sullo stato di ossidazione lipidica di salumi sottoposti a trattamento con radiazioni ionizzanti
2004-01-01 Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Chizzolini, Roberto
Lipolysis and lipid oxidation in fermented sausages depending on different processing conditions and different antioxidants
2004-01-01 Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Battaglia, A.; Chizzolini, R.
Selected nutrient contents, fatty acid composition, including conjugated linoleic acid, and retention values in separable lean from lamb rib loins as affected by external fat and cooking method
2004-01-01 Badiani, A.; Montellato, L.; Bochicchio, D.; Anfossi, P.; Zanardi, Emanuela; Maranesi, M.
Residues of beta-lactam antibiotics in bovine milk: HPLC-MS/MS confirmatory analysis after microbial assay screening
2004-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Chizzolini, Roberto; Benedetti, M.; Varisco, G.
Indagine sui produttori artigianali di salami: valutazione dell'autocontrollo
2005-01-01 Conter, Mauro; Muscariello, T; Zanardi, Emanuela; Losito, P; Pennisi, L; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage
2005-01-01 Conter, Mauro; Muscariello, T; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Vergara, A; Campanini, Giorgio; Ianieri, Adriana
Effetto della tipologia di cottura sulla ossidazione lipidica in lombate ovine
2005-01-01 Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Montellato, L; Maranesi, M; Bochicchio, D; Badiani, A.
Possibilità di utilizzo dell'ICP-AES nell'ispezione degli alimenti di origine animale
2005-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Ianieri, Adriana; Campanini, Giorgio
Concentrazione e ritenzione di macro- e micro-elementi in lombate ovine sottoposte a diverse tecniche di cottura
2005-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Montellato, L; Badiani, A.
Predictive models of heavy metals and toxic elements distribution during Parmigiano Reggiano cheese production
2005-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Malpeli, C.; Ianieri, Adriana; Campanini, Giorgio
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile