Natural wheystarter in the Parmigiano-Reggiano cheese production, with particular reference to the acidification of the wheel in the early hours after the extraction from the vat: an overview / Formaggioni, Paolo; P., Vecchia; Summer, Andrea; Franceschi, Piero; Malacarne, Massimo; Mariani, Primo. - In: ANNALI DELLA FACOLTÀ DI MEDICINA VETERINARIA. UNIVERSITÀ DI PARMA. - ISSN 0393-4802. - 29:(2009), pp. 141-151.

Natural wheystarter in the Parmigiano-Reggiano cheese production, with particular reference to the acidification of the wheel in the early hours after the extraction from the vat: an overview.

FORMAGGIONI, Paolo;SUMMER, Andrea;FRANCESCHI, Piero;MALACARNE, Massimo;MARIANI, Primo
2009-01-01

2009
Natural wheystarter in the Parmigiano-Reggiano cheese production, with particular reference to the acidification of the wheel in the early hours after the extraction from the vat: an overview / Formaggioni, Paolo; P., Vecchia; Summer, Andrea; Franceschi, Piero; Malacarne, Massimo; Mariani, Primo. - In: ANNALI DELLA FACOLTÀ DI MEDICINA VETERINARIA. UNIVERSITÀ DI PARMA. - ISSN 0393-4802. - 29:(2009), pp. 141-151.
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