Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 121 a 140 di 250
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Preliminary survey on sodium and other minerals content of typical Italian dry fermented sausages 1-gen-2009 Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Lipid oxidation of irradiated pork products 1-gen-2009 Zanardi, Emanuela; Battaglia, A; Ghidini, Sergio; Conter, Mauro; Badiani, A; Ianieri, Adriana
Characterization of antimicrobial resistance of foodborne Listeria monocytogenes. 1-gen-2009 Conter, Mauro; Paludi, D; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Vergara, A; Ianieri, Adriana
Polymorphism of actA gene is not related to in vitro virulence of Listeria monocytogenes 1-gen-2009 Conter, Mauro; Vergara, A.; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Lipid changes in Italian salami induced by irradiation 1-gen-2009 Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
The effect of slaughtering methods of rainbow trout on animal welfare and fish quality: recent advances. 1-gen-2010 Zanardi, Emanuela; E., Soldo; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
EFFECT OF A NEW PACKAGING FILM ON THE STORAGE QUALITY OF SLICED MORTADELLA BOLOGNA UNDER MODIFIED ATMOSPHERE 1-gen-2010 Chiavaro, Emma; E., Foroni; Montenero, Angelo; M., Rocchetti; Zanardi, Emanuela
CONTENUTO IN ACIDI GRASSI DEL TESSUTO ADIPOSO SOTTOCUTANEO E INTRAMUSCOLARE NEL SUINO NERO DI PARMA 1-gen-2010 Sabbioni, Alberto; Zanardi, Emanuela; Beretti, Valentino; V., Paini; Amicucci, Paolo; Saleri, Roberta; Superchi, Paola
Aspetti normativi e stato dei controlli degli alimenti irradiati 1-gen-2010 Zanardi, Emanuela; Conter, Mauro; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Stato dell'arte del confezionamento delle carni fresche 1-gen-2010 Zanardi, Emanuela
Methicillin (oxacillin)-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in the pig production chain. 1-gen-2010 Conter, Mauro; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; A. R., Festino; Ghidini, Sergio; Zanardi, Emanuela; G., Borracci; A., Vergara; L., Decastelli; Ianieri, Adriana
Mineral composition of Italian salami and effect of NaCl partial replacement on compositional, physico-chemical and sensory parameters 1-gen-2010 Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Conter, Mauro; Ianieri, Adriana
Strategies to reduce biogenic amine accumulation in traditional sausage manufacturing 1-gen-2010 LATORRE MORATALLA, M. L.; BOVER CID, S.; Talon, R.; Garriga, M.; Zanardi, Emanuela; Ianieri, Adriana; Fraqueza, M. J.; Elias, M.; Drosinos, E. H.; VIDAL CAROU, M. C.
Distribution of aminogenic activity among potential autochthonous starter cultures for dry fermented sausages 1-gen-2010 LATORRE MORATALLA, M. L.; BOVER CID, S.; Talon, R.; Aymerich, T.; Garriga, M.; Zanardi, Emanuela; Ianieri, Adriana; Fraqueza, M. J.; Elias, M.; Drosinos, E. H.; Laukova, A.; VIDAL CAROU, M. C.
Determinazione del 2-dodecilciclobutanone mediante SPME/GC-MS nella carne bovina sottoposta ad irradiazione: studio preliminare 1-gen-2011 Zanardi, Emanuela; Caligiani, Augusta; M., Mariani; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana; Palla, Gerardo Giovanni
ANTIMICROBIAL RESISTANCE PATTERN OF METHICILLIN-RESISTANTSTAPHYLOCOCCUS AUREUS IN THE FOOD INDUSTRY 1-gen-2011 D., Paludi; A., Vergara; A. R., Festino; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; C., Costanzo; Conter, Mauro; Zanardi, Emanuela; Ghidini, Sergio; Ianieri, Adriana
Nuclear magnetic resonance spectroscopy as a tool to distinguish between irradiated and non-irradiated meat 1-gen-2011 Zanardi, Emanuela; Caligiani, Augusta; M., Mariani; Ghidini, Sergio; Palla, Gerardo Giovanni; Ianieri, Adriana
1H NMR of bovine meat extracts combined with chemometrics as a tool to distinguish between irradiated and non-irradiated meat 1-gen-2011 Caligiani, Augusta; Zanardi, Emanuela; M., Mariani; Ghidini, Sergio; Palla, Gerardo Giovanni; Ianieri, Adriana
Survival of Salmonella in dried chicken meat residues on the surface of packaging materials 1-gen-2011 DI CICCIO, Pierluigi Aldo; I., Geornaras; M. C., Nunnelly; Zanardi, Emanuela; Ianieri, Adriana; J. N., Sofos
Uso della spettroscopia NMR per la rivelazione del trattamento di irradiazione di prodotti a base di carne. 1-gen-2012 Zanardi, Emanuela; Caligiani, Augusta; E., Padovani; M., Mariani; Ghidini, Sergio; DI CICCIO, Pierluigi Aldo; Palla, Gerardo Giovanni; Ianieri, Adriana
Mostrati risultati da 121 a 140 di 250
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile