MARRELLA, MARTINA

MARRELLA, MARTINA  

Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.008 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Development of lactic acid-fermented tomato products 1-gen-2020 Ricci, Annalisa; Marrella, Martina; HADJ SAADOUN, Jasmine; Bernini, Valentina; Godani, Francesco; Dameno, Franco; Neviani, Erasmo; Lazzi, Camilla
Influence of Processing Parameters and Natural Antimicrobial on Alicyclobacillus acidoterrestris and Clostridium pasteurianum Using Response Surface Methodology 1-gen-2022 Hadj Saadoun, J.; Levante, A.; Marrella, M.; Bernini, V.; Neviani, E.; Lazzi, C.
Microbiological contamination of ready to eat algae and evaluation of Bacillus cereus behavior by microbiological challenge test 1-gen-2021 Martelli, Francesco; Marrella, Martina; Lazzi, Camilla; Neviani, Erasmo; Bernini, Valentina
Pseudomonas fluorescens and Escherichia coli in Fresh Mozzarella Cheese: Effect of Cellobiose Oxidase on Microbiological Stability during Refrigerated Shelf Life 1-gen-2023 Marrella, M.; Bertani, G.; Ricci, A.; Volpe, R.; Roustel, S.; Ferriani, F.; Nipoti, E.; Neviani, E.; Lazzi, C.; Bernini, V
The microbiota of Mozzarella di Bufala Campana PDO cheese: a study across the manufacturing process In corso di stampa Levante, A.; Bertani, G.; Marrella, M.; Mucchetti, G.; Bernini, V.; Lazzi, C.; Neviani, E.