CAMPANINI, Giorgio
CAMPANINI, Giorgio
A comparison of contaminant and residue levels in organic and conventional milk and meat products from Northern Italy
2004-01-01 Ghidini, S.; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Ferretti, E.; Campanini, Giorgio; Chizzolini, R.
Cd, Hg and As concentrations in fish caught in theNorth Adriatic Sea
2003-01-01 Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Delbono, G.
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage
2005-01-01 Conter, Mauro; Muscariello, T; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Vergara, A; Campanini, Giorgio; Ianieri, Adriana
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage
2006-01-01 Conter, M; Muscariello, T; Ghidini, Sergio; Vergara, A; Campanini, Giorgio; Ianieri, A.
Comparative evaluation of some antioxidants in salame Milano and mortadella production
1997-01-01 Ghiretti, G. P.; Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Concentrazioni di Cd, Hg ed As in pesci pescati nell’Alto Adriatico
2001-01-01 Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Delbono, G.
Conservazione prolungata della materia prima e processi ossidativi nel salame e nella mortadella
1995-01-01 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Chizzolini, Roberto; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Ghiretti, G. P.
Conservazione prolungata della materia prima e processi ossidativi nel salame e nella mortadella
1995-01-01 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Chizzolini, E; Delbono, G; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana
Contenuto in elementi metallici nel miele
2000-01-01 Campanini, Giorgio; Delbono, G.; Ghidini, Sergio
Effetto antiossidante di composti diversi nel salame Milano
1997-01-01 Novelli, E; Ghiretti, G. P.; Zanardi, Emanuela; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Elementi in traccia in molluschi e crostacei dell'alto Adriatico
2001-01-01 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Campanini, Giorgio
Elementi in traccia in molluschi e crostacei dell’alto Adriatico
2002-01-01 Ghidini, Sergio; Battaglia, A.; Zanardi, Emanuela; Campanini, Giorgio
Fenomeni ossidativi della carne suina fresca ed integrazione alimentare con vitamina E, acido oleico e rame
1996-01-01 Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Nanni, N; Ghiretti, G. P.; Delbono, G; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto
Fenomeni ossidativi nei prodotti di salumeria
1995-01-01 Novelli, E; Zanardi, Emanuela; Chizzolini, Roberto; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Nanni, N.
Heavy metals contamination in little owl (Athene noctua) and common buzzard (Buteo buteo) from Northern Italy
2004-01-01 Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Spaggiari, R.
Heavy metals contamination in little owl (Athene noctua) and common buzzard (Buteo buteo) from Northern Italy
2005-01-01 Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Spaggiari, R.
Heavy metals exposure from bovine meat consumption in the North of Italy
2004-01-01 Ghidini, Sergio; Chizzolini, R.; Campanini, Giorgio
Honey: relationship between heavy metals content and place of origin
2000-01-01 Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Delbono, G.
Honey: relationships between heavy metals content and place of origin
2002-01-01 Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Delbono, G.
Impiego di fibre alimentari solubili nella produzione di prodotti a base di carne fermentati
2007-01-01 Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Ianieri, Adriana
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A comparison of contaminant and residue levels in organic and conventional milk and meat products from Northern Italy | 1-gen-2004 | Ghidini, S.; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A.; Varisco, G.; Ferretti, E.; Campanini, Giorgio; Chizzolini, R. | |
Cd, Hg and As concentrations in fish caught in theNorth Adriatic Sea | 1-gen-2003 | Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Delbono, G. | |
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage | 1-gen-2005 | Conter, Mauro; Muscariello, T; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Vergara, A; Campanini, Giorgio; Ianieri, Adriana | |
Characterization of lactic acid bacteria isolated from an Italian dry fermented sausage | 1-gen-2006 | Conter, M; Muscariello, T; Ghidini, Sergio; Vergara, A; Campanini, Giorgio; Ianieri, A. | |
Comparative evaluation of some antioxidants in salame Milano and mortadella production | 1-gen-1997 | Ghiretti, G. P.; Zanardi, Emanuela; Novelli, E.; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto | |
Concentrazioni di Cd, Hg ed As in pesci pescati nell’Alto Adriatico | 1-gen-2001 | Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Delbono, G. | |
Conservazione prolungata della materia prima e processi ossidativi nel salame e nella mortadella | 1-gen-1995 | Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Chizzolini, Roberto; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Ghiretti, G. P. | |
Conservazione prolungata della materia prima e processi ossidativi nel salame e nella mortadella | 1-gen-1995 | Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Chizzolini, E; Delbono, G; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana | |
Contenuto in elementi metallici nel miele | 1-gen-2000 | Campanini, Giorgio; Delbono, G.; Ghidini, Sergio | |
Effetto antiossidante di composti diversi nel salame Milano | 1-gen-1997 | Novelli, E; Ghiretti, G. P.; Zanardi, Emanuela; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto | |
Elementi in traccia in molluschi e crostacei dell'alto Adriatico | 1-gen-2001 | Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Campanini, Giorgio | |
Elementi in traccia in molluschi e crostacei dell’alto Adriatico | 1-gen-2002 | Ghidini, Sergio; Battaglia, A.; Zanardi, Emanuela; Campanini, Giorgio | |
Fenomeni ossidativi della carne suina fresca ed integrazione alimentare con vitamina E, acido oleico e rame | 1-gen-1996 | Zanardi, Emanuela; Novelli, E; Nanni, N; Ghiretti, G. P.; Delbono, G; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Chizzolini, Roberto | |
Fenomeni ossidativi nei prodotti di salumeria | 1-gen-1995 | Novelli, E; Zanardi, Emanuela; Chizzolini, Roberto; Campanini, Giorgio; Dazzi, Gabriella; Madarena, Giuliana; Nanni, N. | |
Heavy metals contamination in little owl (Athene noctua) and common buzzard (Buteo buteo) from Northern Italy | 1-gen-2004 | Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Spaggiari, R. | |
Heavy metals contamination in little owl (Athene noctua) and common buzzard (Buteo buteo) from Northern Italy | 1-gen-2005 | Battaglia, A.; Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Spaggiari, R. | |
Heavy metals exposure from bovine meat consumption in the North of Italy | 1-gen-2004 | Ghidini, Sergio; Chizzolini, R.; Campanini, Giorgio | |
Honey: relationship between heavy metals content and place of origin | 1-gen-2000 | Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Delbono, G. | |
Honey: relationships between heavy metals content and place of origin | 1-gen-2002 | Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Delbono, G. | |
Impiego di fibre alimentari solubili nella produzione di prodotti a base di carne fermentati | 1-gen-2007 | Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Ianieri, Adriana |