Effect of moisture and gluten contents on physico-chemical properties and 1H NMR mobility in shelf-stable cooked pasta during storage / Carini, Eleonora; Curti, Elena; Vittadini, Elena Giovanna Piera. - (2013). (Intervento presentato al convegno The 12th International Symposium on Properties of Water ISOPOW XII tenutosi a Fiskebäckskil, Sweden nel 20-23 Agosto 2013).

Effect of moisture and gluten contents on physico-chemical properties and 1H NMR mobility in shelf-stable cooked pasta during storage

CARINI, Eleonora;CURTI, ELENA;VITTADINI, Elena Giovanna Piera
2013-01-01

2013
Effect of moisture and gluten contents on physico-chemical properties and 1H NMR mobility in shelf-stable cooked pasta during storage / Carini, Eleonora; Curti, Elena; Vittadini, Elena Giovanna Piera. - (2013). (Intervento presentato al convegno The 12th International Symposium on Properties of Water ISOPOW XII tenutosi a Fiskebäckskil, Sweden nel 20-23 Agosto 2013).
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11381/2683081
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact