Does cell wall integrity in legumes flours modulate physiochemical quality and in vitro starch hydrolysis of gluten-free bread? / Boukid, F.; Vittadini, E.; Lusuardi, F.; Ganino, T.; Carini, E.; Morreale, F.; Pellegrini, N.. - In: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS. - ISSN 1756-4646. - 59:(2019), pp. 110-118.

Does cell wall integrity in legumes flours modulate physiochemical quality and in vitro starch hydrolysis of gluten-free bread?

Boukid F.;Vittadini E.;Ganino T.;Carini E.;Morreale F.;Pellegrini N.
2019-01-01

Does cell wall integrity in legumes flours modulate physiochemical quality and in vitro starch hydrolysis of gluten-free bread? / Boukid, F.; Vittadini, E.; Lusuardi, F.; Ganino, T.; Carini, E.; Morreale, F.; Pellegrini, N.. - In: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS. - ISSN 1756-4646. - 59:(2019), pp. 110-118.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11381/2868885
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 16
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 16
social impact