DI PEDE, GIUSEPPE

DI PEDE, GIUSEPPE  

Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco  

Mostra records
Risultati 1 - 13 di 13 (tempo di esecuzione: 0.019 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of the Pasta Making Process on Slowly Digestible Starch Content 1-gen-2023 Dodi, Rossella; Di Pede, Giuseppe; Scarpa, Cecilia; Deon, Valeria; Dall'Asta, Margherita; Scazzina, Francesca
Effects of colonic fermentation on the stability of fresh and black onion bioactives 1-gen-2022 Moreno-Ortega, Alicia; Di Pede, Giuseppe; Mena, Pedro; Calani, Luca; Del Rio, Daniele; Moreno-Rojas, José Manuel; Pereira-Caro, Gema
Evolutionary Wheat Populations in High-Quality Breadmaking as a Tool to Preserve Agri-Food Biodiversity 1-gen-2022 Spaggiari, M.; Marchini, M.; Calani, L.; Dodi, R.; Di Pede, G.; Dall'Asta, M.; Scazzina, F.; Barbieri, A.; Righetti, L.; Folloni, S.; Ranieri, R.; Dall'Asta, C.; Galaverna, G.
Glycemic index values of pasta products: An overview 1-gen-2021 Di Pede, G.; Dodi, R.; Scarpa, C.; Brighenti, F.; Dall'Asta, M.; Scazzina, F.
Human colonic catabolism of dietary flavan-3-ol bioactives 1-gen-2022 Di Pede, Giuseppe; Mena, Pedro; Bresciani, Letizia; Almutairi, Tahani M; Del Rio, Daniele; Clifford, Michael N; Crozier, Alan
In vitro (poly)phenol catabolism of unformulated- and phytosome-formulated cranberry (Vaccinium macrocarpon) extracts 1-gen-2021 Bresciani, L.; Di Pede, G.; Favari, C.; Calani, L.; Francinelli, V.; Riva, A.; Petrangolini, G.; Allegrini, P.; Mena, P.; Del Rio, D.
In Vitro Colonic Fermentation of (Poly)phenols and Organosulfur Compounds of Fresh and Black Garlic 1-gen-2022 Moreno-Ortega, Alicia; Di Pede, Giuseppe; Pereira-Caro, Gema; Calani, Luca; Mena, Pedro; Del Rio, Daniele; Moreno-Rojas, José Manuel
In Vitro Faecal Fermentation of Monomeric and Oligomeric Flavan-3-ols: Catabolic Pathways and Stoichiometry 1-gen-2022 Di Pede, Giuseppe; Bresciani, Letizia; Brighenti, Furio; Clifford, Michael N; Crozier, Alan; Del Rio, Daniele; Mena, Pedro
Occurrence, Bioavailability and Metabolism of Berry (Poly)Phenols 1-gen-2022 Favari, Claudia; DI PEDE, Giuseppe; Bresciani, Letizia; Mazyad Almutairi, Tahani; DEL RIO, Daniele; Crozier, Alan
Pasta Structure Affects Mastication, Bolus Properties, and Postprandial Glucose and Insulin Metabolism in Healthy Adults 1-gen-2022 Vanhatalo, Saara; Dall'Asta, Margherita; Cossu, Marta; Chiavaroli, Laura; Francinelli, Veronica; Pede, Giuseppe Di; Dodi, Rossella; Närväinen, Johanna; Antonini, Monica; Goldoni, Matteo; Holopainen-Mantila, Ulla; Cas, Alessandra Dei; Bonadonna, Riccardo; Brighenti, Furio; Poutanen, Kaisa; Scazzina, Francesca
Revisiting the bioavailability of flavan-3-ols in humans: A systematic review and comprehensive data analysis 1-gen-2022 Di Pede, Giuseppe; Mena, Pedro; Bresciani, Letizia; Achour, Mariem; Lamuela-Raventós, Rosa M; Estruch, Ramon; Landberg, Rikard; Kulling, Sabine E; Wishart, David; Rodriguez-Mateos, Ana; Crozier, Alan; Manach, Claudine; Del Rio, Daniele
Systematic Review on the Metabolic Interest of Glucosinolates and Their Bioactive Derivatives for Human Health 1-gen-2023 Costa-Perez, A.; Nunez-Gomez, V.; Baenas, N.; Di Pede, G.; Achour, M.; Manach, C.; Mena, P.; Del Rio, D.; Garcia-Viguera, C.; Moreno, D. A.; Dominguez-Perles, R.
The importance of glycemic index on post-prandial glycaemia in the context of mixed meals: A randomized controlled trial on pasta and rice 1-gen-2021 Chiavaroli, Laura; Di Pede, Giuseppe; Dall'Asta, Margherita; Cossu, Marta; Francinelli, Veronica; Goldoni, Matteo; Scazzina, Francesca; Brighenti, Furio