IACOPINO, Luca
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 123
NA - Nord America 101
AS - Asia 88
Totale 312
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 99
CN - Cina 74
SE - Svezia 38
FI - Finlandia 35
IE - Irlanda 32
TR - Turchia 10
DE - Germania 7
GB - Regno Unito 4
IT - Italia 4
BE - Belgio 3
SG - Singapore 3
CA - Canada 2
IN - India 1
Totale 312
Città #
Dublin 32
Beijing 22
Chandler 19
Nanjing 13
Ann Arbor 11
Izmir 10
Kunming 9
Shanghai 9
Ashburn 8
Dearborn 7
Bremen 5
Jacksonville 5
Princeton 5
Nanchang 4
Shenyang 4
Wilmington 4
Brussels 3
San Mateo 3
Chongqing 2
Hefei 2
Jinan 2
Seattle 2
Woodbridge 2
Bologna 1
Chaoyang 1
Chengdu 1
Fremont 1
Fuzhou 1
Hangzhou 1
Hebei 1
Helsinki 1
Los Angeles 1
Parma 1
Tianjin 1
Toronto 1
Zhengzhou 1
Totale 196
Nome #
Parmigiano Reggiano: How Microorganisms and Ripening Build the Diversity that Makes it Unique 74
Community and Dynamics of Lactic Acid Bacteria in Grana Padano Cheese: a survey. 70
Non proteolytic amminoacyl derivatives in Parmigiano Reggiano and other cheeses are produced by lactic acid bacteria 61
Microbial origin of non proteolytic aminoacyl derivatives in long ripened cheeses 55
Parmigiano Reggiano: How Microorganisms and Ripening Build the Diversity that Makes it Unique 52
Totale 312
Categoria #
all - tutte 979
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 979


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201910 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 10 0
2019/202073 10 33 1 0 1 3 8 2 4 5 2 4
2020/202110 1 0 0 1 1 0 0 1 5 0 1 0
2021/202227 0 1 0 4 1 0 1 5 1 1 8 5
2022/2023106 17 17 2 2 11 9 5 3 38 1 1 0
2023/202432 2 6 1 0 4 6 4 1 0 6 2 0
Totale 312