CIRLINI, Martina

CIRLINI, Martina  

Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 105 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
1H NMR fingerprinting of soybean extracts, with emphasis on identification and quantification of isoflavones 1-gen-2010 Caligiani, Augusta; Palla, Gerardo Giovanni; Annalisa, Maietti; Cirlini, Martina; Brandolini, Vincenzo
1H NMR Study of Fermented Cocoa (Theobroma Cacao L.) Beans 1-gen-2010 Caligiani, Augusta; Acquotti, Domenico; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni
5-n-alkylresorcinols but not hydroxycinnamic acids are directly related to a lower accumulation of deoxynivalenol and its glucoside in Triticum spp. Genotypes with different ploidity levels 1-gen-2019 Righetti, L.; Cirlini, M.; Folloni, S.; Ranieri, R.; Galaverna, G.; Bertuzzi, T.; Dall'Asta, C.; Battilani, P.; Giorni, P.
Acrylamide reduction strategy in combination with deoxynivalenol mitigation in industrial biscuits production 1-gen-2019 Suman, M.; Generotti, S.; Cirlini, M.; Dall'Asta, C.
Altitude effects on fruit morphology and flour composition of two chestnut cultivars 1-gen-2014 Silvanini, Annalisa; Dall'Asta, Chiara; Morrone, Lucia; Cirlini, Martina; Beghe', Deborah; Fabbri, Andrea; Ganino, Tommaso
Application of High Resolution Nuclear Magnetic Resonance Spettroscopy to the study of Food Lipids 1-gen-2006 Caligiani, Augusta; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni
Application of lactic acid fermentation to elderberry juice: Changes in acidic and glucidic fractions 1-gen-2020 Cirlini, M.; Ricci, A.; Galaverna, G.; Lazzi, C.
Applications of chestnut flour as functional ingredients for bakery production 1-gen-2016 Paciulli, Maria; Rinaldi, Massimiliano; Cirlini, Martina; Ganino, Tommaso; Scazzina, Francesca; Chiavaro, Emma
Are treated celiac patients at risk for mycotoxins? An Italian case-study. 1-gen-2017 Cirlini, Martina; Mazzeo, Teresa; Roncoroni, L; Lombardo, V; Elli, L; Bardella, Mt; Agostoni, C; Doneda, L; Brighenti, Furio; Dall'Asta, Chiara; Pellegrini, Nicoletta
Are tropane alkaloids present in organic foods? Detection of scopolamine and atropine in organic buckwheat ( Fagopyron esculentum L.) products by UHPLC–MS/MS 1-gen-2018 Cirlini, Martina; Demuth, Teresa M.; Biancardi, Alberto; Rychlik, Michael; Dall'Asta, Chiara; Bruni, Renato
Are tropane alkaloids present in organic foods? Detection of scopolamine and atropine in organic buckwheat (Fagopyron esculentum L.) products by UHPLC–MS/MS 1-gen-2018 Cirlini, Martina; Demuth, Teresa M.; Biancardi, Alberto; Rychlik, Michael; Dall'Asta, Chiara; Bruni, Renato
Artisanal Pale Ale Beer: Influence of Bottle Fermentation and Storage 1-gen-2010 Bottari, Benedetta; Cirlini, Martina; Morini, E.; Galaverna, Gianni; Gatti, Monica
Assessing food authenticity through protein and metabolic markers 1-gen-2022 Prandi, B.; Righetti, L.; Caligiani, A.; Tedeschi, T.; Cirlini, M.; Galaverna, G.; Sforza, S.
Brand-dependent volatile fingerprinting of italian wines from Valpolicella 1-gen-2011 Dall'Asta, Chiara; Cirlini, Martina; E., Morini; Galaverna, Gianni
CARATTERIZZAZIONE DEI COMPONENTI MINORI CON POTENZIALE ATTIVITA’ NUTRACEUTICA DELLA MANNA ESTRATTA DA FRAXINUS EXCELSIOR 1-gen-2010 Bruni, Renato; Caligiani, Augusta; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni
Caratterizzazione della frazione volatile della farina di castagne tramite tecnica HS-SPME/GC-MS 1-gen-2010 Cirlini, Martina; Caligiani, Augusta; A., Silvanini; Ganino, Tommaso; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni
CATABOLIC FATE OF MASKED MYCOTOXINS 1-gen-2013 Cirlini, M.; Dall’Erta, A.; Del Rio, D.; Varga, E.; Berthiller, F.; Dall'Asta, Chiara
Changes in chemical profile of Cascade hop cones according to the growing area 1-gen-2019 Rodolfi, Margherita; Chiancone, Benedetta; Liberatore, Claudia Maria; Fabbri, Andrea; Cirlini, Martina; Ganino, Tommaso
Characterization of a potential nutraceutical ingredient: pomegranate (Punica granatum L.) seed oil unsaponifiable fraction 1-gen-2010 Caligiani, Augusta; F., Bonzanini; Palla, Gerardo Giovanni; Cirlini, Martina; Bruni, Renato
CHARACTERIZATION OF THE AROMATIC PROFILE OF ITALIAN MALVASIA WINES BY HS-SPME/GC-MS APPROACH 1-gen-2012 Cirlini, Martina; Morini, Elisa; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni