Exploring Italian consumer acceptance and sensory preferences of cereal bars made by Brewery Spent Grains / Sogari, G.; Rodolfi, M.; Stelick, A.; Dando, R.; Paciulli, M.. - (2020). (Intervento presentato al convegno Ninth AIEAA Conference on “Mediterranean agriculture facing climate change: Challenges and policies tenutosi a On-line event nel 11-12 Giugno 2020).

Exploring Italian consumer acceptance and sensory preferences of cereal bars made by Brewery Spent Grains.

Sogari, G.
;
Rodolfi, M.;Paciulli, M.
2020-01-01

2020
Exploring Italian consumer acceptance and sensory preferences of cereal bars made by Brewery Spent Grains / Sogari, G.; Rodolfi, M.; Stelick, A.; Dando, R.; Paciulli, M.. - (2020). (Intervento presentato al convegno Ninth AIEAA Conference on “Mediterranean agriculture facing climate change: Challenges and policies tenutosi a On-line event nel 11-12 Giugno 2020).
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11381/2897333
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact