BONI, Elena
BONI, Elena
Carni separate meccanicamente: aspetti produttivi, microbiologici e di etichettatura.
2012-01-01 G., D'Elia; Bacci, Cristina; L., Bassi; Boni, Elena; Alpigiani, Irene; Brindani, Franco
Detection, semiquantitative enumeration, and antimicrobial susceptibility of Yersinia enterocolitica in pork and chicken meats in Italy.
2010-01-01 Bonardi, Silvia; Paris, Arianna; Bassi, Luca; Salmi, Federica; Bacci, Cristina; Riboldi, Elisa; Boni, Elena; D'Incau, Mario; Tagliabue, Silvia; Brindani, Franco
Evaluation of the influence of pig ham post-slaughtering refrigeration on hygienic parameters set in regulation EC 2073/2005.
2011-01-01 L., Bassi; Bonardi, Silvia; A., Brutti; Bacci, Cristina; Boni, Elena; Alpigiani, Irene; Brindani, Franco
Ice fish (Protosalanx spp. and Neosalanx spp.) and rare fish species (Sardinia pilchardus and Aphiaminuta): Microbiological evaluation for hygienic health assessment and consumer protection.
2012-01-01 Bacci, Cristina; Paris, Arianna; Boni, Elena; Bonardi, Silvia; Bassi, Luca; Alpigiani, Irene; Brindani, Franco
Improvement of biomolecular methods for the identification and typing of Eschericha coli O157:H7 isolated from raw meat
2010-01-01 Paris, Arianna; Bonardi, Silvia; Bacci, Cristina; Boni, Elena; Salmi, Federica; Bassi, Luca; Brindani, Franco
Listeria monocytogenes in raw milk and artificially contaminated aliquots
2014-01-01 Bacci, Cristina; Lanzoni, Elisa; Alpigiani, Irene; Boni, Elena; Vismarra, Alice; Bonardi, Silvia; Brindani, Franco
Pesce ghiaccio (Protosalanx spp. E Neosalanx spp.) e specie ittiche pregiate (Sardinia pilchardus e Aphia minuta): valutazione microbiologica della qualità igienico-sanitaria a tutela del consumatore.
2010-01-01 Bacci, Cristina; Paris, Arianna; Boni, Elena; Bonardi, Silvia; L., Bassi; Brindani, Franco
Phenotypic and genotypic features of antibiotic resistance in Salmonella enterica isolated from chicken meat, chicken and quail carcasses
2012-01-01 Bacci, Cristina; Boni, Elena; Alpigiani, Irene; Lanzoni, Elisa; Bonardi, Silvia; Brindani, Franco
Utilizzo illecito di centrifughe nella produzione primaria del latte. Aspetti normativi e sanzionatori, prima parte.
2010-01-01 G., D’Elia; Alpigiani, Irene; Boni, Elena; Bacci, Cristina
Utilizzo illecito di centrifughe nella produzione primaria del latte. Aspetti normativi e sanzionatori, seconda parte.
2010-01-01 G., D’Elia; Alpigiani, Irene; Boni, Elena; Bacci, Cristina
Valutazione dell'influenza delle temperature di raffreddamento post-macellazione sui parametri igienici previsti dal Regolamento CE 2073/2005 applicati a cosce suine.
2011-01-01 Bassi, Luca; Bonardi, Silvia; Brutti, Andrea; Bacci, Cristina; Boni, Elena; Alpigiani, Irene; Brindani, Franco