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Indagine sulla produzione di carne equina presso un macello dell'Emilia Romagna 1-gen-2007 Pedrelli, P; Aibino, E; Zanardi, Emanuela
Characteristics of horse meat production in Northern Italy 1-gen-2007 Pedrelli, P.; Aibino, E.; Zanardi, E.
Intramuscular fatty acid composition in beef from Aosta cattle breeds 1-gen-2007 Brugiapaglia, A; Destefanis, G; Zanardi, Emanuela; Barge, M. T.
Traditional dry fermented sausages produced in small-scale processing units in Mediterranean countries and Slovakia. 1. Microbial ecosystems of processing environments 1-gen-2007 Talon, R; Lebert, I; Lebert, A; Leroy, S; Garriga, M; Aymerich, T; Drosinos, E. H.; Zanardi, Emanuela; Ianieri, Adriana; Fraqueza, M. J.; Patarata, L; Laukova, A.
Residues of aminoglycosides in milk: confirmatory analysis 1-gen-2007 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Varisco, G; Bolzoni, G; Ianieri, Adriana
Evaluation of 2-alkylcyclobutanones in irradiated cured pork products during vacuum-packed storage 1-gen-2007 Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Ghidini, Sergio; Conter, Mauro; Badiani, A; Ianieri, Adriana
Survey on typology, PRPs and HACCP plan in dry fermented sausage sector of Northern Italy. 1-gen-2007 Conter, Mauro; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Pennisi, L; Vergara, A; Campanini, Giorgio; Ianieri, Adriana
Arsenic speciation in seafood from the North Adriatic sea 1-gen-2008 Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Mucchino, Claudio; Maffini, Monica; Ianieri, Adriana
Impiego di fibre alimentari solubili nella produzione di prodotti a base di carne fermentati 1-gen-2008 Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Campanini, Giorgio; Ianieri, Adriana
L’igiene e le tecnologie alimentari nelle filiere dei prodotti di origine animale. Principali alterazioni degli alimenti di origine animale: alterazione dei lipidi. 1-gen-2008 Zanardi, Emanuela
Modificazioni della componente lipidica di salami sottoposti ad irradiazione 1-gen-2008 Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Sensibilità agli agenti antimicrobici di ceppi di Listeria monocytogenes isolati da alimenti 1-gen-2008 Conter, Mauro; Paludi, D; Mureddu, A; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Sources and tracking of Listeria monocytogenes in a cold-smoked processing plant 1-gen-2008 Conter, Mauro; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Meloni, D; Zanardi, Emanuela; Festino, A. R.; Ghidini, Sergio; Vergara, A; Ianieri, Adriana
Safety improvement and preservation of typical sensory qualities of traditional dry fermented sausages using autochthonous starter cultures 1-gen-2008 Talon, R; Leroy, S; Lebert, I; Giammarinaro, F; Chacornac, Jp; LATORRE MORATALLA, M; VIDAL CAROU, C; Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Lebecque, A.
Biogenic amines in traditional fermented sausages produced inselected European countries 1-gen-2008 LATORRE MORATALLA, M. L.; VECIANA NOGUES, T.; BOVER CID, S.; Garriga, M.; Aymerich, T.; Zanardi, Emanuela; Ianieri, Adriana; Fraqueza, M. J.; Patarata, L.; Drosinos, E. H.; Laukova, A.; Talon, R.; VIDAL CAROU, M. C.
Efficacy of different storage practices in maintaining the physicochemical and microbiological properties of fresh pork sausage 1-gen-2008 Chiavaro, Emma; Zanardi, Emanuela; Bottari, Benedetta; Ianieri, Adriana
Consumers' behaviour toward typical Italian dry sausages 1-gen-2008 Conter, Mauro; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Pennisi, L.; Vergara, A.; Campanini, G.; Ianieri, Adriana
Domestic food handling practices and food safety 1-gen-2009 Conter, Mauro; L., Pojani; C., Cortimiglia; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; Ianieri, Adriana
Determination of lipolysis 1-gen-2009 Zanardi, Emanuela
Mercury, lead, cadmium and arsenic concentrations in seafood from the North Adriatic Sea 1-gen-2009 Ghidini, Sergio; Conter, Mauro; Olivieri, V; Campanini, Giorgio; Zanardi, Emanuela; Ianieri, Adriana
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