CAMPANINI, Giorgio

CAMPANINI, Giorgio  

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A comparison of contaminant and residue levels in organic and conventional milk and meat products from Northern Italy 1-gen-2004 Ghidini, S.; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Ferretti, E.; Campanini, Giorgio; Chizzolini, R.
Cd, Hg and As concentrations in fish caught in theNorth Adriatic Sea 1-gen-2003 Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Delbono, G.
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage 1-gen-2005 Conter, Mauro; Muscariello, T; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Vergara, A; Campanini, Giorgio; Ianieri, Adriana
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage 1-gen-2006 Conter, M; Muscariello, T; Ghidini, Sergio; Vergara, A; Campanini, Giorgio; Ianieri, A.
Comparative evaluation of some antioxidants in salame Milano and mortadella production 1-gen-1997 Ghiretti, G. P.; Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Concentrazioni di Cd, Hg ed As in pesci pescati nell’Alto Adriatico 1-gen-2001 Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Delbono, G.
Conservazione prolungata della materia prima e processi ossidativi nel salame e nella mortadella 1-gen-1995 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Chizzolini, Roberto; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Ghiretti, G. P.
Conservazione prolungata della materia prima e processi ossidativi nel salame e nella mortadella 1-gen-1995 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Chizzolini, E; Delbono, G; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana
Contenuto in elementi metallici nel miele 1-gen-2000 Campanini, Giorgio; Delbono, G.; Ghidini, Sergio
Effetto antiossidante di composti diversi nel salame Milano 1-gen-1997 Novelli, E; GHIRETTI G., P; Zanardi, Emanuela; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Elementi in traccia in molluschi e crostacei dell'alto Adriatico 1-gen-2001 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Campanini, Giorgio
Elementi in traccia in molluschi e crostacei dell’alto Adriatico 1-gen-2002 Ghidini, Sergio; Battaglia, A.; Zanardi, Emanuela; Campanini, Giorgio
Fenomeni ossidativi della carne suina fresca ed integrazione alimentare con vitamina E, acido oleico e rame 1-gen-1996 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Nanni, N; GHIRETTI G., P; Delbono, G; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Fenomeni ossidativi nei prodotti di salumeria 1-gen-1995 Novelli, E; Zanardi, Emanuela; Chizzolini, Roberto; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Nanni, N.
Heavy metals contamination in little owl (Athene noctua) and common buzzard (Buteo buteo) from Northern Italy 1-gen-2004 Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Spaggiari, R.
Heavy metals contamination in little owl (Athene noctua) and common buzzard (Buteo buteo) from Northern Italy 1-gen-2005 Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Spaggiari, R.
Heavy metals exposure from bovine meat consumption in the North of Italy 1-gen-2004 Ghidini, Sergio; Chizzolini, R.; Campanini, Giorgio
Honey: relationship between heavy metals content and place of origin 1-gen-2000 Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Delbono, G.
Honey: relationships between heavy metals content and place of origin 1-gen-2002 Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Delbono, G.
Impiego di fibre alimentari solubili nella produzione di prodotti a base di carne fermentati 1-gen-2007 Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Ianieri, Adriana