TECHNOLOGICAL QUALITY AND NUTRITIONAL VALUE OF TWO DURUM WHEAT VARIETIES DEPEND ON BOTH GENETIC AND ENVIRONMENTAL FACTORS / Graziano, S.; Marando, S.; Prandi, B.; Boukid, F.; Marmiroli, N.; Francia, E.; Pecchioni, N.; Sforza, S.; Visioli, G.; Gullì, M.. - ELETTRONICO. - (2019). (Intervento presentato al convegno LXIII SIGA Annual Congress tenutosi a Napoli nel 10/13 September, 2019).

TECHNOLOGICAL QUALITY AND NUTRITIONAL VALUE OF TWO DURUM WHEAT VARIETIES DEPEND ON BOTH GENETIC AND ENVIRONMENTAL FACTORS

GRAZIANO S.;MARANDO S.;PRANDI B.;BOUKID F.;MARMIROLI N.;SFORZA S.;VISIOLI G.;GULLÌ M.
2019-01-01

2019
978-88-904570-9-8
TECHNOLOGICAL QUALITY AND NUTRITIONAL VALUE OF TWO DURUM WHEAT VARIETIES DEPEND ON BOTH GENETIC AND ENVIRONMENTAL FACTORS / Graziano, S.; Marando, S.; Prandi, B.; Boukid, F.; Marmiroli, N.; Francia, E.; Pecchioni, N.; Sforza, S.; Visioli, G.; Gullì, M.. - ELETTRONICO. - (2019). (Intervento presentato al convegno LXIII SIGA Annual Congress tenutosi a Napoli nel 10/13 September, 2019).
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