Thermal characterization of micro encapsulated polyphenols extracted from olive leaves / Paciulli, Maria; Littardi, Paola; Federica, Flammini; Carla Di Mattia, ; Rinaldi, Massimiliano; Carini, Eleonora; Paola, Pittia; Chiavaro, Emma. - (2019). (Intervento presentato al convegno 5th Central and Eastern European Conference on Thermal Analysis and Calorimetry (CEEC-TAC5) and 14th Mediterranean Conference on Calorimetry and Thermal Analysis (Medicta2019)).

Thermal characterization of micro encapsulated polyphenols extracted from olive leaves

Maria Paciulli
;
LITTARDI, PAOLA;Massimiliano Rinaldi;Eleonora Carini;Emma Chiavaro
2019-01-01

2019
978-3-940237-59-0
Thermal characterization of micro encapsulated polyphenols extracted from olive leaves / Paciulli, Maria; Littardi, Paola; Federica, Flammini; Carla Di Mattia, ; Rinaldi, Massimiliano; Carini, Eleonora; Paola, Pittia; Chiavaro, Emma. - (2019). (Intervento presentato al convegno 5th Central and Eastern European Conference on Thermal Analysis and Calorimetry (CEEC-TAC5) and 14th Mediterranean Conference on Calorimetry and Thermal Analysis (Medicta2019)).
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11381/2862622
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact