FEDERICI, ENRICO

FEDERICI, ENRICO  

Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
An overview of the Italian market for 2015: cooking quality and nutritional value of gluten-free pasta 1-gen-2019 Morreale, F.; Boukid, F.; Carini, E.; Federici, E.; Vittadini, E.; Pellegrini, N.
Brown rice and pulses for the development of shelf-stable and low glycemic index ready-to-eat meals 1-gen-2023 Baggio, A.; Federici, E.; Gentilucci, V.; Folloni, S.; Dall’Asta, M.; Bernini, V.; Pellegrini, N.; Vittadini, E
Ready to eat shelf‑stable brown rice in pouches: effect of moisture content on product’s quality and stability 1-gen-2021 Federici, Enrico; Gentilucci, Valentina; Bernini, Valentina; Vittadini, Elena; Pellegrini, Nicoletta
Structured emulsions as butter substitutes: effects on physico-chemical and sensory attributes of shortbread cookies 1-gen-2018 Curti, E.; Federici, Enrico; Diantom, A.; Carini, E.; Pizzigalli, E.; Wu Symon, V.; Pellegrini, N.; Vittadini, E.
Structured emulsions as butter substitutes: effects on physicochemical and sensory attributes of shortbread cookies 1-gen-2018 Curti, Elena; Federici, Enrico; Diantom, Agoura; Carini, Eleonora; Pizzigalli, Emanuele; Wu Symon, Veronica; Pellegrini, Nicoletta; Vittadini, Elena Giovanna Piera