MAGGI, Emilio
MAGGI, Emilio
Bacillus cereus presence in ready to-feed and dried milk
2003-01-01 Pizzin, G.; Bentley, S.; Maggi, E.
Biofilm nell’industria alimentare: attività dei perossidi su E. coli. Primi risultati.
2002-01-01 Brindani, Franco; Maggi, Emilio; Bacci, Cristina; Bonardi, Silvia; Sansebastiano, G.
Campylobatteri termofili in matrici aviarie: classificazione con metodiche API e PCR e individuazione del gene di patogenicità cadF
2003-01-01 Brindani, Franco; Bacci, Cristina; Bonardi, Silvia; Paris, A.; Maggi, Emilio
Comparison of the immunomagnetic separation method (IMS) with an automated immunoconcentration (VIDAS-ICE) system for detecting Escherichia coli O157:H7 in bovine raw milk and unpasteurized cream
2000-01-01 Bonardi, S.; Chiavaro, E.; Maggi, E.
Comparison of Vero Cell Assay, Polymerase Chain Reaction and an Enzyme Immuno Assay for Identification of Verocytotoxin-producing Escherichia coli O157:H7
2000-01-01 Bonardi, Silvia; Foni, E.; Maggi, Emilio
Confronto tra IMS e VIDAS-ICE per la ricerca di Escherichia coli O157:H7 in latte e panna
2000-01-01 Bonardi, Silvia; Chiavaro, Emma; Maggi, Emilio
Faecal carriage of Verocytotoxin-producing Escherichia coli O157 and carcass contamination in cattle at slaughter in northern Italy
2001-01-01 Bonardi, Silvia; Maggi, Emilio; Pizzin, G.; Morabito, S.; Caprioli, A.
Food safety and risk communication
2001-01-01 Liuzzo, G.; Bentley, S.; Maggi, E.
Il problema dei portatori: Escherichia coli O157:H7 e Listeria monocytogenes
2001-01-01 Maggi, Emilio; Brindani, Franco
Isolamento di Campylobacter spp. e Arcobacter spp. da carcasse di pollo: primi risultati
2003-01-01 Bonardi, Silvia; Brindani, Franco; Bacci, Cristina; Paris, Arianna; Maggi, Emilio
Isolation of Listeria monocytogenes and Listeria spp. from pigs at slaughter in Italy
2002-01-01 Bonardi, Silvia; Brindani, Franco; Maggi, Emilio
Isolation of Verocytotoxin-producing Escherichia coli O157:H7 from cattle at slaughter in Italy
1999-01-01 Bonardi, Silvia; Maggi, Emilio; Bottarelli, A.; Pacciarini, M. L.; Ansuini, A.; Vellini, A.; Morabito, S.; Caprioli, A.
Quali limiti microbiologici per i prodotti tipici? l’esperienza del salame «tipo-Felino»
2000-01-01 Bentley, Stefano; Bonardi, Silvia; Pizzin, G.; Lucidi, L.; Maggi, Emilio