Sfoglia per Autore
Uso della spettroscopia NMR per la rivelazione del trattamento di irradiazione di prodotti a base di carne.
2012-01-01 Zanardi, Emanuela; Caligiani, Augusta; E., Padovani; M., Mariani; Ghidini, Sergio; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Palla, Gerardo Giovanni; Ianieri, Adriana
Macro and micro elements profile of yak (Bos grunniens) milk from Qilian of Qinghai plateau
2012-01-01 W., Sun; Ghidini, Sergio; Y., Luo; Zanardi, Emanuela; H., Ma; Ianieri, Adriana
Listeria monocytogenes: biofilm in food processing
2012-01-01 DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Conter, Mauro; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; A., Vergara; D., Paludi; A. R., Festino; Ianieri, Adriana
Staphylococcus aureus meticillino-resistenti (MRSA) nella filiera suina
2012-01-01 DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Ianieri, Adriana; A., Vergara
Microbial ecosystem of traditional dry fermented sausages in Mediterranean countries and Slovakia.
2012-01-01 R., Talon; I., Lebert; S., Leroy; M., Garriga; T., Aymerich; E. H., Drosinos; Zanardi, Emanuela; Ianieri, Adriana; M. J., Fraqueza; L., Patarata; A., Laukova
Chemical Residues in Organic Meats Compared to Conventional Meats
2012-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Ianieri, Adriana
Longitudinal study on the sources of Listeria monocytogenes contamination in cold-smoked salmon and its processing environment in Italy
2012-01-01 DI CICCIO, Pierluigi Aldo; D., Meloni; A. R., Festino; Conter, Mauro; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; A., Vergara; R., Mazzette; Ianieri, Adriana
Determinazione del 2-dodecilciclobutanone mediante SPME/GC-MS nella carne bovina sottoposta ad irradiazione: studio preliminare
2012-01-01 Zanardi, Emanuela; Caligiani, Augusta; M., Mariani; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana; Palla, Gerardo Giovanni
Lawrie's Scienza della Carne
2012-01-01 A., Serraino; R., Mazzette; Zanardi, Emanuela; G., Pagliuca
Use of added oxidants in food processing
2013-01-01 Zanardi, Emanuela
Impedance measurements for salami process control - Presentation of the “DRYCHECK” EU project
2013-01-01 Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; G., Ventura; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Ianieri, Adriana; G., Giovinazzo; R., Bragos; S., Laopeamthong; R., Galli; D., Gill; U., Perati; O., Smith; A., Somkuti
Electrical impedance-based system to monitor and control the drying process in sausages: the EU DRYCHECK project
2013-01-01 Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; G., Ventura; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Ianieri, Adriana; G., Giovinazzo; R., Bragos; S., Laopeamthong; R., Galli; D., Gill; O., Smith; A., Somkuti
Utilizzazione dell’ozono nell’industria alimentare.
2013-01-01 DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana; S., Borrello; A., Vergara
Detection of irradiated beef by nuclear magnetic resonance lipid profiling combined with chemometric techniques
2013-01-01 Zanardi, Emanuela; Caligiani, Augusta; E., Padovani; M., Mariani; Ghidini, Sergio; Palla, Gerardo Giovanni; Ianieri, Adriana
Characterization of textural properties and changes of myofibrillar and sarcoplasmic proteins in salame Felino during ripening
2013-01-01 G., Saccani; G., Fornelli; Zanardi, Emanuela
Risk assessment of public health hazards covered by visual inspection of swine meat: development of a visual-only meat inspection system for heavy pigs together with a tool for the evaluation of its performances
2013-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; S., Borrello; S., Guizzardi; G., Belluzzi; Ianieri, Adriana
Two different forms and levels of CuSO4 in piglet feeding: liver, plasma and faeces copper status
2014-01-01 G., Pastorelli; R., Rossi; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; C., Corino
Effects of gaseous ozone on food-borne pathogens
2014-01-01 DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Silvio, Borrello; Alberto, Vergara; Anna Rita, Festino; Ianieri, Adriana
MOLECULAR MECHANISMS OF BIOFILM FORMATION OF S. AUREUS FOOD ISOLATES: NEW INSIGHTS FOR FOOD SAFETY
2015-01-01 Cristian, Piras; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Paola, Roncada; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Viviana, Greco; Luigi, Bonizzi; Ianieri, Adriana
Prevalence and genetic characterization of Toxoplasma gondii in pigs from Northern Italy and its implication for consumers
2015-01-01 DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Papini, R; Marangi, M; Nardoni, S; Rocchigiani, G; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Uso della spettroscopia NMR per la rivelazione del trattamento di irradiazione di prodotti a base di carne. | 1-gen-2012 | Zanardi, Emanuela; Caligiani, Augusta; E., Padovani; M., Mariani; Ghidini, Sergio; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Palla, Gerardo Giovanni; Ianieri, Adriana | |
Macro and micro elements profile of yak (Bos grunniens) milk from Qilian of Qinghai plateau | 1-gen-2012 | W., Sun; Ghidini, Sergio; Y., Luo; Zanardi, Emanuela; H., Ma; Ianieri, Adriana | |
Listeria monocytogenes: biofilm in food processing | 1-gen-2012 | DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Conter, Mauro; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; A., Vergara; D., Paludi; A. R., Festino; Ianieri, Adriana | |
Staphylococcus aureus meticillino-resistenti (MRSA) nella filiera suina | 1-gen-2012 | DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Ianieri, Adriana; A., Vergara | |
Microbial ecosystem of traditional dry fermented sausages in Mediterranean countries and Slovakia. | 1-gen-2012 | R., Talon; I., Lebert; S., Leroy; M., Garriga; T., Aymerich; E. H., Drosinos; Zanardi, Emanuela; Ianieri, Adriana; M. J., Fraqueza; L., Patarata; A., Laukova | |
Chemical Residues in Organic Meats Compared to Conventional Meats | 1-gen-2012 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Ianieri, Adriana | |
Longitudinal study on the sources of Listeria monocytogenes contamination in cold-smoked salmon and its processing environment in Italy | 1-gen-2012 | DI CICCIO, Pierluigi Aldo; D., Meloni; A. R., Festino; Conter, Mauro; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; A., Vergara; R., Mazzette; Ianieri, Adriana | |
Determinazione del 2-dodecilciclobutanone mediante SPME/GC-MS nella carne bovina sottoposta ad irradiazione: studio preliminare | 1-gen-2012 | Zanardi, Emanuela; Caligiani, Augusta; M., Mariani; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana; Palla, Gerardo Giovanni | |
Lawrie's Scienza della Carne | 1-gen-2012 | A., Serraino; R., Mazzette; Zanardi, Emanuela; G., Pagliuca | |
Use of added oxidants in food processing | 1-gen-2013 | Zanardi, Emanuela | |
Impedance measurements for salami process control - Presentation of the “DRYCHECK” EU project | 1-gen-2013 | Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; G., Ventura; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Ianieri, Adriana; G., Giovinazzo; R., Bragos; S., Laopeamthong; R., Galli; D., Gill; U., Perati; O., Smith; A., Somkuti | |
Electrical impedance-based system to monitor and control the drying process in sausages: the EU DRYCHECK project | 1-gen-2013 | Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; G., Ventura; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Ianieri, Adriana; G., Giovinazzo; R., Bragos; S., Laopeamthong; R., Galli; D., Gill; O., Smith; A., Somkuti | |
Utilizzazione dell’ozono nell’industria alimentare. | 1-gen-2013 | DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana; S., Borrello; A., Vergara | |
Detection of irradiated beef by nuclear magnetic resonance lipid profiling combined with chemometric techniques | 1-gen-2013 | Zanardi, Emanuela; Caligiani, Augusta; E., Padovani; M., Mariani; Ghidini, Sergio; Palla, Gerardo Giovanni; Ianieri, Adriana | |
Characterization of textural properties and changes of myofibrillar and sarcoplasmic proteins in salame Felino during ripening | 1-gen-2013 | G., Saccani; G., Fornelli; Zanardi, Emanuela | |
Risk assessment of public health hazards covered by visual inspection of swine meat: development of a visual-only meat inspection system for heavy pigs together with a tool for the evaluation of its performances | 1-gen-2013 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; S., Borrello; S., Guizzardi; G., Belluzzi; Ianieri, Adriana | |
Two different forms and levels of CuSO4 in piglet feeding: liver, plasma and faeces copper status | 1-gen-2014 | G., Pastorelli; R., Rossi; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; C., Corino | |
Effects of gaseous ozone on food-borne pathogens | 1-gen-2014 | DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Silvio, Borrello; Alberto, Vergara; Anna Rita, Festino; Ianieri, Adriana | |
MOLECULAR MECHANISMS OF BIOFILM FORMATION OF S. AUREUS FOOD ISOLATES: NEW INSIGHTS FOR FOOD SAFETY | 1-gen-2015 | Cristian, Piras; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Paola, Roncada; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Viviana, Greco; Luigi, Bonizzi; Ianieri, Adriana | |
Prevalence and genetic characterization of Toxoplasma gondii in pigs from Northern Italy and its implication for consumers | 1-gen-2015 | DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Papini, R; Marangi, M; Nardoni, S; Rocchigiani, G; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile