Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 101 a 120 di 145
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Estrazione mediante CO2 in fase supercritica di oli essenziali da matrici vegetali e omega 3 da farine e oli di pesce. 1-gen-2011 F., Buono; A., Campisi; Cavazza, Antonella; Corradini, Claudio; R., Greco
Trattamenti termici di pasta e prodotti da forno: valutazione di indici chimici e colorimetrici 1-gen-2011 Cavazza, Antonella; Corradini, Claudio; Massini, Roberto; Rinaldi, Massimiliano; P., Salvadeo
Phenolic profile of red wines produced in Sicily. 1-gen-2011 C., Bignardi; Cavazza, Antonella; Corradini, Claudio; G., Dugo; F., Gentile
Characterization of grape, wine and grape seed oil obtained from Vitis Vinifera L. Cv Magliocco grown in Calabria (Italy) 1-gen-2011 V., Barrera; C., Bignardi; F., Buono; A., Campisi; Cavazza, Antonella; Corradini, Claudio; F., Gentile; R., Greco; A. F., Lico
Studio del profilo di fruttooligosaccaridi in cipolle di diversa cultivar mediante HPAEC-PAD: valutazione chemiometrica. 1-gen-2011 Cavazza, Antonella; Corradini, Claudio; Giannetto, Marco; R., Greco; G., Mori; T., Vicchio
Antimicrobial Glassy Films by Sol-Gel Technique for Active Packaging 1-gen-2011 Alfieri, Ilaria; Lantano, Claudia; N., Zucchetto; Montenero, Angelo; Corradini, Claudio; Lorenzi, Andrea
Capillary electrophoresis coupled with mass spectrometry for the evaluation of substance P enzymatic degradation by SaOS-2 human osteosarcoma 1-gen-2011 Cavazza, Antonella; Corradini, Claudio; M., Marini; Roda, L. G.; A., Valenti
Estrazione mediante CO2 in fase supercritica di ingredienti funzionali e caratterizzazione della frazione fenolica di uve, vino e prodotti secondari dell’industria vitivinicola. 1-gen-2011 Corradini, Claudio; V., Barrera; F., Buono; A., Campisi; Cavazza, Antonella; R., Greco; P., Salvadeo
Development and characterization of innovative bio-based plastic active packaging 1-gen-2012 Alfieri, Ilaria; Cavazza, Antonella; Corradini, Claudio; Lantano, C.; Lorenzi, Andrea; Montenero, Angelo; Zucchetto, N.
High-Performance Anion-Exchange Chromatography Coupled with Pulsed Electrochemical Detection as a Powerful Tool to Evaluate Carbohydrates of Food Interest: Principles and Applications 1-gen-2012 Bignardi, C.; Cavazza, Antonella; Corradini, Claudio
Determination of furosine in food products by capillary zone electrophoresis-tandem mass spectrometry 1-gen-2012 Bignardi, Chiara; Cavazza, Antonella; Corradini, Claudio
Electroosmotic flow modulation and capillary surface modification 1-gen-2012 Cavazza, Antonella; Corradini, Claudio
Evaluation of carotenoids and capsaicinoids content in powder of chilli peppers during one year of shelf-life 1-gen-2013 Giuffrida, D.; Cavazza, Antonella; Dugo, P.; Torre, G.; Corradini, Claudio; Bignardi, Chiara; Dugo, G.
Characterization of 12 Capsicum varieties by evaluation of their carotenoid profile and pungency determination 1-gen-2013 Giuffrida, D.; Dugo, P.; Torre, G.; Bignardi, C.; Cavazza, Antonella; Corradini, Claudio; Dugo, Giacomo
Evaluation of thermal treatment markers in wheat flour-derived products cooked in conventional and in low-emissivity ovens 1-gen-2013 Bignardi, Chiara; Cavazza, Antonella; Rinaldi, Massimiliano; Corradini, Claudio; Massini, Roberto
Evaluation of Pasta Thermal Treatment By Determination of Carbohydrates, Furosine, and Color Indices 1-gen-2013 Cavazza, Antonella; Corradini, Claudio; Rinaldi, Massimiliano; Salvadeo, Paola; C., Borromei; Massini, Roberto
Innovative analytical tools to characterize prebiotic carbohydrates of functional food interest 1-gen-2013 Corradini, Claudio; Lantano, C.; Cavazza, Antonella
High performance liquid chromatographic phenolic compounds fingerprint for authenticity assessment of honey 1-gen-2013 Cavazza, Antonella; Corradini, Claudio; Musci, Marilena; Salvadeo, Paola
Antimicrobial films containing lysozyme for active packaging obtained by sol-gel technique 1-gen-2013 Corradini, Claudio; Alfieri, Ilaria; Cavazza, Antonella; C., Lantano; Lorenzi, Andrea; N., Zucchetto; Montenero, Angelo
Selected product ion monitoring for quantification of 5-hydroxymethylfurfural in food products by capillary zone electrophoresis-tandem ion trap mass spectrometry 1-gen-2014 Bignardi, Chiara; Cavazza, Antonella; Corradini, Claudio
Mostrati risultati da 101 a 120 di 145
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile