Modelling of air/steam cooking on vegetables: impact on quality and nutrition / Paciulli M.; Cirlini M.; Dall'Asta C.; Pellegrini N.; Chiavaro E.. - STAMPA. - (2014), p. PL2-074. ((Intervento presentato al convegno 28th EFFoST Conference and 7th International Conference on the Food Factory for the Future tenutosi a Uppsala nel 25-28 Novembre 2014.

Modelling of air/steam cooking on vegetables: impact on quality and nutrition

PACIULLI, Maria;CIRLINI, Martina;DALL'ASTA, Chiara;PELLEGRINI, Nicoletta;CHIAVARO, Emma
2014

Modelling of air/steam cooking on vegetables: impact on quality and nutrition / Paciulli M.; Cirlini M.; Dall'Asta C.; Pellegrini N.; Chiavaro E.. - STAMPA. - (2014), p. PL2-074. ((Intervento presentato al convegno 28th EFFoST Conference and 7th International Conference on the Food Factory for the Future tenutosi a Uppsala nel 25-28 Novembre 2014.
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