Effect of herd size on physico-chemical characteristics, hygienic-sanitary quality and coagulation properties of milk for Parmigiano-Reggiano cheese / Malacarne, Massimo; Franceschi, Piero; B., Nordera; C., Marchini; M., Vergnani; P. G., Ghizzoni; Formaggioni, Paolo; Mariani, Primo; Summer, Andrea. - In: ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE. - ISSN 1828-051X. - 10 (Suppl.1):(2011), pp. 77-78. (Intervento presentato al convegno Proceedings of the 19th Congress of Animal Science and Production Association tenutosi a Cremona (Italy)).
Effect of herd size on physico-chemical characteristics, hygienic-sanitary quality and coagulation properties of milk for Parmigiano-Reggiano cheese.
MALACARNE, Massimo;FRANCESCHI, Piero;FORMAGGIONI, Paolo;MARIANI, Primo;SUMMER, Andrea
2011-01-01
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.