IACOPINO, Luca
 Distribuzione geografica
Continente #
AS - Asia 209
NA - Nord America 193
EU - Europa 150
SA - Sud America 21
AF - Africa 6
Totale 579
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 190
CN - Cina 94
SG - Singapore 71
SE - Svezia 38
FI - Finlandia 36
IE - Irlanda 32
BR - Brasile 13
DE - Germania 13
HK - Hong Kong 13
TR - Turchia 12
IT - Italia 7
VN - Vietnam 7
GB - Regno Unito 6
NL - Olanda 6
BD - Bangladesh 5
ZA - Sudafrica 4
AR - Argentina 3
BE - Belgio 3
CA - Canada 3
CZ - Repubblica Ceca 3
CO - Colombia 2
FR - Francia 2
IN - India 2
IQ - Iraq 2
RU - Federazione Russa 2
VE - Venezuela 2
BG - Bulgaria 1
BH - Bahrain 1
CI - Costa d'Avorio 1
EC - Ecuador 1
EG - Egitto 1
JO - Giordania 1
JP - Giappone 1
LV - Lettonia 1
Totale 579
Città #
Singapore 42
Dublin 32
Ashburn 27
Beijing 27
Santa Clara 23
Chandler 19
Hong Kong 13
Nanjing 13
Ann Arbor 11
Izmir 10
Kunming 9
Los Angeles 9
Shanghai 9
Dallas 7
Dearborn 7
Boardman 5
Bremen 5
Jacksonville 5
Munich 5
Princeton 5
Johannesburg 4
Nanchang 4
Shenyang 4
Wilmington 4
Bologna 3
Brussels 3
Hanoi 3
New York 3
San Mateo 3
Baghdad 2
Boston 2
Brooklyn 2
Buffalo 2
Chongqing 2
Columbus 2
Dhaka 2
Hefei 2
Helsinki 2
Ho Chi Minh City 2
Jinan 2
Marseille 2
Seattle 2
São Paulo 2
Toronto 2
Woodbridge 2
Zhengzhou 2
Abidjan 1
Al Mansurah 1
Amman 1
Ankara 1
Araure 1
Barra Bonita 1
Brasília 1
Brno 1
Cariacica 1
Chaoyang 1
Chengdu 1
Chennai 1
Chicago 1
Concordia 1
Concórdia 1
Cota 1
Fremont 1
Fuzhou 1
Guarulhos 1
Guayaquil 1
Hamad Town 1
Hangzhou 1
Harbin 1
Hebei 1
Kahramanmaraş 1
Leandro N. Alem 1
Limeira 1
London 1
Medellín 1
Monte Grande 1
Mérida 1
Olomouc 1
Parma 1
Penápolis 1
Phủ Lý 1
Prague 1
Riga 1
Rostov-on-Don 1
San Francisco 1
Sobral 1
Sofia 1
St Petersburg 1
Tavares 1
Tianjin 1
Tokyo 1
Topeka 1
Três Pontas 1
Águas Lindas de Goiás 1
Totale 396
Nome #
Parmigiano Reggiano: How Microorganisms and Ripening Build the Diversity that Makes it Unique 122
Community and Dynamics of Lactic Acid Bacteria in Grana Padano Cheese: a survey. 122
Non proteolytic amminoacyl derivatives in Parmigiano Reggiano and other cheeses are produced by lactic acid bacteria 115
Microbial origin of non proteolytic aminoacyl derivatives in long ripened cheeses 112
Parmigiano Reggiano: How Microorganisms and Ripening Build the Diversity that Makes it Unique 108
Totale 579
Categoria #
all - tutte 1.939
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.939


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20217 0 0 0 0 0 0 0 1 5 0 1 0
2021/202227 0 1 0 4 1 0 1 5 1 1 8 5
2022/2023106 17 17 2 2 11 9 5 3 38 1 1 0
2023/202438 2 6 1 0 4 6 4 1 0 6 4 4
2024/2025123 8 7 7 10 17 20 0 5 11 9 10 19
2025/2026138 31 21 16 17 46 7 0 0 0 0 0 0
Totale 579