An integrated approach based on UHPLC-HRMS, 1H-NMR and sensory analysis reveals the exclusive lipid fingerprint of long-ripened protected designation of origin Coppa Piacentina / Rocchetti, Gabriele; Leni, Giulia; Errico, Michela; Sigolo, Samantha; Lolli, Veronica; Scansani, Alessandra; Froldi, Federico; Rebecchi, Annalisa; Caligiani, Augusta; Bertuzzi, Terenzio; Lucini, Luigi; Prandini, Aldo. - In: FOOD CHEMISTRY. - ISSN 0308-8146. - (2025).
An integrated approach based on UHPLC-HRMS, 1H-NMR and sensory analysis reveals the exclusive lipid fingerprint of long-ripened protected designation of origin Coppa Piacentina
Leni, Giulia;Lolli, Veronica;Caligiani, Augusta;
2025-01-01
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.